.
Отговор в тема
Страница 226 от 233 ПървиПърви ... 126176216222223224225226227228229230 ... ПоследнаПърви
Резултати от 5 626 до 5 650 от общо 5802
  1. #5626
    Върнах се от уролог. Той каза да пръскам още десетина дни с ЦиКатридината, защото има около 1 сантиметър поотворено. Каза, че ако искам, може да ми сложи 2 - 3 кончета, но не мисля пак да се подлагам на този ад .

  2. #5627
    А бе мога ли да се къпя като нормалините хора 28-ден 2 конеца очаквам да паднат всеки момент ?

  3. #5628
    Ем можеш естествено, те тези 2 конеца нищо не държат, даже можеш и сам да си ги махнеш ако си по-сръчен.

  4. #5629
    Благодаря за отговора не мисля да пипам страх ме е да не оплескам нещо ще изчакам сами да паднат

  5. #5630
    Здравейте пак, хора!
    Този незарастнал "сантиметър" , както го каза докторът, ще зарастне ли от самосебе си? Пръскам с ЦиКатридина, но промяна не забелязвам. Няма кръв, но понякога се отделя малко лимфа.

  6. #5631
    Ще зарастне, няма страшно, и при мен беше така, просто си иска малко време.

  7. #5632
    Здравейте понеже съм нов тук незнам как да си пусна въпроса! значи питането ми е следното. До скоро нямах здравно осигурителни права в скоро време ще ги възстановя и искам да си обрежа пениса нямам никакви проблеми просто искам да е обрязън на 28 години съм. Какъв е реда може ли по клинична пътека да се направи интервенцията, заплаща ли се нещо допълнително, не искам личния да знае че утивам да се обрежа, колко време е възстановяването и колко време трае интервенцията, може ли след това да си играя с него след какво време мога да мастурбирам отново и нужно ли е да е със лубрикантни гелове. А и най важното знаете ли добър специалист за Плевенския район??? Надявам се, че има запознати хора тук!

  8. #5633
    Мега фен Аватара на Грозния
    Регистриран на
    May 2015
    Град
    София
    Мнения
    7 849
    Цитирай Първоначално написано от kiberboy2 Виж мнението
    ...нямах здравно осигурителни права в скоро време ще ги възстановя и искам да си обрежа пениса нямам никакви проблеми просто искам да е обрязън на 28 години съм. Какъв е реда може ли по клинична пътека да се направи интервенцията, заплаща ли се нещо допълнително...
    Ако нямаш медицински показания (вкл. направление от личния лекар) и здравни осигуровки ще трябва да си платиш. Освен това, "просто искам да е обрязАн" звучи като прищявка, затова най-добре хубаво го обмисли!

  9. #5634
    не съм се изразил правилно наистина го искам не е просто някаква малоумна прищявка

  10. #5635
    Мисля че можеш да получиш отговирте си няколко страници по-назад, а за съвета при кого да отидеш, просто попитай личния си лекар, по-принцип отиди за направление.

  11. #5636
    Някой отговори ги получих от познат и мисля че са достатъчни! Въпроса сега е да оправя осигуровките и тогава вече да се консултирам със лекаря(уролога)

  12. #5637
    Мега фен
    Регистриран на
    Jul 2015
    Мнения
    3 194
    Цитирай Първоначално написано от kiberboy2 Виж мнението
    Въпроса сега е да оправя осигуровките и тогава вече да се консултирам със лекаря(уролога)
    осигуровките са без значение, сам плащаш, а не се поема от касата

  13. #5638
    Бе може и през касата
    Аз как мислиш че минах

  14. #5639
    Последно може или не може през касата и цялата ли интервенция се поема от касата. Боро123 ти със лазерна интервенция или стандартна

  15. #5640
    Мега фен Аватара на Грозния
    Регистриран на
    May 2015
    Град
    София
    Мнения
    7 849
    Цитирай Първоначално написано от kiberboy2 Виж мнението
    Последно може или не може през касата и цялата ли интервенция се поема от касата. Боро123 ти със лазерна интервенция или стандартна
    Лазерна операция за обрязване не се прави по здравна каса, за нея ще трябва да си платиш като поп на частна клиника при всички случаи.

  16. #5641
    Здравейте!
    Отдавна не съм писал тук...
    На 4 април тази година се обрязах, за щастие вече всичко е нормално. Единствено имам лек дискомфорт в главичката, когато я протъркам с пръст. Усеща се още съвсем минимална пареща болка, която със сигурност не е болка за умиране, но на допир не е приятно.

    Въпросът ми е следният - трябва ли по някакъв начин да го притривам по - често /а по този начин и ще получавам по - често дискомфорт/, за да може да отшуми тази минимална болка, било то дори в някакви памучно-меко бельо, защото в момента не мога да нося толкова меко бельо /отпуснато/ и затова си купувам от по - стегнатото.

    Единствено това остана по - притеснителното като изключим и леката кожа, която е останала под главичката, все едно е прикрепена, но смятам, че хирургът нарочно е оставил повече кожа, за да не е изцяло изпъната.

    Всичко добро на всички!!! ))

  17. #5642
    Мега фен Аватара на Грозния
    Регистриран на
    May 2015
    Град
    София
    Мнения
    7 849
    Цитирай Първоначално написано от radoslav132 Виж мнението
    На 4 април тази година се обрязах... Усеща се още съвсем минимална пареща болка, която със сигурност не е болка за умиране, но на допир не е приятно.

    Въпросът ми е следният - трябва ли по някакъв начин да го притривам по - често /а по този начин и ще получавам по - често дискомфорт/, за да може да отшуми тази минимална болка, било то дори в някакви памучно-меко бельо, защото в момента не мога да нося толкова меко бельо /отпуснато/ и затова си купувам от по - стегнатото.
    За повече от половин година обрязан с открита главичка, би трябвало да не те дразни или да те боли вече. Като за начало пробвай да носиш свободни боксерки у вас, ако все още ти е неприятно търкането на главичката като излизаш навън. Постепенно ще свикнеш. Успех !

  18. #5643
    Здравейте и от мене конците паднаха обаче от дясно седи тоя отток минаха месец и 8 дни.Вида на пишката не ми харесва абе не е като на снимките на обрязаните да се надяваме че ще придобе по добър вид та да мога да правя секс

  19. #5644
    Благодаря за отговора, ще се постарая следващия път като слагам отпуснато /свободно/ бельо да свиквам с търкането.

    Fungas - при всеки е различно. Вече не се сещам моя отток кога се смали, но мисля че мина повече от месец и половина, не съм сигурен. Всичко ще се оправи и ще спадне с времето, само имай търпение и недей да пренасилваш нещата. И аз първоначално мислих, че ще остане така грозен, но след това си се оправи и стана нормален. Търпение му е майката, няма да умреш без секс, от личен опит ти го казвам. Но мисля че вече можеш да се самозадоволяваш.

  20. #5645
    Аз си набих 5 злобарки вече D: само отока и че е грозен ме притеснява надявам се да си прав във вторник ще ида да ме види опериращия

  21. #5646
    момчета оперираха ме преди 3 дни, а преди 2 дни ми махнаха марлята и от тогава просто е ад, много ми се търка главичката в бельото и направо побеснявам, а тук чета че половината са ползвали смрадлика, но на мен не ми казаха нищо за нея и не знам дали да пробвам и аз, а само някво шампоанче, което трябва да го нанасям на мястото на операцията

  22. #5647
    mashinkata Пичага мене ме оперирахе преди месец и 10 дни вече аз носих марли 20 дни докато свикне главичката знам какво е за чуствителноста.Вземи си стегнати боксерски или слипове, за да не мърда пишока и слагай 2 марли за да не се търка в гащите а баните със смрадлика ги почваи и 2 пъти на ден вземи си смрадлика отзад е описано начинът на приготвяне за вагинални промивки . Спокойно първата седмица е ад но после всичко си идва на мястото. Аз си мислех, че никога няма да се оправя но сега се чуствам чудесно само чакам да ми спадне оттока.А иначе какво ти са правили пълно образване ли ? Първата седмица и половина избягвай да ходиш насам натам стой си вкъщи и си почивай

  23. #5648
    Пълно, да, а марли не ми се носят щото ми се залепват и после е много болезнено отплепянето по-добре да ходя по-бавно отколкото после да си стържа кожата хаха, еми от утре ги почвам баните по 2 пъти на ден, а смрадликата намалява ли чувствителността или просто се възтановяваш по-бързо ?

  24. #5649
    За смрадликата може да се каже и 2-те а марлите аз си ги отлепях със смрадлика никога на сухо Смисъл потапям си пишката както е бинтована и марлите си падат безболезнено и без проблем

  25. #5650
    Здравейте,
    Аз от известно време установих, че имам късо гемче, което доста ми опъва. Досега го търпях, защото ме е страх от рязаници и т.н. но вече малко ми омръзна и утре съм записал преглед в кабинета на Токуда защото имам карта за там. Въпроса ми е някой ходил ли е там и има ли някакви впечатления. Благодаря

Правила за публикуване

  • Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си