- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За момченца :PpPP
Вижте сега проблема е слеДния: искам да разбера дали едно мом4е, което харесвам ме иска само заради секса или има не6то пове4е :P Та искам да питам мом4енцата как биха се даржали с едно моми4е, ако искат само да спат с нея ? И о6те един въпрос: като харесвате едно моми4е (не само заради секса) иска ли ви се да спите с нея ...всмисал не на всяка цена ама дали имате такива разни помисли ....нали се се6тате?Айде бързи4ко ми отговорете плс на тея въпрос4ета и ще сам ви мн благодарна
![]()
ako iska da te 4uka samo 6te flirtuva s teb i sus o6te momi4eta ili pone az taka pravq za da si proli4i 4e iskam samo sex!estestveno 4e mom4etata isakt sex...vinagi!
az sym momi4e ama moga da ti kaja 4e vsqko mom4e e razli4no i moje da podhodi po razli4ni na4ini i moje da iska razli4ni ne6ta.A i ti se pak bi usetila ako mom4ety iska samo sex ako o6te na 2-q mesec ti kaje 4e iska da go praite ili iska samo svirki i t.n prosto si napravi smetkata...pak ako moje da iz4aka dokato ti si gotova dori i 5-6 meseca ti e gaeantirano 4e ne e s tebe samo zaradi sexa a 4e ima 4uvstva![]()
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
nqma da ima razlika v otno6enieto, koqto da moje6 da useti6. 6te ti zamotae glavata i 6te te naebe taka ili ina4e. razlikata 6te useti6 sled tva![]()
Ch0c0la73, намали си шиб*ния аватар!!!!!![]()
Ch0c0la73, намали си аватара!!!
По темата-когато иска от теб секс, най-вероятно ще ти говори по-предизвикателно, ще говори за секс и т.н.Но все пак с времето най-добре може да се определи какво иска той от теб.Ако иска секс, а ти не му пускаш-най-вероятно ще се откаже, но ако иска нещо повече-не би трябвало.