- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали ме харесва?
Здравейте
има едно момиче от нашия клас, с което по рано не бяхме мн добри фр.. но в последните месеци я наблюдавам че постоянно гледа мен... и вече не е "лоша" с мен... като какво може да се тълкува това?
моля само за адекватни отговори!
emi haresva te![]()
![]()
Как го разбра?Първоначално написано от Анонимко
![]()
Попитай я и ще разбереш![]()
Може и да не те харесва..А ти изпитваш ли нещо към нея?
`There is just too much that time cannot erase ...`
госта бях аз
Ами изпитвам.. на тези години (13) изпитвам към всички (заради хормоните най вероятно) ..
а за да я попитам - (забавих да ви кажа) но съм страшно срамежив...![]()
![]()
![]()
Е и?Преодолей го тоя срам , само ти пречи.Казвам ти го от личен опит.Няма от какво да се притесняваш или срамуваш!!!Първоначално написано от CTpaHHuK
всъщност, не е толкова лесно за мен.. срамът идва от това да не прецакам нещо или да не узнаят другите, защото нашия клас е много смахнат и.. ако разберат и.. после не ти се живееПървоначално написано от BebeTooOoo
mi dobre de kato se sramuva6 da q pita6 naprava,pitaj nqkoj suy4enik,koito oba4e nqma da izdunka pred celiq klsa,ili prosto go popitaj po takuv na4in 4e da ne se razbere 4e ti puka 4ak tolkova...
aa 4akaj mnalko ottvoq klas?ama daskaloto o6te ne e po4nalo... kak stava taq rabota?![]()
“There is always some madness in love. But there is also always some reason in madness.”
това беше в 6ти клас... но нали градът е малък и ...Първоначално написано от flora23
Първоначално написано от CTpaHHuK
Еми точно де.Не мисли за лошото.Мисли положително и ще видиш , че нещата ще вървят.Споко бе човек.А и винаги има първи път.Неможе така да си и в последствиеНе се стягай , а действай , а не после да съжеляваш
Успех
мерси..![]()
Възможно е.Започни да флиртуваш с нея, да я закачаш и, ако отвърне най-вероятно те харесва.
ili te haresva...ili prosto te e opoznala i e re6ila da se durji po-dobre s teb...ako q haresva6 i go pokaji po nqkakuv na4in i 6te razbere6 dali i tq izpitva ne6to kum teb :}
There's a question I just gotta ask. I just wonder do I ever cross your mind? I just wonder...Do you ever...Think of me Anymore, do you?
Ми..сприятели се с нея,пък може да стане нещо..![]()