Ами благодаря ви,4е решихте да ми ппомогнете...макар и само с коментар Баща ми каза,4е се 4увства по-добре,но погледът му е някак...празен... 4есто лежи и спи...дори и през деня.Каза,4е много му се спяло,заради хап4етата,които взима.Също така и,4е искал да се оправи,защото не можел да лежи само и да нр върши нищо.Аз се опитвам да го накарам да се 4увства по-добре,но не знам дали успявам.В4ера му направих подарък една от щастливите ми гривни.Просто му я сложих на ръката и казах:Тати,това е за теб,дано ти хареса.Сега виждам,4е я носи и я разглежда това ме радва...до една степен.Знам,4е трябва да вярвам,4е ще се оправи и много силно се надявам в това.Казвам му,4е го оби4ам и...мисля,4е го виждам щастлив.Но го няма пламъка в о4ите му... Преди си падаше шегаджия...а сега,след слу4илото се,не съм го виждала да се шегува...вси4ки казват,4е ще отмине и той ще се оправи.Односно баба ми...ами аз не я слушам ве4е какво говори...по някой път задълбава прекаленно много темата и мама и каза да не го прави пове4е,защото ме вижда,4е и аз се претиснявам...каза на баба:Престани да говориш толкова много и да задълбаваш темата!Той ще се оправи!Ти какво искаш?!Искаш и детето ли да лудне като те слуша какви ги говориш,4е баша и е много зле и едва ли ще се оправи?!А?Тя е голяма и ве4е знае.А на мен ми каза:Успокой се,той ще се оправи.Не слушай баба си. Сега се опитвам да му давам цялата си любов и да не го карам да се 4увства излишен.Даже му казах,4е като се оправи искам да ме нау4и да играя футбол.Той само ми се усмихна инищо не каза. Ох,надявам се вси4ко да се оправи и да бъде по старому...вси4ко ще проли4и след време...А на тези,които ми помогнахте и които имате също подобни проблеми като моите,ще ви кажа едно огромно БЛАГОДАРЯ и ще се моля и надявам и за вас,дано и при вас вси4ко се оправи,защото вси4ки заслужаваме да бъдем с любимите хора и да бъдем щастливи!