сега всички ще се скъсат да приказват колко съм ънтру, но не ми пука.
Бритни е звезда.Каквото и да говорим тя е известна, красива (или поне беше) и музиката й се харесва.Да, харесвам песните и...е някои поне.Може да е надута и злобна, но това не значи, че не прави добра музика.
Да, има имидж на ... проститукта? ... който мразя...изобщо мразя и последното превъплащение..ама айде сега, Toxic не беше ли супер хит? или My Prerogatives...
е, вярно, че е свършено с песничките от миналото като Lucky, Born to make you happy и Crazy..които са били хит за тийновете през 90тте...но това не значи, че тя няма да се справи.
Вижте, не вярвам новите й песни да ми харесат...просто прекалено много си смених вкуса за една година, но съм сигурен, че Бритни ще успее.
И все пак Кристина е по-яка
Песента е My Prerogative.
Съгласен съм - тя определно беше звезда и беше може би една от най-големите звезди, макар и да не блести с кой знае какви гласови данни. Бритни направи доста хитови албуми и стана номер 1. След това стана мара-ку*валана през 2003/4, но въпреки това In the zone стана албум номер 1 в света. И после кво? Какво направи със славата си? Сиииичко хвърли на вятъра и хукна с тоя мизерник Федерлайн, наражда 2 деца, които надали е искала наистина... депресии, клиники, та главата си бръсна та нз кво.... изпадна
Старите и' песени не са лоши, особено първите са приятни за някой лигав момент, но вече не я слушам... и надали пак ще я прослушам. Може би ако направи някоя мноооооооого добра песен..... но се съмнявам да е скоро това
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear! ^Sam90^ съм