.
Отговор в тема
Страница 143 от 233 ПървиПърви ... 4393133139140141142143144145146147153193 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 551 до 3 575 от общо 5802
    месец и половина мина от моята операция. най-после съм в състояние да мастурбирам и да правя секс, макар че все още не е най-приятното усещане на света. има лека болка по ръба на главата при самото триене, надявам се да изчезне с повече практика не е никак зле, само че нещо явно накриво са ме кърпили и не ми е симетричен, от едната страна (дясната) има повече новообразувала се светла тъкан около мястото, където са били шевовете. Така че определено не става за корица на списание, но в крайна сметка не му е и това целта Та общо взето мога да кажа вече , че съм преминал през процеса на обрязването и възстановяването. Ако някой има въпроси и се притеснява за нещо, може да ме попита на лично съобщение. Имаше един човек преди време, който искаше снимки преди и след операцията. И такива имам и мога да пратя на който иска. Лошото е, че при мен имаше усложнения и явно не са го резнали като хората и заради външния вид е възможно да откажа някои хора от обрязването.. както и да е ,успех на всички !

Цитирай Първоначално написано от batkodoki
    Цитирай Първоначално написано от mitkofr
    Здравейте.Преди 3 седмици ми премахнаха гемчето чрез операция (не беше късо просто беше тръгнало да се къса и ми казаха че е по добре да се отсрани операционно),та сега всичко минава нормално паднаха ми конците и заздравява добре ,но като го заголя до край в ерекция нещо ме наболява и вчера на 20-тия ден пробвах да правя секс с приятелката ми но имах много силна болка нормално ли е и колко време горе доло е нужно за да заздравее напълно.

п.с. знам че за всеки орагнизъм заздравяването е индивидуално но ориентировачно...

мерси предварително
    ВЪЗРАСТ?!?

Съжелявам за закаснението но не си бях в къщи, до 3-тия ден мазах с йодасепт след това топях в смрадлика.На 23 години съм.Вече от три дена правя секс 'нормално' в началото доста ме наболява след това болката отминава но след секс ме боли даже повече.Докторът каза че се получил някакъв белег цикатрикс и затова пак ме боляло това как минава някои знае ли нещо по въпроса а и също ми би една инжекция орбазон локално о.1мг и каза след 10 дена оше една ,но аз се чудя дали да ходя за втората че орбазона не е хич безобиден до колкото знам.
    и какво ползваш като мазила и бани?

Няма значение дали Орбазона е вреден или не , дали помага или не - важното е да върви фармацевтичната индустрия.
    Орбазон се прилага само , когато има силна алергична реакция( алергичен шок) и по някакъв начин е застрашен живота .

SK0RP10N
    Guest
    След една седмица стават 5 месеца от операцията ми.
    Ами какво да ви кажа, откакто се оперирах, сякаш се преродих.
    2те гадни неща около операцията бяха:
    - да говоря с нашите за проблема (по-точно говорих с баба ми, която е детска лекарка (вече пенсионирана, но се ползва с огромен авторитет из цял Плевен)) и изобщо не бе толкова трудно.Просто казах: "Абе, имам проблем с инструмента.Ще трябва да минавам под ножа" и им обясних, за какво става на въпрос (на 17 години съм)
    - След операцията нямах проблеми с нощните ерекции, а с нещо - друго - Главичката залепваше към боксерките.Заедно с отлепването, от главичката се откъсваше мъничко парченце от повърхността и, което бе адски болезнено (абе все едно ти забиват игла в главичката) + кървене.Ама това бе само в рамките на месеца след операцията.
    Няколко съвета от мен:
    - Говоерете с вашите, решете си проблема, бъдете щастливи и ебливи
    - Операцията е безболезнена (аз лично минах с пълна упойка, по преценка на опериращия екип (поне ме надрусаха безплатно, вместо пак да давам пари за трева)), както и ако работата е свършена, както трябва, дори и след пълно излизане от упойка няма да имате боли.Аз си тръгнах 2-3 часа след операцията и можех да си продължа деня, както всеки един нормален ден.
    - Колкото повече мъкнете разни превръзки, толкова по-дълго ще имате и т.нар. "свръхчувствителност" (бях чел в тази тема, назад, как някакъв бе мъкнал превръзки 1 месец, че го е страх от свръхчувствителността)
    - Не се плашете от вида на торпедото - първите дни наистина не е красива гледка - при мен бе подут колкото китката ми (а аз съм здраво момче - 1.65 висок, 70 кила) + едно тъмно петно по кожата на тялото му.Ще има конци, при някои по-бавно зараства махнатото гемче (ако има такова, както при мен), но не боли.
    - Нощните ерекции ?Ами какво да ви кажа - слаба работа бяха, поне при мен - изразяваха се в това, че все едно някой ме пощипваше на мястото на гемчето и отшумяха за 3-4 дена.
    - За тези, които се страхуват от пълната упойка: сложиха ми абокат с пропофол, дадоха ми маска с райски газ + кислород и започнах да дишам.След 5тото вдишване, усетих как всичкото ми напрежение олекна изведнъж и всичко се размажа, без да усещам, че ми се доспива.После не помня.При събуждането е малко странно, защото в началото няма да виждате на повече от метър-два от вас (всичко останало ще е супер-размазаното, ще го разпознавате само като цветове, даже и форми няма да схващате в началото).Аз лично като излязох от упойка, умът ми бе адски бистър, осъзнавах, какво става около мен, само дето едва виждах и малко замотано говорех + затруднена координация.Всичко това отшумя за по-малко от 3 часа (да знаете, че първоначално като станете, ще ходите като пияни и ще ви се вие свят, де).
    Ако имате въпроси -> ЛС

Според четенията ми, аз имам фимоза

Имам няколко въпроса:

1.На колко години трябва да съм за да взема направления от личния си лекар?

2.И като отида при личния, какво трябва да му кажа? "Искам направления за хирург? или там няква друга специалност" и по точно за каква?

3.Ако някой са го рязвали/цепвали и етц. да ми каже долу горе цената която е платил?

Благодаря предварително!

SK0RP10N
    Guest
    Ако си по здравна каса, нищо няма да платиш.
    Отиваш при личния и искаш направление за уролог, който пък от своя страна ще прецени, как да процедира в твоя случай.
    А за годините не мога да ти кажа, ама иди все пак с мама или тате там.

Що се отнася до самата операция, вече се иска или ти да си пълнолетен, или родителите ти да дадът съгласие за операция.

аз съм момче на 14 години искам да попитам когато пениса ми е в еректирало състояние кожичката ми не се дърпа и пениса ми не се заголва опитам ли да я дръпна назад почти стига до края на главичката но чувствам опъване и ме е страх да дърпам повече въпроса ми е дали имам някое от тези заболявания ?
    мерси предварително

SK0RP10N
    Guest
    Или е фимоза, или е късо гемче, или и двете.Ние няма как да преценим, кое е.Отиди при уролог, той не яде хора.

Град
    столицата

Re: Съмнение за късо гемче

е хубава работа

навремето Левски казвал: "някой ходят да питат попа дали им е дошло времето да се оженят, други сами знаят де ги тегли."
    та и ти така.

ТИ си този, който ще реши ИМА ли нужда от интервенция или НЕ!

това не могат, а не бива да вършат нито Форума, нито попа, нито Доктора.

ако описаното от теб състояние не ти причинява никакъв физически§психически дискомфорт, ако ти дава желаното самочувствие и ако ти носи полово удовлетворение в пълнота - тоест ако ти дава Качеството на Живот, който смяташ за удовлетворяващ - ти нямаш никакъв проблем!!!

p.s.
    когато е налице "тесен пръстен" практиката показва, че в мнозинството от случаите рано или късно се стига до търсене на квалифицирана помощ, но тя може да бъде многообразна - от чисто психологическа подкрепа до хирургични интервенции като всичко зависи пак от ТВОЕТО възприятие на Качеството ти на Живот.

иначе желаещи още утре да те обрежат за срещу пари - без усилие ще намериш повече отколкото можеш да си представиш. а на мен ми омръзна да обяснявам, че обрязването е крайната фаза в един по-дълъг терапевтичен процес, в който нищо друго не е дало задоволителен повлияващ Качеството на Живот резултат в нужната степен.
    Благодаря за отговора. Аз не съм се замислял за това преди,но просто започна да ми се струва,че не е нормално,вероятно съм си внушавал,че е по-зле ,отколкото е всъщност.Нито се страхувам от операция,нито да го споделя на когото и да било,просто от много четене взех,че се обърках.

Между другото е доста вероятно рано или късно да посетя и аз "касапина",че ми харесаха отзивите.Всички се чувстват толкова прекрасно след това.
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    бях 2 месеца в изпания.
    Ако познавате някого, който не харесва Чък
    Норис, няма да го познавате за дълго.

Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

ок ще отида ама септември че сега ще ходя на море насам натам. Мерси

При всички случай избягваите клиника Нефертити и доктор Георгиев. Аз отидох там след прочетени неща за него онлайн, но сега дълбоко съжалявам. Оказва се, че не е изрязан добре вътрешният лист, както ми обясни друг лекар, та сега ще трябва да си направя повторна коригираща операция! Като имам повече време ще разкажа подробно.

п.п. Някой от вас караха ли го да си държи пениса докато го оперират (с местна упойка?). Щото мен ме караха. Безумие, само гледат да ти вземат парите

Здравейте казвам се Живко на 15год. съм имам проблем с половия орган от доста време съм забелязъл че не мога да си забеля кожата до края на главичката изтегля се до някаква малка степен но все едно е залепнала и чуствам лек дискомфорт родителите ми мислят че е фимоза или нещо по сложно и затова реших да питам има ли място за тревоги и от операция не живея в Бг. затова не съм се консултирал досега с някои доктор.Благодаря предварително

SK0RP10N
    Guest
    Докато не се консултираш със специалист, няма как да разбереш, какво точно ти има.
    Дори и специалист, без да те прегледа, не би могъл (или трудно би могъл) да прецени, какво точно и има.

някой правил ли е манипулацията фимоза в хил клиник ?Някакви отзиви за д-р Александър Боцевски?

Цитирай Първоначално написано от roccobaroco
    някой правил ли е манипулацията фимоза в хил клиник ?Някакви отзиви за д-р Александър Боцевски?
    Върнаха ме към живота. Уникален лекар. Това ти стига.

Цитирай Първоначално написано от georgi12
    Операция на гемче се прави ако ти пречи . Няма ограничение във възрастта. не пречи на растежа , но в ерекция изкривява главичката надолу.
    мен не ми го изкривява в ерекция,а когато опъна докрай кожичката.

Здравейте,тези дни трябва да си направя операция (обрязване) и искам да ви попитам някои ако знае дали е по добре тази операция да бъде направена с лазер и ако това е така да ми препоръча къде да стане това..
    На 17 години от София съм.
    Благодаря предварително

Казват , че е по-добре - няма кръв , няма болка , няма шевове , няма белези. Потърси инфо в гугъл за Хил клиник.

Днес ме оперираха. В следствие получих хеметом отстрани на пениса ( лилаво е и надуто ). Нормално ли е и опасно ли е ?

белези???

Цитирай Първоначално написано от georgi12
    Казват , че е по-добре - няма кръв , няма болка , няма шевове , няма белези. Потърси инфо в гугъл за Хил клиник.
    Говорих с дерматолог/кожен лекар,относно лазерното обрязване и той(тя-лекарка) ми каза,че няма как да няма белези било то и с лазер.
    А,аз ходих при нея за да ми махне някои малки белезчета от пълното обрязване.И така стана вече много по добре,макар че болката беше голяма.Махна ми белезите с ток,нещо като лазер е каза тя.Но адски болеше,без упойка беше,незнам може би така трябва.Тя ми каза,че ще усетя малко парване,ама бая парване си беше.Поне си струва...

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    Здравейте.Преди 3 седмици ми премахнаха гемчето чрез операция (не беше късо просто беше тръгнало да се къса и ми казаха че е по добре да се отсрани операционно),та сега всичко минава нормално паднаха ми конците и заздравява добре ,но като го заголя до край в ерекция нещо ме наболява и вчера на 20-тия ден пробвах да правя секс с приятелката ми но имах много силна болка нормално ли е и колко време горе доло е нужно за да заздравее напълно.

п.с. знам че за всеки орагнизъм заздравяването е индивидуално но ориентировачно...

мерси предварително
    ВЪЗРАСТ?!?

Съжелявам за закаснението но не си бях в къщи, до 3-тия ден мазах с йодасепт след това топях в смрадлика.На 23 години съм.Вече от три дена правя секс 'нормално' в началото доста ме наболява след това болката отминава но след секс ме боли даже повече.Докторът каза че се получил някакъв белег цикатрикс и затова пак ме боляло това как минава някои знае ли нещо по въпроса а и също ми би една инжекция орбазон локално о.1мг и каза след 10 дена оше една ,но аз се чудя дали да ходя за втората че орбазона не е хич безобиден до колкото знам.
    и какво ползваш като мазила и бани?
    Е хубава работа!
    на 23 можеш Сам да вземаш вече отговорните решения, които те касаят и юридически и чисто житейски!

Моят НАСТОЯТЕЛЕН съвет: разбира се, ЧЕ ЩЕ ОТИДЕШ (!) за повторна апликация на метилпреднизилона!!!
    0.1мг приложен локално едно/двукратно на 23 са нещо, вписващо се много добре в преценката "Полза–Риск".

съвсем друг разговор е въпроса защо и как се е получил ръбеца "скъсяващ" функционалната годност, и този разговор сега не е важен.

сега смисъл има само да се коментира КАКВО би възстановило тази годност, и урбазонът е част от този инструментариум, и той е в рецептурата като "тежка артилерия" при решението на този проблем!

има и ред други чисто медикаментозни средства прилагани при цикатрична тъкан, тези даващи реален ефект са нови и струват от порядъка на няколко стотици евро за курс, а популярните у нас - по правило не дават очакваният ефект.

дръж ме в течение!

Добре де, някой ще ми каже ли нормално ли е след операция да се надуе и кожата да е лилава ( т.е оток)

Нормално е .

Пак проблем!Значи днес е 17ти ден след операцията .Около 10тия ден нещо се възпали и до днес правих превръзки с една сребърна паста(1%).Доктора ми каза,че вече е ОК-да спирам превръзките и че вече мога да се къпя нормално.Днес това и направих и сега гледам ,че кадето беше възпаленото има съсирек.Нормално ли е?

Оказа се ,че не е съсирек, а пак се е възпалило и пак почвам превръзките с тая паста .Доктора ми каза да продължавам да мажа и да не се притеснявам. Обаче тея възпалявания и рецедиви ме притесняват мен! Batkodoki ,помагай или ако някой е имал подобни проблеми след операцията ,ще съм много благодрен за всякаква информация!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си