- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Ходите ли на работа?
Да, работя на две места .В операта и в един клуб за организация на детски партита .Доволна съм \/
I ROCK!!!!!
Не разботя,аз съм още на 13.Но зарибявам лапетата пред блока и им продавам картички и други глупости.Това е много добър бизнес!![]()
Трябва да се трудите![]()
Ба ... аз и работа?! Аз съм мис Мързел. Не мож ме накарате да работя. Сорка ... особено това по разни заведения, дето не ти плащат добре и те прекарват, защото си малък е супер гадно. Ама това лято може да се каже, че съм регистрирала някаква полезна дейност. Заедно с баща ми направихме един проект, малко след 15-ти трябва да направя втори ... А ... два дена работех като археолог. Ама няма заплащане. Правя го, защото ми харесва. В крайна сметка парите ще ми се дадат, но като джобни![]()
Memento moriendum esse!
НЕ.Това ми беше последната ваканция,в която ще си почивам.Догодина обаче ще си намеря работа
I just wanna live !
Don't really care about the things that they say
Don't really care about what happens to me...
ми..не![]()
Не, но от това лято започвам![]()
"Колкото повече, толкова повече..!"
много искам да си искарам някой лев ама нестава още може би догодина![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
Не.Искам, но не знам и аз какво точно![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
всяко лято бачкам нещо...
Пиша статии в едни списания и хонорарите са попринцип добри, но сега повечето издателства са в криза и ми дължат хонорари още от февруари. Единствените които плащат сега редовно са ВГБ.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OKF7g5XD5iU[/youtube]
Не.
От 2 седмици съм безработен.Иначе бях програмист.
Да работиш е бахти гадното, ама няма начин.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
дам работя... в един супермаркет режа и продавам месо ... в ощи линии е тежка работа в която трябва да чистиш постоянно и за това ми плащат почти минималната заплата ноо.. какво да се прави ходя на училище .. ;] лятото нов късмет...![]()
![]()
Аз съм преводач на свободна практика и си работя вкъщи
Аз искам да работя докато съм на даскало,ама нямам годините за тая работа дето съм я набелязала.А като навърша годините ще съм ваканция и съм си направила големи планове за екскурзиики в БГ и чужбина ама с малко кинти!Кофти прецакана съм!![]()
![]()
![]()
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the number of moments that take our breath away!
не работя
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!