.
Затворена тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: третата...

.........................
    Guest

третата...

zna4i hora naposleduk tfa mi e mn 4udno.nali vs kazvat 4e jenite imali 3 dupki otdolu..e da ama ne kade e tretata?nali ima samo vaginata i anala...ta ima li treta ili prosto...a we za6to vs taka go kazvat???
    PS:temata e seriozna pls na q zaklu4vaite prosto iskam da znam,ne sum zapoznat s jenskata antomiq...davaite seriozni otg pls

of be ti si mn proZ tretata e dypkata det pikaim i kakto sa kazali v dr temi tq e s debelinata na diametara na shishche
    ЛюБоВ Ли? тЯ нЕ сЪщЕсТвУвА. КурВи? КуРвОлЯк КоЛкОтО Щеш. аЗ Ли? аЗ щЕ тЕ зАбрАвЯ, ТакИвА кАтО Теб СА мнОгО! Ти лИ?тИ нАпрАвИ ГрЕшКа, ИдИ Си, СкоРо щЕ я пРоУмЕeш. Тя лИ? сЛед тРеТоТо ЕбaнЕ щЕ тИ е оМрЪзНалА, зАщоТо тЯ е бИЛа nОрЕдHaTa A a3 EguHcTBeHa..

http://tsz.forumi.bg/g-ui-vt62.html - ето тук има снимка, на която си личат 3те "дупки"
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

^Sam90^ съм

.........................
    Guest
    10x silver

Голям фен
    Град
    Veliko Tyrnovo
    Ужас! Не пикаем нито през вагината нито през аналният отвор! Откъде мислиш че пикаем?!?!

Еми не знае пита ве.
    То в тоя форум... 90% от мненията подигравки - другите 10% мнения са сериозни.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Цитирай Първоначално написано от .........................
    10x silver
    С това мнение, а и с нагледния пример, който беше даден, считам темата за изчерпана.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си