- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 12:03 поредната спам тема
Не... единствения ми контакт с него е по този форум и е от 3 дни мислиш ли че баш сега ще споделям![]()
ehhhhhhhh a v4era kolko ubavo be6e...a sega...ni6to![]()
Ходи ми са на сватба някои иска ли да са жени
то тука кво да споделяш освен ако не е международна тайна ако има нещо такова казвай![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
не ипрез следващите 20 години. Още ми се живее.
Ми ето де говорих ви за футбол за диско ви питах![]()
за зъболекаряти те питах
ем неска има скайп следователно момичетата и момчетата дето са на 13 се зарибяват и си пращат целувки или по вероятно вече са заспалиПървоначално написано от Nice Angel
знам те аз ти си разработка на военнитеПървоначално написано от w0sh
![]()
Аз искам да се женяпоканена си!на
значи
другата събота незнам коя дата е
вечерна ще е ела направо в диското
дали мъжът ми ще се сърди че казах без негово съгласие
![]()
Ще ме прашат в миналото да отстраня майката на Тодор живковПървоначално написано от tuzaro
a az ne sam pokanena a ?! boje kolko jestoki hora imaПървоначално написано от sladkish_14
![]()
ЕеЕе Nice Angel без теб няма сватбаРазбира се че си поканена,за компенсация искаш ли да си ми шаферка?
![]()
![]()
eeee ama razbira seПървоначално написано от sladkish_14
daje ako mi predloji6 i buketa da fana 6te e extra
![]()
а аз може ли наглеждам всички жени поканени да не правят лоши работи?
Освен с тебе.....а аз може ли наглеждам всички жени поканени да не правят лоши работи?![]()
![]()
![]()
Ми ти тузаро няма да ги наглеждаш всички само тия с късите поли![]()
ела все пак гостите на сватбата ще варират от 15г до 18-19 тъкмо за теб....А за бокета ще се разберем
![]()
ем да все пак и аз трябва да спечела нещо от тая свадбаПървоначално написано от w0sh
мене ме устрйват и без полиПървоначално написано от sladkish_14
айде и w0sh е поканенда сте си компанийка такмо можете да направите някоя 3-ка
4-ка,5-ца...........
![]()
Само ако може да дойда без подарък.... не ми се дават пари с тях мога и ан курва да отида![]()
еее ама на мойта сватба ще са първокласни!Пловдивчанки,П азарджиклийки,Софианки...... тия по улиците са си просто курви има разлика между тях и градцкитеШегувам се!Някой да не се обиди!?Може и без подарък....
Ох деца, ся се сетих за баце ми Мишо шамара от моето детство и забравих че сега не се помнят вече култовите песни тц тц какво детство беше какво нещо ... ах спомени спомени....
айде съфорумци аз отивам да санувам че ми се спи неска доста потренирах и сам скапан ама утре вечер се гответе за поредната спам тема
ся кат го няма тузрото аз ко ши прая....