Единствената любов, която остава от така наречената "сексуална любов", е любовта, която е преживяла всичко: разочарования, падения, предателства, която е приела тъжния факт, че накрая не остава никакво друго желание, освен желанието да имаш някого до себе си.
Греъм Грийн

Какво е любовта? - да прощаваш на някого повече, отколкото заслужава.

Времето е твърде бавно за тези, които чакат...минава твърде бързо за тези, които се страхуват...Времето е твърде дълго за тези, които страдат... и твърде късо за тези, които празнуват...Но за тези които обичат времето е вечност

Откакто те срещнах съм човек без сърце...аз ли ти го дадох,ти ли ми го взе-незнам,но те моля пази го добре,пази го до твоето!!!То бие за ТЕБ

Какво е любовта? Любовта е да намериш огледален образ на душата и сърцето си в тялото на някой от противоположния пол

there is a legend which say that long ago men and women were connected in one body with two hearts but with one soul.But a God separated them.And from then all people search for this half of their souls.May be i find this my half...

Знаеш ли какво е любовта?Вятърът утихва,а утренният дъжд се рози на бисерчета по изсъхналите листа,койото слънцето съживява…Кълна се в сиянието на мебето,кълна се в това слънце,че те обичам.Искам по тебе от любов да умра и ти до мене мъртав да бъдеш!

Обичам те и ревнувам от вятъра който се рови в косите ти!Обичам те и дъжда ме вбесява дето целува очите ти!Обичам те и слънцето ме изнервя дето те гали с лъчите ти!Обичам те и искам да бъда слънце,вятрър и дъжд!

Пулс-200,кръвно-190 на 190,душевно състояние-пълна скръб,концентрация-никаква,копнеж-неизмерим…резултат-нямам шансове без теб!

Обичам те и искам да си до мен,но уви няма те във моя ден!Плача аз сега,обляна във сълзи.Била съм аз играчка в твойте ръце,друга вече е била във твоето сърце!Не ще забравя аз хубавите дни с който ме дари,дори за тебе нищо те да са били

Защо те толкова харесах,в мига когато те видях?Защо се радостно усмихнах,в настроение ли бях?Не крия че безумно те обичам,не крия че съм влюбен в теб,и никога не ще отричам,че аз обичам само теб.

След залеза на всяка обич настъпва мрак и тишина ,след залеза на всяка вяра настъпва мъка и тъга разбираш че си обичала а обич вече няма ,че любовта е болка отлетяла,а обич вечна няма

Общоприето е схващането, че човек се чувства наранен, когато не получава любов. Но не това ни наскърбява. Болката започва, когато не даваме любов. Родени сме, за да обичаме. Може да се каже че сме машини за любов, създадени от Бога. Ние съществуваме с пълна сила, когато даряваме любов. Светът ни кара да вярваме, че нашето добруване зависи от хората, които ни обичат. Но това е изопачено разбиране, причина за много от нашите проблеми. Истината е, че нашето добруване зависи от това дали даряваме любов. Въпросът не е в това, какво получаваме в замяна. Въпросът е какво даваме!

Аз искам за последен път да ме погледнеш
да усетя тръпката от твоите очи.
Дори когато си далеч от мене
твоят поглед винаги пред мен стои.
Аз знам, че за мен не мислиш,
знам че мразиш моите очи,
че клетвите към мен забрави,
не каза дори и "Прости".
Но нищо, аз не ти се сърдя
аз още те обичам и помни,
когато самота почувстваш
пак при мене се върни.

Обичаш ли ще бъдеш изоставена
игра такава има в любовта
един за влюбен се признава,
а победен излиза след това.
Затуй на безразлична се предструвай
без чувства,като камъка бъди
обичай го,но първа не признавай,
че победената ще бъдеш ти!!!

Когато човек обича
раздяала силно боли
кръвта по сърцето се стича,
а очите се пълнят със сълзи.

Да обичаш занчи да си изтъкан
от сълзи и въздишки,
от пламък и вярност,
докато се превърнеш в купчина пепел...

Обичам те, когато идваш, когато сядаш тихичко до мен... Обичам те, когато си отиваш и те търся всеки ден след ден... Обичам те, когато ми говориш, когато свенливо ме гледаш с очи... Обичам те, когато се усмихваш и потъваш в моите сълзи... Обичам те, когато те сънувам, когато изгарям в огън от страст... Обичам те, когато те прегръщам и над тебе търся власт! Обичам те, когато другите те мразят и когато плачеш дори! Обичам те, когато се смееш и когато ме мразиш дори!!!