- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Чекиджия
Мисля, че е уместно в интерес на голата истина да повторя, че едното не пречи на другото.![]()
Нищо няма да е вечно, винаги прието,
всичко си отива глухо с удар на сърцето,
като пясъчен часовник то се мъчи да отмери
онова неизмеримо, което трябва да намеря.
e i az luskah mn predi.. sega si praskam gadjeto po4ti seki den i nqmam nujdana 16 sym
Лошо няма да се маструбира често. Проблема е, че хуя виква на грубата мъжка ръка и вагината спира да дава същото удоволствие. Иначе чикията е хубав и лесен начин да си доставиш удоволствие и да се разтовариш. Четири пъти на ден - е множко е. Пробвай да намалиш на един-два и после кажи как е.![]()
айде разбирам 1 път на ден за мен е нормално ама ти пак 4 малко прекаляваш не мислиш ли за 4 пъти секс на ден съм съгласен ама не и за чекии... ти си маняк
Да по много не е хубавооо..по-добре само сексПървоначално написано от swords1010
![]()
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU
da ste 4uali 4e moje da mu zagrubee glavi4kata...?
на пениса лиПървоначално написано от LaDy^DaQnA
![]()
![]()
![]()
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU
Абе,какво нападнахте тука момчето?? По-спокойно я карайте,нали форумът е затова хората да питат това,което ги вълнува.
По темата...не съм момче и това,което ще кажа се базира на това,което съм чувала от приятели,така че мнението ми може да не е много компетентно,но както и да е .... 4 пъти на ден е много! При водене на нормален полов живот,биенето на чикии трябва да е не повече от 2-3 в седмица....но пак казвам в случай,че водиш нормален полов живот. При липсата на приятелка,би трябвало да се ограничиш до веднъж,два пъти максииимум на ден. Нз точно какви проблеми можеш да си създадеш,при толкова често биене на чикии,но не вярвам да са някакви супер сериозни,така че няма се плашишИ все пак,опитай се да намалиш "дневната доза"
![]()
![]()
Аз си бия през ден по 1 път и ми се струва много пък камо ли по 4 пъти на ден![]()
a ne na guza ma imah prevdiv kojata na glavi4kata moje ili da zagrubee ili da se pritrie....Първоначално написано от crs
Tez pa... Maai spokoino, samo glei kurvata ti da ne razbere, 4e 6e se ot4ae 4e ne ti e dostatu4na.
Az pa stigam do 5-6 kato vida na gadjeto sestra iii..............
Сутрин, вечер - ОНАНИЗЪМ,
здрав и бодър ОРГАНИЗЪМ!
e ne tva e nai velikiq post v celiq forum 4estno !!! tva me hvali v ta4a ebati napao se scepih xaxaXaXПървоначално написано от RRShock
![]()
"Чикията е за удоволствие , а секса е за престиж" тва е житейската мъдростама не прекалявайте с нея
ПиЧ може6 да си прави6 сам кефа колкото иска6... Няма да се 6а6ка6![]()
Аз съм на 19 ... имам си и приятел и приятелка. и мастурбирам поне 2 пъти веЧер![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
hqhqh osven da si go prijuli6 hqhq dr ne vijdan ko moje da stava... ne se ot4aivai.. hqh edin poznat mi razkava6e 4e e laskal po 6 pati...
![]()
ama ne razbiram edno za6to kat si ima6 priqtelka trqbva da laska6....
ili dr variqnt priqtelkata ti da e dqsnata ili lqvata raka za raznoobrazie...
![]()
Ако не 4увстваш неудобство от бройката няма проблем.Но ако има6 друго сериозно занимание - Работа, Следване. Може да ти е проблем..ПО средата на работния ден кажеш на шефа си.."Баце имам спешно неотложна голема нужда!?!" и той : "Каква бе ?" ти: "Да разходя едноокото звер, 4е колежките взеха да ме питат щто ми са издути панталоните!"![]()
Първоначално написано от qjte dreben penis
![]()
![]()
![]()
![]()
абе ей, тука всички са големи плейбои и плейгърли явно... ама само висят пред комповете![]()
иначе брато 4 пъти е много, ама 1 или 2 на ден си е почти нормално, аз съм на 20 пък пак си лъскам бастуна от време на време, всеки го прави- даже е полезно. и да лъскаш бастуна всеки ден не те прави чекиджуя, прави те когато още не си ебал и се правиш на много печен по форумите и даваш акъл наляво и надясно (както 90% от потребителите на тоя форум, и на другите де)