току що си блокирах профила по супер тъп начин..
ако може някои от модераторите да направи нещо по въпроса..
сори че пускам темата тук но в Критики....... ми искаше рег а пък и знам че тоя раздял е един от най четените..
чакам отговор !
Moderated by krem4et0
т.1 от Правилата на форума!
Модераторите мисля, че няма как да го оправят. Ще ти трябва администратор, но мисля, че ще бъде по-лесно да си направиш нова регистрация.
Здравей,Първоначално написано от [CSKA
какво значи че си блокира профила?
Влади
Владимир Йорданов, той не може да ти отговори по простата причина, че темата е преместена в този раздел. А хората, които имахме същия проблем, нямахме право да пишем в този раздел.
А към автора. Пробвай първо през Мозила, после през Опера и евентуално, ако не си си изтрил бисквитките го направи, ама едва ли само с третото ще се оправи.
На мен ми се оправи през Мозила, а на други двама през Опера![]()
[CSKA]f0r3v3r :Първоначално написано от Владимир Йорданов
значи влязох в Профил и се опитах да си сменя email-a защото вече не го ползвам.. при смяната ми исписа.. Вашият профил е деактивиран или нещо от сорта.. ако може да се възобнови профила ми ще съм много благодарен
благодаря предварително !
от къде да ги изтрия тея бисквитки..
аз съм с mozilla
Инструменти > Настройки > Лични Данни > Показване на бизквитките > изтриване на бизквитките.Първоначално написано от rowz
пак не стаа..
скивай
Въвели сте невалидно (или неактивно) потребителско име или парола
Кликнете тук за да опитате отново
Кликнете тук за да се върнете на форумите
незнам може ми модератор тряа ми помогне ..
мерси за помоща..
оправих си рега и мисля че темата се изчерпа![]()
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !