.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

За по-опитните

Zdraveite!!! Sujeliavam 4e zaglavieto zvy4i taka ama ni6to dr ne moje da mi doide naym imam seriozen problem predi okolo mesec vi pisax 4e mislia 4e sum bremenna e moje i da e viarno neznam vie mi pisaxte da iz4akam i da si napravia test a be6e tvurde kusno za xap4eta i strax ne e da si napravia tozi test sega i nepodgotvena zatova iskax da pitam ako ima xora s podoben problem ili xora koito imat maiki ginekolog ako mogat da mi kajat okolo kolko pari 6te stryva edin abort??? molia vi koito moje da mi pomogne

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!

Guzlqk
    Guest
    Bez da puskam tapi bazici samo edno vapros4e, na kolko si ?

~Guzlqk4life

Na 15 da znam tfa e tupo ama kakvo da naprava znam 4e triabva da se xvurliam otniakude ama...

Не, че имам роднини гинеколози, но 1 аборт струва между 90 и 200 лева, в зависимост от това в коя седмица си ,тоест, колкото повече изчакваш, толкова повече ще се изръсиш... И ще те късат мръвка по мръвка... Иначе ако си в първите няколко седмици може и с инжекция, ама там вече не знам какви са цените.
    Между другото на тази възраст трябва съгласието на родител
    На черно недей да правиш
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

поредната тема доказваща колко безотговорни са повечето тийнове,извинявай но на 15 е нормално да си шашната и да мислиш да скачаш от някъде,но ти си си виновна и дори и да ти кажем колко е аборта - мисля че е около 300 лв но ще излъжа ... ти трябва да си поемеш отговорността за тва което си направила,да кажеш на родителите си,на бащата и да решите заедно какво ще правите - надявам се че си се замислила,тази глупост (да глупост е това което си направила !!!!!!1 та още си само на 15!!!!!!!!!) как ще промени живота ти !!!!един аборт носи мн риск за теб,да родиш е също толкова опасно,впрочем и за детето ще е....как ще продължиш с живота си след нещо подобно,как ще учиш/гледаш деца ? надявам се че други като теб/13-15 годишни деца/ ще прочетат това и след като ме напсуват поне да се замислят....защото подобно нещо проваля не само техния живот,но и на родителите им ....

WhyLoveYouSoMuch
    Guest
    vi6 macka naistina... trqa6e da si narpavite smetka.. no kfoto i da stava osfen s va6ite i ti samata da obmisli6 ( i spored men e po dobre abort kolkoto i opasno da e.. ama... ako rodi6.. jivota ti 6te e savsem drug.. a aako napravi6 abort riska e golqm da no vse pak.. ima6 nqkakav izgled da prodylji6 normalno sled tfa ) taa osfen ti i va6ite trqa i 4oveka.. koito... e " deistval " da govori6 s nego xaxa osfen i ako neznae6 koi e toi.. i ve4ee... s izvinenie ama tfa e golqma bezodgovornost... i vse pak ako se naredqt ne6tata kakto gi re6i6.. nadqvam se tova da ti e za urok.. za drug pyt.. ( ne iskam da te obidq znam 4e ti e mn sduhano i trudno ama zamisli se.. i vse pak.. moje i ne ti ili toi da ste vinovni mi prosto nqkoi poreden skysan kaput..... ) samo nedei da se hvyrlq6 ot nikade... i az imam problemi.. ama vse o66te se dyrja ...

Град
    Пловдив
    Цени и услуги на Отделение по Акушерство и гинекология:

Аборт / с анестезията / 250 лв. .

Това отговаря на въпроса ,а относно теста .Направи го и после вече решавай.Но само едно мога да ти кажа :
    Щом един проблем може да бъде решен с пари значи не е проблем.Преди няколко дни изгорях с 200лв заради една моя найвна глупост но не ми пука защото става дума просто за пари.

А ти сигурна ли си, че си бременна?
    Направи си тест и ако е положителен кажи на родителите си. Ти си непълнолетна и не можеш да направиш аборт без знанието им.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Направи си тест и ако е положителен кажи на родителите си. Ти си непълнолетна и не можеш да направиш аборт без знанието им.
    Така е - ако решиш да търсиш аборт на черно, може доооста да си изпатиш, а и не е сигурно, че изобщо ще намериш.
    Първо си направи тест и тогава се шашкай. Ако си - казваш на ваще. Най-добре е така.
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

^Sam90^ съм

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ти тест изобщо направи ли си?
    Страх те е, ама да правиш аборти без да знаеш какво ти е не те е страх. Направи си 3 теста ако трябва, за да си сигурна. След това обмисли идеята за аборт с бащата и родителите си(поне мама). Успех и дано да е само паника от нередовен мензис. При крехката ти възраст това е твърде вероятно!

Как може да правиш аборт бе няма ли да ти е жал като сте го направили поне си поемете отговорностa

Не си мисли,че аборта е толкова лесен! Не знам как е сега,сега май ги правят с упойки,но преди години майката на една съученичка направи аборт и от нея знам,че боли страшно много! Цените варират между 250 - 300 лв,не съм сигурна! Направи си тестове,за да си сигурна! Не чакай! Така усложняваш деликатното положение,в което си! Успех!

Guest
    Хора, първото което е, не я обвинявайте, че била на 15, била малка и т.н... Има ли разлика дали ще е на 15 или 16 ?! Пък и днес тийновете правят секс на по 12 години...Не, че го одобрявам, обаче това си е въпрос на личен избор и щом го е направила, значи е била сигурна, че така трябва.. 2-ро: Няма смисъл от укори, че била безотговорна ! На всяко момиче може да се случи! Миличка, знам, че сега ти е много кофти, обаче не губи време, ами си направи няколко теста за по-сигурно... И само спокойно! И да си бременна, вашите няма как да не го приемат! Все пак са ти родители и те обичат А колкото до аборта, мисля, че това е най-доброто решение на тази възраст...Иначе едно бебе може да ти провали живота.. А и е мн рисковано и за него, и за теб Айде тичай до аптеката за тестчета..дръж ни в течение..И УСПЕХ!

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    тест \/ \/ \/ \/ \/
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Guest
    не че нещо ама секса не е за деца всеки си понася последствията

Голям фен
    Град
    Тялом в София,Духом някъде по морето :)))
    При положение,че си на 15 години аборт без разрешението на родителите си не можеш да направиш!! На първо място бъди 100% сигурна,че наистина си бременна,после иди на лекар и се посъветвай с вашите. Може да викат,да ти се карат,сърдят,но поне ще знаят какво да направят! Абортът не е шега работа и е много важно къде и как ще го направиш. Не си и помисляй за аборт на черно,защото там са такива касапи,че ще те обезобразят за цял живот и ще се стигне до такива усложнения,че не само деца няма да може да имаш,ами кой знае какво друго. Айде успех

Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    МдаМ вЕрНу Е..ВеДнаЖ БяХ гОворила с една гинеколожка и каза че за да направиш аборт/без да си палнолетен/ трябва да се минава през садилища разни такифа..Ама ти сигурна ли си найстина..???Направи си тест и виж..След това кажи на ваще..
    Мечтите са безкрайни..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си