- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятелят ми е прекалено консервативен
Абе приятеля ти да не живее в средновековието?! Откаде накаде ще ти казва с кой да се събираш с кой не и т.н. защо трябва да ти се сърди... не си длъжна да го запознаваш с приятелките си. Според мен трябва да поговориш с него и да си изясните нещата кажи му, че постъпва глупаво и че имаш право да избираш сама приятелките си. Все пак в една връзка трябва да има разбирателство ти не си му робиня. Той трябва да разбере това. Иначе колкото и да ти е трудно няма смисъл да продължаваш с него.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Тук!Ами напълно детинско е!!!Твоя приятел добре ли е с главния или нещо се прави,че не е добреПървоначално написано от Aleandra
Какъв съвет да ти дам като казваш,че си е такъв
,а ти накарала си приятелка да иде за бира на баща ти
и защо му каза,като знаеш че е такъв
Охххх незнам искам да ти помогна амааа
незнам как освен говори с него и кажи че си направила грешка така се чувстват по-добре
![]()
Глупаво е пак тя да навежда глава и да му се моли за извинение. Още повече, че тя не е направила нищо. Той няма право да и забранява да контактува с приятелките си. Няма право да се сърди за такива глупости. По този начин той я кара да се чувства виновна, за нещо толкова глупаво, за което няма вина. И ако отиде при него и му се моли да и прости, той пак ще се почувства велик и ще продължава да я мачка.Първоначално написано от sladkish_14
Ако толкова иска да е с него, да отиде и да поговори сериозно с него. Той трябва да разбере, че не е нейн господар и тя има право на свой собствен живот. А ако не разбере и продължава да я тъпче, по-добре без него. но в никакъв случай не трябва да се извинява за нещо, за което няма никаква вина.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
само от мнението дет вика че не й трябват приятели и че когато е с него сичко забравя аз разбирам че вече е прекалено късноПървоначално написано от Aleandra
е може би ако го зареже...имам една френдка дето беше така и още е така и от вече 2 години не е излизала с нас...ами само с него... и постоянно и вика "няма да излизаш с тях без мен" сякаш ще му я отмъкнем момиче дано си прочела тва смятам че ще ти помогне като видиш кво те очаква...
a kakfa e vruzkata s birata i ba6ta ti i gajeto ?tva 4e si izpratila fr da kupi na ba6ta ti bira e podraznilo ?moje i az ne6to da ne sum razbrala ama q pak obqsni za maloumnite kat men :D :D :D :D
\Първоначално написано от BrokenInnocence
/
абе не е консервативен а налагащ се ... иска да е неговото ... консерватизма се крие в нежелание за промени, а не в нежелание за правене на неща или така неречения инат ...
това за приятелките е тапо ... аз бих бил само против приятели ... но това да ти " забранява " нарушава социалната ти свобода ...
i moq priqtel be6e taka predi nqkolko meseca,pita6e me s koq sam izlizala pa na kolko e,kade y4i,iska6e da znae dori s koi si 4atq i s koe mom4e sam priqtelka...no prosto mu kazah 4e ne moga da tarpq pove4e i 4e ne sam mu sobstvenost da mi kazva kvo da pravq i 4e ve4e mi e pisnal...ve4e ne go pravi tolkova 4esto vapreki 4e ima i takiva momenti...ama samo edno 6te ti kaja-mn te obi4a,ne pozvolqvai da go izgubi6 6toto 6te zajelqva6.aide uspeh![]()
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Ами не се сдобрявай с него. Знам, че това не те устройва, но аз да си кажа.
Чакай бе, ти да не си му някаква собственост?
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!