.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Guest

Цени на Дрехи

Някой който знае би ли ми казал горе-долу какви са цените на тениски на Dolce & Gabanna, Cavalli, Diesel и Versace?

Също така има ли там хубави маркови дънки и ако има, колко пари.

Благодаря.

Град
    Dreamland Varna
    Иди и виж бе. Ние да не сме някой каталог дето да знае всички цени на всички марки. Ама със сигурност едва ли ще са под 100 лв.
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Цитирай Първоначално написано от punkrock
    Иди и виж бе. Ние да не сме някой каталог дето да знае всички цени на всички марки. Ама със сигурност едва ли ще са под 100 лв.

Който ти е казал че са над 100лв те е излъгал.

Тениски маркови за по 50-60, има и за по 80-90 но не си заслужават парите според мен, по добре 2 за 50 от колкото 1 за 100.

А пък за дънки по около 40-50 лева хубави, няма мноо разлика между дънките според мен.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от Navixo

Който ти е казал че са над 100лв те е излъгал.
    Моля те, не ме разсмивай. Гарантирам ти, че дреха(каквато и да е) да изброените марки е НАД, всъщност доста над( може би само на Diesel са приемливо над) 100 лв.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

http://search.ebay.com/versace-shirt...opZ3QQsbrsrtZd

Ако говорим сериозно има по 500 и 1000 но за нормални тениски можеш да намериш перфектни маркови за по 40-80 лева.

Mamma Mia... e takova neshto do sega ne bqh sreshtala... tctctc...nqkakav ad... prigotvi si 500-600 lv, e moje i po-malko kam 300-400 zavisi kak harchish i zapochni da obikalqsh magazinite!
    kLaSaTa Ne sE kUpUvA s kInTi!

samo na Diesel sa po priemlivi cenite....za drugite 6e ti trqqt dosta nad 100 leva,kakto kazaha po gore

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си