- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да разбера дали е истински?!
Mila sq hodq s edin na 20 i me e strah da ne poiska seks dokolkotto go poznavam nqma da poiska no vsichko e vazmojno no nedei samo zaradi liubovta ako izpitvash takava i samo da te pitam roditelite ti znaqt li che hodish s 19 godishen???
Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP
ako znaeha zna4i tq pi6e temata ot manastirПървоначално написано от BuHa|'u_InLovE
Неподходящ размер на снимка в подпис!
E zashto zavisi ot roditelite maika mi znae i nqma nishto protiv samo mi kazva da mislq predi da pravq kakvto ida bilo i daje go poznava kato govorq s nego po telefina tq mi go vzema i govori poveche ot mene i pravqt planove kak da se napiqt i da se saberat. Ama pak kazvam zavisi ot roditeliteПървоначално написано от bloodranger
![]()
Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP
Таралянци.Първоначално написано от sexita
![]()
Повечето момчета са настоятелни, нахални, не разбират от "не". Опитват допоследно, докато и последната капка от търпението им се изчерпа. И повечето имат голямо търпение, такива с малко търпение като мен сме изключения. Така че нямаше да скъса с нея.
Очевидно няма да я бъде. На 19 е - иска, даже е задължително за него, а ти не си готова. Еми няма как да я бъде. Трябва ти по-малко момче, за да не му е ЧАК толкова спешно. Може да звучи грубо, но това е жестоката истина. Аз преди отблъснах момиче, още преди да се получи нещо между нас, точно защото тя не беше готова. Много мразя да се моля на някого, като ми е казал "не". Но повечето момчета не мразят.