.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Фен
    Град
    sofia
    Az mislq,che sega,dokato e dalech ot teb e nai-dobriq moment da zapazish kapka dostoinstvo-izobshto da ne go tursish,kamo li puk da mu vdigash,zashtoto za men tova momche ne zaslujava dori tvoite obqsneniq i ne zaslujava dori da razbere,che kusate...prosto izvednuj spri vsqkakuv kontakt s nego,no TI...Ti ne mu vdigai,ti ne go tursi,ti ne misli za nego,a kogato se vurne i te potursi-da,togava mojesh spokoino,no veche sviknala bez nego,po-silna da izlezete i da mu kajesh vsichko onova,koeto kaza na nas,no s dostoinstvo,zashtoto ako go napravish sega i tona ti shte e razlichen i shte zvuchish jalka,dori moje bi shte se razplachesh Ne znam mila,jelaq ti uspeh
    Момичето,което не го е срам да показва детското в себе си...Младата дама,на която не и пука,че е заваляло и се разхожда под дъжда,точно след като е излязла от фризьорския салон...Жената,на която са и разбивали сърцето,но не спира да вярва в любовта!

Mila iskam da te pitam predi na kolko godini bqhte i saotvetno sega na kolko ste i dali si spala s nego parviq pat ili sega vtoriq pat ??? Ako mi kajesh moga da ti obesnq darjanieto mu shtoto sam v sashtata situaciq ili pone predi 2 sedmici bqh
    Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP

толкова ли е трудно след като нямаш топли 4увста към него да кажеш "КРАЙ"?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си