- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Чекиджия
Аз съм момче и мастурбирам по 4 пъти всеки ден..кажете ми много ли е,норамално ли е и може ли да ти стане нещо ако прекаляваш?М19
Какви проблеми?
xaxaxaxaxa чикиджия! на 19ейййй много злейки...
Raise your fist!
е как няма да е странно! те по 4 на ден си бият тессссс от 6 клас![]()
![]()
тоз на 19 и той с тях хахахахахахахаххаха
е поне аз съм далеко от тоз проблем пък и съм на 16
Raise your fist!
Не не съм девствен..ама не ми е в това въпроса..?Въпроса ми е колко горе долу е нормално и колко е много,кога е вредно и каква по точно е вредата..като човек неможе да прави секс постоянно кво да праи..не съм девствен и не стоя пред компа да лъскам..просто се случва вечер по често..!Вие кво обратни ли сте,ваобще ли не лъскате бе бастуни?!
не сме обратни а в случая бастуна си ти! на 19 си и лъскаш много! нормално е 1-2 на седмица е на 4 на ден. прави секс по добре е! божеее къф си мамул...
Raise your fist!
вредно е когато буквално си биеш чикии в оная работа (ако знаете какво значи чикия на книжовен български)
:P ГОРД ШИЗОФРЕНИК АУТИСТ!! :PПървоначално написано от ^Drama^Queen^
Не знам, ама не ти ли омръзва?Не ми се вярва нещо да ти стане.
Абе не съм некав грозник цайс или некав маняк..и съм правил доста секс с приятелката си ама пак си лъскам бастунката..Имал съм няколко гаджета с които съм правил секс и в момента имам и точно тва ме притеснява че пак си лъскам близалката..Кво да праим..Не е секи ден по 4 ама има и такива дни..Ше ви заеба..куровете в момента лъскате а се праите на ебачи..за кой,кат форума е анонимен!?
4 пъти на ден?явно неможеш да се накефиш че имаш уй
![]()
или иска да си го захаби че да го махаПървоначално написано от ChRiSTiaNo_07
иначе се замисли, дете, симулираш 4 пъти jебанje на ден...
:P ГОРД ШИЗОФРЕНИК АУТИСТ!! :PПървоначално написано от ^Drama^Queen^
xaxaxa mi sigurno ne moje xaxaПървоначално написано от ChRiSTiaNo_07
![]()
Moje da ti spadne pi6onkata...ili da se susuhri6Първоначално написано от RRShock
I da nemoje6 da pravi6 deca tova e lo6o...po-dobre da ne go pravi6 tolkova 4esto...
Moje6 da masturbira6 po redi4ko,taka okolo prez sedmica...awe kogato ti padne,ama ba6 po 4etiri puti na DEN!!!
Nz ne mi se nravi ne6to masturbaciqta,do tolkova 4e 4ak ne q uprajnqvam...moje da kaete 4e e gre6no,no ne mi haresva
В момента са на мода малките коли,малките телефони...малките апартаменти...не се безпокой,един ден ще дойде модата на малките пишки и тогава и ти ще можеш да се извукаш!
Благодаря на хората дето дадоха обективен отговор,а за онези дето сущо лъскат често ама не искат да си кажат само да продалжават да са си девствени и това е..Обичам ви всичките и някой ден ще лъскам във ваша чест..дайте още отговори лумпери!
уууууу незнаех че чекиджийте са толкоз зли успокой се баце има лубриканти недей такаПървоначално написано от RRShock
благодаря че ше лъскаш в моя чест
никой не го е правил за мен...
![]()
Аз пък не виждам нищо лошо в честата мастурбация - никой не е умрял от много самозадоволяване, даже хора със сърдечни проблеми. А и колкото и често да правиш секс, едва ли ще бъде за сметка на онанирането - двете удоволствия са си различни, хубавото е, че могат да си "съжителстват" паралелно. Не забравяйте, че всеки си има отделен сексуален... не е капацитет, но по-добра дума не ми идва на ума сега, и съответно има нужда от различна интензивност. Няма нищо ненормално в случая, според мен.не сме обратни а в случая бастуна си ти! на 19 си и лъскаш много! нормално е 1-2 на седмица е на 4 на ден. прави секс по добре е! божеее къф си мамул...
Нищо няма да е вечно, винаги прието,
всичко си отива глухо с удар на сърцето,
като пясъчен часовник то се мъчи да отмери
онова неизмеримо, което трябва да намеря.
Така като те гледам ChRiSTiaNo_07
ти отговаряш доста варварски във всички постове..Все ми се струва че си млатиш повече чекийки от всеки друг във форума..Давайте в същия дух в отговорите си!!10x![]()
Първоначално написано от RRShock
![]()
![]()
![]()
Ми не изобщо не си млата щото има кой да го прави вместо мен
![]()