Абе няяше ли такава тема е няя значение знам супре много,ама ше сложа най-готините:
Един ден когато разбереш,че си значил толкова много за мен,нека те боли,просто замълчи и си спомни сълзите ми...

Нарани ме!Знаеш го,нали?
Плаках!Ще плачеш и ти!
Виках!Не одговори,нали?
Молих!Ще молиш и ти!
Страдах!Знаеш,нали?
Исках!Но нямах,нали?
Обичах!Ще обичаш и ти!

През ветрове и бури през огън и вода сърцето ми до край е твое докрай дори и след смъртта.

Ако беше сълза, щеше да си в очите ми, ако беше цвете щеше да си в ръцете ми, но ти си човек и се намираш в сърцето ми!

Едно ти никога не забравяй, едно ти винаги помни, че някъде далеч в безкрая едно сърце за теб тупти!

От всичко се отричам,от живота си дори,ако някого обичам,знай това си ти!

Цял ден си пея и си сричам само,само теб обичам!

В живота срещнах те случайно и влюбих се във теб безкрайно, ще те обичам няма и съмнение, да те забравя нямам намерение!

Бог създал света,Бог създал морето, Бог създал и теб, но явно той направи грешка!

Бог ми даде ръце за да докосвам,бог ми даде очиза да виждам,бог ми даде сърце,ти ми го взе!

Ако имах право да избирам да бъда част от теб бих избрала да съм сълза.Да се родя на очите ти, да живея на лицетото и да умра на устните ти ....

Тишина от сребърни сълзи,
застинала в ледените ти очи,
тишина,която бавничко убива,
но защо ме прави толкова щастлива!?

Две очи,чиято светлина не бе за мен!
Сърце,което нямам право да спечеля!
Момче,което винаги ще търся,но няма да намеря!

Обичай момче ден-два,но
никога не казвай "да",
че те за подли същества
готови да погубят
на девойката честа!!!

Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!

Не вярвай на този,който ти казва "Обичам те",а на този,който през сълзи те моли "Обичай ме!

мразя да стоя сама и да гледам звездите,тръгна си с теб надеждата,взе и мечтите
Мразя да желая ти да си до мен всеки изгрев,залез,нощ и ден.
Мразя дните в който те няма,нима всичко беше лъжа и измама!?
Мразя когато напразно се надявам
Мразя когато плача и се самосъжелявам..
Мразя,мразя…всичко но не и теб !!!

Боли когато се порежеш и кръв започне да шурти,
но още повече боли,когато някого обичаш,а той ти каже:"ЗАБРАВИ!"

Обичам живота безумно, защото в него си ти. Обичам и тебе безумно, зашото за мене живота си ти.

Едни очи не мога да забравя,едни очи ме карат да не спя,едни очи в сърцето ми остават и като вечен огън ме горят.Аз искам да забравя,но не мога не се забравя лесно любовта,едни очи ме лъгаха жестоко аз няма никога да им простя!

Тъй лесно се раждат надежди в студените мраморни дни,тъй бързо те водят копнежи,тъй бързо потичат сълзи,тъй бързо попиват горещи в душата ми твойте очи и вече изричам думи нежни обичам те силно обичай и ти!

Душата ми не е пътека,да минеш и да си отидеш!Душата ми не е камина,да се стоплиш и да си отидеш!Душата ми е Божи храм и влезеш ли оставаш там!

Здравей!Усмихни се!Точно така.Сега ако можеше да се погледнеш отстрани щеше
да знаеш защо съм толкова влюбена!

Една душа на тебе беше посветена, една душа сега обгърната е в самота,една душа на твойта бе дарена, една душа скърбяща за страстта...

Едно момиче за теб единствено живя, едно момиче меслеше си винаги за теб, едно момиче в жена превърна се от любовта, едно момиче-това бях аз!

"Ако не вярваш,че те обичам,убий ме,режи ме къс по къс,но като стигнеш да сърцето-спри и си помисли,защото там си и ТИ!"

Помолих Господ за цвете, той ми даде градина. Помолих го за река, той ми даде океан. Помолих го за ангел, той ми изпрати теб!

Ти си Ангел, ти си Мед, ти си моя Сладолед!

Обичам те през ледове и бури! Обичам те през огън и вода! Сърцето ми до край е твое, до край - дори и след смъртта!

Искам устните ти по мен, искам плътта ти от сатен, искам да слеем влажността, искам танц от голота, искам те още на мига!

Когато си мисля за теб изгарям,ела да ме угасиш!

Днес е светъл ден за нас, скоро ще настъпи час, в който ще те изтезавам шумно - ще те любя парещо и неразумно!

Тази вечер, около 12 часа ще бъде извършено престъпление. Извършител – АЗ, жертва – ТИ. Мотив – СТРАСТ. Бъди точен, ако ти стиска!

Ти си моето сладко опиянение. Ти си моето наказание. Ти си моето минало. Ти си моето настояще. Обичам те! Бъди моето бъдеще!

Красива нощ. Една звезда.И мисли сладострастни ме опиват, че точно тук, сега, в тази тъмнина, телата ни в едно се сливат. Ела в тъмното, ела!

Ако всеки път, когато си мислех за теб падаше по 1 звезда, Луната щеше да разбере какво е самота.

Може ли да те прегърна? Но прегръдката води до целувка, целувката до обич, а обичта до секс. Та ... може ли да те прегърна?!

В този светъл, страстен ден, ти пробуждаш звяра в мен, искам те сега при мен, ела! Да ти разкрия любовта!!!

Ако сърцето ти беше затвор, бих желала да съм осъдена до живот!!!

Извинявай, но не ти ли се вие свят от това да ми се въртиш постоянно в главата?

Искам да съм капка кръв от твоята, да премина през вените ти и да стигна в сърцето ти и да видя дали има място за мен!

Искам да те прегръщам, когато заспиваш, де те докосвам, когато сънуваш, да те целувам, когато се събудиш и да правим любов през останалото време!

Ако искаш светлината от очите ми вземи, но ми дай ръка и бавно, бавно ме води!

Зайче палаво си ти в моите мечти. Ще те схрускам, ще те спапкам, ще те любя до зори!

Арестуван сте от МВР по член 69: Обвинението:открадна сърцето ми! Присъдата: дива нощ с мен без право на обжалване!

Помислих аз да те забравя, уви сърцето ме боли! Ти беше моя първа обич, последна пак ще бъдеш ти!

Мисля, че ще изглеждаш много добре, ако свалиш два килограма. Мисля, че дрехите ти тежат точно толкова!

Без теб я няма любовта, няма слънце и луна. Щом не си до мен, няма нощ и ден, без теб я няма радостта... Обичам те! - не го забравяй!

Ти си сладък миг, действащ като наркотик... Ти си розата в полето, завладяваща сърцето. Сърцето ми бушува, защото само тебе то жадува!!!

Ако съм слънце, ще грея за теб, ако съм птица ще рея за теб, ако съм теб - ще обичам мен!

Ако искаш да разбереш колко много те обичам се опитай да хванеш дъжда!Капките, които хванеш са твоята любов,а тези които испуснеш-моята!!!

Не се ли измори да препускаш из мислите ми?Обичам те!Липсваш им!

Аз тръгвам ти свиваш рамене!Уверен си че ще се върна!Напразно!!!Те всичко ми отне дори силата да се обърна!

Защо сърцето ти е от лед?
Защо влюбих се точно във теб?
Защо реши таз съдба да си играе с любовта???

Нуждая се от прегрътка и докосване.Нуждая се ат тръпка и целувка.Нуждая се ат целувка...Нуждая се от ТЕБ!

Не се чувствах добре.Отидох на лекар.Не знаеха какво ми има.Направиха ми ренгенова снимка.Не бяха виждали такова неща преди-на сърцето ми беше изписано твоето име!

Когато Господ създал ангелите и ги отвел на небето, един от тях бил по-красив и другите го бутнали на Земята.Заболя ли те когато падна?

Знаеш ли?Баща ти е бил крадец,защото когато си се родил той е откраднал всичките звезди и ги е събрал във твоите очи.

Погледни навън, не, не вали това са моите сълзи и страшно много ме боли.Искам да е лято, а слънцето да си ти.Кажи обичаш ли ме или ще продължава да вали!

Ако е вярно, че когато човек умира, вижда най-хубавите неща от живота си, трябва ли да умра, за да те видя!

Не взимам наркотици,не пуша и не пия,всичко е на ред,но не мога вече да крия,че сам пристрастена къъм теб!!!

Не мога да ям сутрин, защото те обичам, не мога да ям на обяд, защото те обичам, не мога да ям вечер, защото те обичам. Не мога да спя нощем , защото сам гладна...

Ако можех да взема по една звезда всеки път,когато ме караше да се усмихвам,то цялото небе щеше да бъде в ръцете ми!!!

Мога да забравя таз обида.Мога да не ти говоря вече.Мога даже и да си отида,да те гледам само отдалече.Името ти мога да забравя,гласно да не го изричам,спомените си в сълзи да давя,но не мога...да не те обичам!!!!

Ревнувам те от луната,защото я гледаш.Ревнувам те от слънцето,което те топли.Мисля за теб дори когато не мисля.Липсваш ми даже когато те няма минути!

ПП:Сорка,ма някой мое се повтарят