- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Харесвате ли все още Бритни Спиърс?
определно не
Да ... Някои хитове си остават в историята ...![]()
Out of control
Никога не съм я харесва и не мога да призная, че прави хубава музика.Тя дори не може да пее...а камо ли да я прави, но все тая.
Да![]()
Baby Baby,
When we first met, I'd never felt something so strong..
You were like my lover and my best friend..
All wrapped in one with a ribbon on it ^
~{*I miSs y0u, bAby*}~
като бях в 1 клас много я слушах ...ама тогава правеше и хубави песни сега... цц ...
Да Бритниту си е тъ бест
Само първата й песен ми харесва![]()
Никога не съм я харесвала и няма и да я харесвам...![]()
is my religion
Аз и преди не съм я харесвала, няма и да ми хареса въобще. С действията си напоследък като че ли търси внимание..
Things will never be the same again
Ест.. тя затова е първа приятелка с ХилтънПървоначално написано от eXtrem3-g1rl
![]()
is my religion
![]()
не.. и на мен никога не ми е била любимка..Харесвала съм наи- много една, две нейни песни..
...........
Because when I’m with you My heart stops
And when I’m not near
It’s Bleeding on the floor
Someone get a mop!!!
Кой ли още ще се присъедини към тея отчаяно търсещи внимание..жени?Първоначално написано от #Gravity Of Love#
![]()
Things will never be the same again
Надявам се не Линдзи щото тя мене ме кефи.. жалко за пиянския и проблем...![]()
is my religion
Напълно съгласна ..Първоначално написано от eXtrem3-g1rl
![]()
Любовта няма граници .. :>
Песента е My Prerogative.Първоначално написано от Shadow_Walker
Съгласен съм - тя определно беше звезда и беше може би една от най-големите звезди, макар и да не блести с кой знае какви гласови данни. Бритни направи доста хитови албуми и стана номер 1. След това стана мара-ку*валана през 2003/4, но въпреки това In the zone стана албум номер 1 в света. И после кво? Какво направи със славата си? Сиииичко хвърли на вятъра и хукна с тоя мизерник Федерлайн, наражда 2 деца, които надали е искала наистина... депресии, клиники, та главата си бръсна та нз кво.... изпадна![]()
Старите и' песени не са лоши, особено първите са приятни за някой лигав момент, но вече не я слушам... и надали пак ще я прослушам. Може би ако направи някоя мноооооооого добра песен..... но се съмнявам да е скоро това
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
^Sam90^ съм
Тя вече се присъедини .... и тя стана такава - мисля, че при тях е нещо като неизживяно детство, защото са прекарали тийн годините си под светлините на прожекторите и не са могли да изживеят тези диви и безотговорни моменти, които нормалните тийнове изживяват. Предполагам, че и при тях ще отшуми, както отшумява пубертетаПървоначално написано от #Gravity Of Love#
![]()
And now I make a spell,
Don't ask, I won't tell,
^Sam90^ съм
ех как ме отчая..![]()
Бритни наистина беше звезда.. само че не го оцени.. за това падна така.... еми сега да си сърба попарата пък... само една единствена нейна песен ми харесваше... Everytime.. мн е нежна.. др ми се струват мн лигави... като самата нея.. може би...![]()
is my religion
Да не ме разбереш погрешно - аз съм фен на ЛиндзиПървоначално написано от #Gravity Of Love#
Леле вчера гледах I know who killed me с нея.... аууу страшен фулм
![]()
And now I make a spell,
Don't ask, I won't tell,
^Sam90^ съм
Емм тоя не съм го гледала.. ама Just My Luck никога няма да го забравя.. такъв хубав филм... отдавна не бях гледалаПървоначално написано от ~*SILVER*~
![]()
is my religion
Първоначално написано от ~*SILVER*~
хаха, да взема да ви запозная с едно момиче - тя и фенка, гледала всичките и филми![]()
пък бритни - абе ще видим какво ще стане...
хъхъ..
споко и аз съм и гледал сичкитеПървоначално написано от Shadow_Walker
![]()
![]()
And now I make a spell,
Don't ask, I won't tell,
^Sam90^ съм
ам точно за тва де![]()
уреждам хората![]()
нищо че тя си има гадже![]()