- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- зла майка
Ще започна с това , че майка ми е била гадна откакто се помня .Ето например днес и казвам че ще излизам и тя ме отсича че няма да излизам по неизяснена причина , а даже не ме пуска до по кусно ( само до 10 а съм на 15 години ) .Оф вече не издържам ,трябва да се махна някъде . Плс дайте съжет как да се справям с майка си
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
1 точка от правилника!
vij mila ponqkoga imam s16tiq problem pri4inite mogat da b1dat mn moga da ti kaja nqkolko ti si na 15 v tazi v1zrast momi4etata sa nai podatlivi i maika ti se pritesnqva za teb da ne ti se slu4i ne6to prosto iska da si dobre men sa6to ne me puska do po k1sno ot 22h tineidj1rka si i q e strah da ne tr1gne6 po lo6iq p1t tq iska da te zapazi dobro dete da ne se u4i6 na gluposti razberi q prosto se prit za teb ponqkogfa kogato maika mi mi kaje 4e nqma da izlqza a na men mn mi se iska az s16to si kazvam 4e ne moga pove4e i 4e ne6tata ne mogat da prod1ljavat taka no prosto se zamislqm 4e moje bi go pravi za moe dobro i edin den 6te sam i blagodarna 4e me e predpazila sega razbiram te otli4no spe4eli doverieto i dokaji i 4e moje da tio vqrva i da znae 4e 6te si razumna prosto ne poznavam maika ti i pri4nite mogat da sa mn
поговори с нея...и я попитай защо се държи така! или ако баща ти е по-милостив кажи на него!
Поговори с нея, разберете се.Кажи й, че искаш да излизаш до по късно.
xaxaax ами аз съм момчеи съм пробвал много пъти да говоря с нея но без успех щот е много твурдоглава и дори не ме слуша.
Голяма работа, това не трябва да те спира (имам предвид, че не те слуша) споделяй и като за начало малко.. но така ще и спечелиш доверието.. говори често с нея.. Бъди мил и добър с нея. дръж се прилично.. и я слушай.. и след като настъпи горе долу средна промяна.. вече я моли.. за някои неща... ама да са малки.. че иначе всичко ще отиде по дяволите..![]()
И помни изисква се голямо търпение.. и трябва мн упоритост спомняи си всеки път, когато се ядосаш (на нея..) или когато се поколебаеш.. дали има смисъл да продължиш.. спомняи си какво ще спечелиш.. а когато вече го имаш.. го пази добре... защото трудно се печели но мн лесно се губиРазговорите с баща ти също ще са от полза..
![]()
Успех![]()
is my religion
Еми ако говориш толкова зле колкото неграмотно пишеш нищо чудно че никъде не те пуска.
Never let the fear of
striking out keep you
from the plating the game!
Поговори с нея , поинтересувай се защо така се държи , каква е причината.Надявам се да се разберете.Успех
pffffff, kak moje da nari4a6 maika si gadna i zla. maika ti moje da e zadrastena, no 4ak pak ZLA. samnqvam se 4e pravi tva ot zloba
Абе ти се съмняваш ама...Първоначално написано от IceCold{Frozen`Heart}
![]()
че къде си тръгнал на 15 да ходиш след 10 часа?? Sorry но имаш вечерен час, който трябва да се спазва.. ако не ти се ходи в полицията![]()
Майка ти си е права.. притеснява се за теб! Вечер е опасно и я е страх да не ти се случи нещо..
"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!
Първоначално написано от J|egeHa^cTpacT
\/ Да бе каде си изсилихте на 15
казах го се едно съм на повече
![]()
kvo nalagane kvo doverie roditelite sa nai gadnoto ne6to v jivota mi vsi4ko i kazvam a tq samo me oprekva i se surdi ne me puska do kusno na vun eto primerno dnes i kazah 4e sum spala s gadjeto mi i tq se razsurdi "ne me tursi pove4e" nqkvi e takiva i az kvo kajete mi koga 6te i kaja dryg put ni6to emi nikoga a s mom4eto sme ot 8 meseca zaedno i to e s 7 godini po golqmo ot men ako ne iska6e da e e smen nqma6e da me 4aka tolko vreme ama kvo da i obesnmqvam napravo mi omruzna ot neq samo da izdruja o6te 1 godina v nas 4e da stana na 18 i se iznasqm![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз точно по тази причина на моята и спестявам всякакви подробности като знам, че ще следва поучително словоПървоначално написано от desinkata
![]()
"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!