- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- КОИ ВИЕ ЛУБИМИАТ СЕРИАЛ
НАМЕН КАДЕСИ ТАТКО![]()
ИНАМЕН МИЕ ЛУБИМ КАДЕСИ ТАТКО![]()
meni mn ma kafqt "Zemq na strasta " "groznata Beti" i "diviqt angel"..haha mn me kefqt
ти си бати неграмотния чук !
“Когато ти говориш с Бог, това е молитва. Когато Бог говори с теб , това е шизофрения.”
http://www.myspace.com/candykillertm
Това трябва да го предложат за материал за дипломна работа на тема "Аз съм българче неграмотно..." Ако седна да ти отбелязвам грешките....маани, че и сам/а си пишеш в темата....Не намирам достатъчно описателна дума, за да назова това явление...![]()
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
Кварталът на богатите О.С.
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
One Tree Hill, no ve4e syvsem zabravih z nego s tazi pauza ot mesec i polovina 4e i pove4e daje![]()
na men mnogo mi xaresva."ti si moq jivot".v koito u4astvat natalia oreiro i fakundo arana :P \:D/
The O.C.
![]()
i kato sapunka - trima bratq tri sestri :PПървоначално написано от Mitio_man
вий прости ли сте!?![]()
От сапунките () Грозната Бети и Дивият Ангел, защото и двете са фън
смисъл не са някви мазни сапунки ми са забавни
Иначе OC,Приятели, Дарма и Грег, Малкълм, Джоун, Али Макбийл....доста са![]()
хъхъ..
Приятели,Малкълм,Симпсънс и мн се кефя на Сексът и градът...супер е филм да гледаш мъже с кусури
![]()
Като JamalskaАбе общо взето всички по Fox Life...
БебЕтатаа мииии![]()
![]()
Prison Break
One tree hill
![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Оооо имам толкова любими сериалчета...Като започнем от 'Сребърните ангели', 'Мареа Брава', 'Жената в огледалото', 'Моя сладка Валентина', 'Земя на страстта', 'Любов или измама' и много други.
А от 'несапунените''Веществени доказателства', 'Анатомията на Грей' и 'The O.C.' но може да съм пропуснала някой.
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
Къде си татко,Вдовицата в бяло
Prison Break, Lost, Оne Tree Hill, O.C., Friends,Малкълм,ТЯ и Той,От местопрестъплението, House MD, Desperate housewives() И други има сигурно ама сега не мога да се сетя. А от аниметата най любим ми е Berserk. След това са Blood+,Trigun, Trinity blood. До сега тея най- много са ми харесали. А и има една анимацийка казва се The Grim Adventures Of Billy And Mandy. Ако можеш да им разбереш диалозите(защото е на английски) пада голям смях.
![]()
Ами "Friens", "Банда близнаци", "Малкълм", "Дарма и Грег", "Женени с деца" и др.
"Клъцни/Срежи", "Приятели", "Малкълм", "Женени с деца" и други...
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Женени с деца![]()
еммм "Др.Хаус" ми е най-любимия а иначе харесвам и О.С. и "анатомията на грей" и "Приятели" \/ \
/ \
/
Because all I want is u ....