Lubov,ti tai nelepo me posmina.Ti taka strasno me ovze.V stydenite ti pregratki az se spysnah,spysnahse sas zatvoreni ochi.Posle dalgo ronih az salzi,salza sled salza v mrachniq den.Valeshe,garmeshe no az neobrashtah vnimanie.Samo rygaeh lubovta s tih nebrejen glasec.Rygaeh,no ne mi stavashe po-dobre ot tova.Vsqka nosht se chydeh->Zashto se polychi taka?Zashto sadbata me otkasna ot tebe?Vrashtah dnite nazad i se spirah v nqkoi spomen.Predstavqh si kak vsichko e nared,che ti si bil vinagi do men,no tova ne be istinata.Istinata be takava->Lubovta li ili nie samite neznaq veche,no znaq che vsichko zagybihme,che dnite izgybihme.Ysmivkite,celyvkite...dori vsqka trepchinka ni izbqga.Ponqkoga shtom vidq snimka nasha ili luboven SMS ot tebe.Sarceto mi karvi,ochite mi se nasalzqvat i proticha ot tqh salza.No znaq az edna taina->Lubovta otnovo shte doleti i shte kacne na nashite ramene.Po-vlubeni shte sme v toz chas,po-vlubeni no pone shte go razberem.Sarceto shte spre da karvi,ochite sas iskrici shte badat ovzeti.Ysmivka shte dokosne moite ysni.A ti???Ti shte me pregarnesh silno i dalgo shte povtarqsh kolko me obichash.A sled tova moite i tvoite ysni shte se sleqt,i shte stanat v edno.Dalgo v pregratkite ti shte se gyshkam,v pogledati shte se gybq,v celyvkite ti shte se lytam.Ti si moeto nebe v zvezdite,ti si moeto more v okeana,ti si moqta lubov v sarceto.Ti si moqta noshtna zvezdica v nebesata,ti si moqta lyna v otkritoto nebe,ti si salzata v ochitemi.Kogato si tajen pogledni nagore,prebraoi zvezdite,kolkoto sa te tolkova mqsto ti zaemash v moeto sarce.Kogato lipsvam ti az,pogledni zemqta dano tam me zarnesh.Pod tvoq prozorec shte bada az i stihi dymichki shte shepna,che obichamte az.Pogledati svej shte se ysmihne i s celyvkata ti nejna ti shte mi podskajish kolko me obichash.Znaq az edna skrita tainichka vav mene->Obichash me ti,Obichamte i az.Ti negledai tajniq mi pogled,ti ne se sazirai v ochite mi.Gledai samo v sarceto,dalboko v nego shte vidish che ti si tam