- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Харесвате ли все още Бритни Спиърс?
Харесвате ли все още Бритни Спиърс?
не
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
Да
tq jiva li e o6te???
Да но финансовотой състояние в момемта е много зле под 80 млн.Първоначално написано от ko
емии първата и песен дет беше в едно даскало излезе когато брат ми още учеше а аз нз дали съм бил първи клас ии постоянно тфа слушахме + backstreet boys , westlife , boyzone и секфи такива
ии да бих казал че понякога слушам тези песни щото ми напомнят за тогава , а тогава беше страхотно ....![]()
I am what I am !!!
тая пък коя е?!![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Ne sum q haresval.. za da q haresvam pak
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Е не е възможно да не знаеш коя е Бритни Спиърс.Първоначално написано от _SL_
мухахха точно тази с гордост мога да заявя, че никога не съм я слушала![]()
сега всички ще се скъсат да приказват колко съм ънтру, но не ми пука.
Бритни е звезда.Каквото и да говорим тя е известна, красива (или поне беше) и музиката й се харесва.Да, харесвам песните и...е някои поне.Може да е надута и злобна, но това не значи, че не прави добра музика.
Да, има имидж на ... проститукта? ... който мразя...изобщо мразя и последното превъплащение..ама айде сега, Toxic не беше ли супер хит? или My Prerogatives...
е, вярно, че е свършено с песничките от миналото като Lucky, Born to make you happy и Crazy..които са били хит за тийновете през 90тте...но това не значи, че тя няма да се справи.
Вижте, не вярвам новите й песни да ми харесат...просто прекалено много си смених вкуса за една година, но съм сигурен, че Бритни ще успее.
И все пак Кристина е по-яка![]()
хъхъ..
Ами тя Бритни спиърси е пушиняк и не става за певица и не може да я сравнявате с хубавата Кристина Агилера, която има невероятен глас.
Иначе навремето всички и се кефехме и са супер тъпи хората, които отричат тотално някои след като са го слушали и харесвали преди.
Много хора я осъждат заради скандалоте които стават около нея напоследък.
Но никой не се замисля колко трудно е на едно момиче винаги да бъде под светлините на прожекторите,да няма личен живот а и съм говорила със много майки и всички са на мнението че в периода след раждането са изключително уязвими и не получат ли нужната подкрепа буквално могат да се сринат психически...е Бритни нямаше от къде да получи подкрепа защото както знаем че преди няколко години родителите й се разведоха а наскоро и тя се разведе със Кевин Ф.....и е търсила всевъзможни начини да утеши мъката си , и избра грещния път....
със сигурност не и е лесно.....искрено се надявам да се възтсанови...![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
В някои щати в Съединените щати хората е мразят повече от Осама бин ладен.данните ми са от 2004
on topic НЕ !
Това са пълни глупости.Първоначално написано от Shadowstrike16
на мене ми е сладка
Let The BEAT Control Your Body
Мене пък ми горчи.Първоначално написано от radito
![]()
Не!
~!1912!~
Лелее като си спомня ква фенка съм и била като малка..![]()
А сега е заприличала на една голяяямо нищо!
![]()
`There is just too much that time cannot erase ...`
nesum q haresval i nikoga nqma da q da haresvam
P.P na neq porasna li i kosa :P
Не!
Първоначално написано от DjBaloon
ama kakvo i e stanalo na taq 4e da se vyztibivqva ?
nikoga ne sym q haresval
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Сиурно са чака да и порастеПървоначално написано от music_pirate
А иначе гледах няква снимка, на която беше с перука..
![]()
`There is just too much that time cannot erase ...`
Първоначално написано от b0Nb0n
![]()
![]()
![]()
А като изкара нова песен всички: "ох, колко ме кефииииии"
![]()
хъхъ..