.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 57

Hybrid View

Да се влюбя в снимка

takam...predi vreme edno mom4e mi pisa v skaip razmenihme si snimki sled tova i nomerata na gsm-te i toi tvardi 4e e hlutnal mnogo po men...kaza 4e mu haresvam kak izglejdam na snimkata,iska da se vidim i da stane ne6to po-taka mejdu nas... az go pitah kak moje da se vlubiv 4ovek koito nikoga ne e vijdal no toi mi kaza 4e moje i 4e mn me obi4a.sega si pi6eme vseki den[po4ti]i toi postoqnno me svalq...kajete mi kakvo da pravq nz kakvo izpitvam kam nego za6toto ne moga da se vlubq v 4ovek ot nqkakva snimka...bladobarq predvaritelno

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!

Вижте се, поговорете, и тогава ще разберете дали сте влюбени.

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Пф...това с любовта по скайп и с всичките "Обичам те!" и други такива сладникави фразички е пълна глупост. Такова нещо не съществува. А ти...какво да правиш...излез с него, какво толкова? Никой не е казал, че трябва да стане нещо между вас. Така сама ще прецениш искрен ли е или не.

Град
    L.A. \ Moscow
    любов по Скайп...BUUUUUULSHIIIT
    Raise your fist!

Мда, излезте, обаче преди това разпитай някой за него, защото все пак незнаеш с какъв човек си имаш работа ...
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

az su6to taka mu kazah 4e e nevazmojno no toi prodaljava da tvardi 4e me obi4a haresva i tam o6te kakvo li ne ot mnogo vreme...za tova iskam mnenieto vi :}

Цитирай Първоначално написано от Sladinka_f
    az su6to taka mu kazah 4e e nevazmojno no toi prodaljava da tvardi 4e me obi4a haresva i tam o6te kakvo li ne ot mnogo vreme...za tova iskam mnenieto vi :}
    Тва ще се окаже некой лош чичко накрая

Град
    In the corner of my mind ...
    Така не става.. трябва да се видите!Тея влюбвания по скайп са пълни глупости! Но все пак,ако ще се виждате, вземи някой със себе си щот незаеш кой наистина седи от другата страна..
    `There is just too much that time cannot erase ...`

mi toi mi e pra6tal mn snimki i mi izglejda poznat no nz... ne se se6tam da sam go vijdala ...

Цитирай Първоначално написано от Sladinka_f
    mi toi mi e pra6tal mn snimki i mi izglejda poznat no nz... ne se se6tam da sam go vijdala ...
    Да не си го виждала по телевизията.

Град
    In the corner of my mind ...
    И кфо като ти е пращал снимки? Тва не е гаранция, че е същият човек..
    `There is just too much that time cannot erase ...`

da taka e...pls pi6ete mneniq

Кво повече да пишем аре идвай в спам темата да спамиме

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами излез с него и поговорете, за да се уточните...ако пък не искаш да излизаш с него и се чудиш как да се отървеш... - ...BLOCK!!!!

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    обича те той...колкото аз обичам чалга
    Излезте и го виж ама тия обичливите ги знам...не струват
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Mi na mene kat im pratq snimka mi pishat taka i obiknoveno gi otrazvam ama ako ne se bazika s tebe izlezte no vnimavai ne go znaesh kakav e
    Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP

Аз на твое място не бих рискувала да се срещам с него, но решението си е твое
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

явно си много хубава и той не може да ти се нарадва...опознай го по характер и ако ти хареса излизайте!

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от mid_get
    Пф...това с любовта по скайп и с всичките "Обичам те!" и други такива сладникави фразички е пълна глупост. Такова нещо не съществува. А ти...какво да правиш...излез с него, какво толкова? Никой не е казал, че трябва да стане нещо между вас. Така сама ще прецениш искрен ли е или не.
    =D> =D> =D>
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Типично за такъв тип момче.Просто е увлечен или е забелязал хубаво момиче и иска да го има.Не му се връзвай.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от MostHated
    любов по Скайп...BUUUUUULSHIIIT

Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    явно си много хубава и той не може да ти се нарадва...опознай го по характер и ако ти хареса излизайте!
    Според мен трябва и малко време,опознай го по-добре и няма нищо лошо да излезнете!Немога да разбера какво толко имат всички против скайпа???

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    nemoje nqkoi da se vlubi v drug samo kato go e vidql na snimka...a i ti sigurna li si 4e e dal svoq snimka a ne na saseda ot 7miq etaj?!
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

spored men mislq 4e 6te e malko gadno da go otreja 6toto vse pak...znam li moje pyk da me e vijdal nqkade i da e vluben naistina i ako go otreja 6te e mn gadno a az ne sam tolkoz lo6a..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си