Ето малко и мой Не са кой знае какво ама ...Не гледайте правописните грешки ..като ми дойде музата и не гледам за такива

Грях

Грях ли е боже..че едно човешко същество иска да му е топло сърцето..Грях ли е...че то не може винаги да стой в лед ...Грях ли е че някой желае само доброто на другия...Грях ли е..
Ама защо ли питам аз ...Господ няма да ми отговори ...на думи лесно ,на живо трудно ...Няма време..."всичко е за пари"
Но не сърце...ти оставаш най човешката част от човека ...Част винаги туптяща ,винаги изкряща...винаги чакаща любов..
Чакаща...чакаща...че понякога толкова време му трябва на човек за да открие истинската любов ,че даже и умира...Това живот ли е ??
Живот..в който всеки ден мислиш за това ,че никой друг не те познава ,за живот в който ти си си единствения в свойта къща ,живот без щастие ,без рев...Живот ли е кажи ми ??
Живот ,където всеки твой ден е сив и скучен ,живот преплетен в нищото...Според мен не е...
Тогава...защо човек живее ??
Кой са му целите в живота ??
Защо човек винаги страда ,за това което му е дадено..Защо...
Въпрос ,в който никой не може да даде отговор ,въпрос в който всеки може да те излъще и да замаскира всичко ,въпрос ..в който винаги им едно неизвестно !
--------------------------------------------------------------------------------------

Мечта..

Имах една мечта от малко дете ,
когато бях изпълнен с надежда ,
и живота си струваше да се живее..

Мечтаех любовта ми да е вечна ,
мечтаех Бог да ми прощава !

Тогава бях млад и безтрашен,
а мечтите ми се раждаха ,сбъдваха и пропиляваха..
Нямаше изкупление което да бъде плащано..

Но хищниците се промъкват през ноща ,
с техните гласове нежни като гръмотевици ,
докато разкъсват надеждите ти ,
и обръщат мечтите ти в позор.

Аз още мечтая ,
че тя ще дойде при мен ,
и ние ще си живеем живота заедно .
Но има мечти който не могат да се збъднат ,
и бури който не могат да се преодолеят..

Имах мечта - живота ми да бъде ,
поне малко по различен от ада в който живея ,
толкова различен отколкото изглежда..
Сега животът е унищожил мечтата ,
която имах...