- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Споделяте ли..?
А вие споделяте ли с вашите родители /примерно за гаджета и т.н./Мен лично ме е срам..![]()
Просто немога да седна и да говоря с нащи за гаджета..иначе повечето неща си ги споделям с мама..А вие казвате ли им всичко или поне някой неща ..?
![]()
Мечтите са безкрайни..
Ами мен също ме е срам.Ама те наще сами ме питат.И разбират,ако имам някакъв проблем или харесвам някой.Но понякога тези разговори са много досадни...Особено разговорите с баща ми...![]()
С наще не пбсъждам личния си живот.
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
^Sam90^ съм
Za takiva ne6ta ne.Ne im vliza v interesa!
ZnAm KoGaTo UmRu KoV4eGut Mi ShTe e ZeLeN!!!
Не.Почти нищо не им казвам.Само къде ще ходя и кога ще се прибера.Това им е достатъчно.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Ne e tqhna rabota
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Мнее не ги интересува-единствената причина да им споделям каквото и да е да имат някаква информация.
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
Епа казвам имДаже ми дават полезни съвети
![]()
абсолютно вси4ко!
Да, споделям с тях всичко. Искам им съвети, когато се нуждая и наистина ми помагат много.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Хм, аз почти не контактувам с майка ми... мноооого рядко обсъждаме нещо сериозо, което ме интересува. Всичко се свежда до общи разговорчета за времето, как й е минал деня и с колко баби и дядовци е спорила. А аз не й споделям нищо почти... нито за гаджета, нито за приятели, нито за даскали, нито дори за това как съм си прекарала деня. Сигурно целият м живот извън дома за нея е мъгла, няма си и на идея какво правя нито с кого... и не знам защо не й споделям, едва ли е срам. Просто не смятам, че й е работа да ми се меси в живота в така степен.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
`There is just too much that time cannot erase ...`
абсолютно никога не съм споделяла с наще.Винаги съм избягвала разговори за личния ми живот.Не мисля,че ги интересува,а и мен не ме интересува те какво мислят ,за да споделям квото и да е.Прибирах се в нас,буквално само за да спя,пък къде ти време за споделяне и откровения ;/А и не бяха от най-разбиращите и подкрепящи родители,така че май така е било най-добре...
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
еми с майка ми споделям...до колкото е възможноимам предвив,4е не мога да и кажа,ако си имам гадже,щото тя веднага по4ва некви дъъълги разговоти,4е съм била малка...4е има време за вси4ко...
бе и аз не знам ве4е кво права и кво споделям...тцтцтц
А и аз не мога тъй,почти нищо не казвам,наще не знаят почти нищо за мен в това отношение(момчетата)
Брях,брях
neeeeeeeeeeee kak 6te kazvam nqma kazvam ni6to
te dan sa kazvali na baba i dqdo![]()
Абе моите родители са горе-долу печени... и мога да им казвам някои неща... ама не всичко..![]()
Само, че след последния път.. мн внимавам... щото мн здраво си изпатих...![]()
is my religion
А и не питат за повечеПървоначално написано от _`SoMeThInG_StRaNgE`_
![]()
Не им споделям,майка ми няма време от работа и други ангажименти.Пък и като и кажеш нещо и тя започва да те човърка и да иска да извлече максимално от теб,но все пак наистина има много лични неща,които е хубаво да запазиш само за себе си.Баща ми е печен човек и е много либерален спрямо мен.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
ми...аз лично не обичам да споделям....![]()
Свикнала съм да споделям всичко с майка ми и да ми дава съвети, не се срамувам от нищо да я питам. Разбира се през повечето време споделям с приятели..ама какво лошо има когато се разбираш с родителите си![]()
FOAD
не обичам да споделям дори с приятели