.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Guest

Преинсталираха ми Уиндоуса, но сега той е на български...

здравейте
    преинсталираха ми уиндоуса, но сега той е на български език, как мога отново да го сменя с английски?

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    1 и 7 точка от правилника!

Как така са ти преинсталирали Вина и той е на БГ има нещо съмнително тук Или пък аз съм изостанал с новите технологии Както и да е за мен лично решението е един як формат и на ново Виндоуса

П.С. Или разчоваркай настройките белким намериш някво копче, а пък ако не го намериш то тогава със сигурност ще ти трябва вече нов Вин

Град
    Изгубено
    drapni si LipSetup i go instalirai ... kmpa 6te e restartira i otnovo 6te si sus stariq dobur angliiski ezik .... nqma nujda ot nov windows

Guest
    Цитирай Първоначално написано от карагьоз
    Как така са ти преинсталирали Вина и той е на БГ има нещо съмнително тук Или пък аз съм изостанал с новите технологии Както и да е за мен лично решението е един як формат и на ново Виндоуса

П.С. Или разчоваркай настройките белким намериш някво копче, а пък ако не го намериш то тогава със сигурност ще ти трябва вече нов Вин
    Vindown za purvi pak go 4uvam,no opredeleno si izostanal s tehnologiite,ne znae6 li 4e kato ti preinstalirat windows i moje da e na angliiski ili na bg,qvno ne
    a po temata,kefi se,za6to tolkova iska6 da e na angl

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от карагьоз

Vindows za purvi pak go 4uvam,no opredeleno si izostanal s tehnologiite,ne znae6 li 4e kato ti preinstalirat windows i moje da e na angliiski ili na bg,qvno ne
    a po temata,kefi se,za6to tolkova iska6 da e na angl

Град
    Изгубено
    Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    Защото терминологията е на английски. Със сигурност няма да ми е приятно да натисна на 'Изрежи' и 'Залепи'.
    ili puk raboten plot

изпрати пряк път до работния плот
    или
    Shortcut to Desktop

koe izbirate

Ау...Уин на БГ Ужас ....
    Ми свали си някъв пакет с език... ддз... мене преди няколко години брат ми го направи на БГ, заради майка ми, ама то беше просто ужас и го върна на Англ...ама нз как - потърси нещо из гугъл..
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

^Sam90^ съм

Guest
    koto sa ti preistalirali windowsa sa ti slojili tozi paket
    LIPsetup trqbva da go deistalira6 i posle 6te ti poiska restart i sled tova kato se startira windowsa 6te ti bade na anglinski ezik

Град
    Изгубено
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    koto sa ti preistalirali windowsa sa ti slojili tozi paket
    LIPsetup trqbva da go deistalira6 i posle 6te ti poiska restart i sled tova kato se startira windowsa 6te ti bade na anglinski ezik
    точно това казах по горе

ама то май автора не си чете темата

Град
    Варна
    Ако не се лъжа може само с нова преинсталация
    is my religion

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си