- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Tokio Hotel
напротивПървоначално написано от lilit_666
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Първоначално написано от _SL_
тихо, че ще призова сатаната![]()
![]()
а и блек метълистите носят грим със стил...е, някои поне
![]()
хъхъ..
кфо ?само с 1 слушане може да разбереш какво са 'то' , банда педали чиято 'вокалистка' са я намерили от някои публичен дом и никога не би разбрал че е момче стига да не чуеш шибаното име Билл , музиката им е скапана ? кои изръси поп или алтернативе или нещто от сорта? АГАГАГАГАГАГАГА омг съпоставка слипкнот - алтернативе НИЩТО общо с тая педалска музика поп ? омг та тея не могат пеят истината е че се мъчат да правят емо музика за шибани Suicider-чета които не знаят за какво живеят. бтв 99% от емотата са позиори режат си рацете за гъзария и етц ОМГ
-------------------ИЗВОД-----------------
не слушаите тази музика води до педерастия
ако я слушате се опитаите да я спрете
ако не можете тихо и кротко се самоубиите както решите за добре
приятна ваканция на живите.
Bla Bla?
#anti-tokio-hotel@unibg.org
Lets Kill Bill !
с тея глупави комитети вече е прекалено,и да призовавате и да не призовавате хората дето ги слушат,няма да спрат да ги харесват/слушат.
аз лично ги харесвах по едно време ама ми бактиса от педераски изпълнения и чпки в китката.
ама има хиляди други които са луди фенове и няма да спрат да ги харесват
вижте в тоя форум само колко много са
tokiohotelus-forum. com
Спрял/а да ги слушаш за това си жив/а иначе за другите горните изводи.Първоначално написано от Анонимко
Bla Bla?
#anti-tokio-hotel@unibg.org
Lets Kill Bill !
КВО ДА СЕ КОМЕНТИРА ЗА ТЕЯ ТО СИЧКО СЕ ВИЖДА. ГАДНИ ГЕЙТАЦИ С НЕКВИ ОЩЕ ПО ГАДНИ ПРИЧЕСКИ И ОБЛЕКЛА. АЗ ЕДВА ОТ 5ТИЯ КЛИП КОЙТО ГЛЕДАХ АНТИ-ТЯХ РАЗБРАХ ЧЕ ВОКАЛА ИМ БИЛ МОМЧЕ.ВИЕ КАТО ГО ВИДИТЕ КВО ШЕ СИ КАЖЕТЕ, ЧЕ Е МОМЧЕ ЛИ? НИКОГА. ТВА Е ГЕЙ С НЕИЗЖИВЯНО ДЕТСВО И ОЩЕ НЕЩО
За дези които нещо не са съвсем на ясно нека кажа , че хермафродит е този който има и яйчник и тестис , а не този който прилича на момиче или момчеОбразовайте се малко !
Gaara, Slipknot са алтернативен метъл, мойто момче, според доста хора даже са траш....
тея тх са алтернативен поп-рок - какво да са друго?
оф и не ми казвайте, че са имо, наистина, научете какво е и тогава пишете.
П.П. Взел си се много насериозно да ги мразиш.Прави като мен - просто не ги забелязвай![]()
хъхъ..