- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс на плажа ?
Какво мислите ?
mi da ti kaja nqmam ni6to protiv no ne e mn higieni4no,trqbva mn da se pazite i sled tova da se izmiete vednaga,nz haresva mi no ne bih go probvala skoro vreme :P![]()
Ескаш да те трескам ли.Нещо не схващам въпроса ти![]()
Ммм.. много добро![]()
I`m busy..you`re ugly..Have a nice day [!] [:
интерестно ...![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
Определено не бих правила, особено след вчерашния репортаж за изпражненията по варненския плажИначе на някой самотен остров, на който сме само двамата, би било много много добре
![]()
Да, допада ми. Пробвала съм и наистина е много хубаво и романтично.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Романтично е,да. Обаче този пясък много боцка и драска...Пробвайте на някоя скала на плажа. Малко ръби,ама е по-добре от пясъка![]()
кажи на плажа , къде ти влиза пясъка...
Сигурен ли си,че искаш да знаеш хахахПървоначално написано от SmurkamDoZori
![]()
![]()
Наистина е много романтично и хубаво,пробвала съм,но после къде ли нямах пясък,само това е минуса![]()
Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".
аз какво казахПървоначално написано от Komshiikata
![]()
Амиии готино е - интересено преживяване, защото може да ви хване някой и това увеличава адреаналина. Лошото е, че ти влиза пясък къде ли не... иначе е готино![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
^Sam90^ съм
Решението е да постелиш хавлииПървоначално написано от swords1010
.Пък е яко рускините в Албена си го искат
![]()
BMW and House muZik!
така си е.Първоначално написано от swords1010
i si 100% sig 4e na samotniq ostrov nqma jivotni koito da naakat peizaja tai liПървоначално написано от CooL^GirL^^^
![]()
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
tursi se plaj bez pqsak i laina.
Какъв репортаж?Първоначално написано от CooL^GirL^^^
![]()
![]()
![]()
![]()
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
ами то ако не влиза пясък , няма да е плажа.
като не искате да ви влиза , стойте си на леглото :P
sex all night
Винаги съм искала да пробвам.За жалост още не сме ходили заедно на море с гаджето..![]()
I just wanna live !
Don't really care about the things that they say
Don't really care about what happens to me...
+1Първоначално написано от hmmm
Оффф след всеки твой пост се убеждам все повече и повече колко ме дразниш!!! Или спри с глупостите си и пиши адекватно или се махай от тука!!!!Първоначално написано от <Твърд>