.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45

Тема: Чекиджия

Мисля, че е уместно в интерес на голата истина да повторя, че едното не пречи на другото.
    Нищо няма да е вечно, винаги прието,
    всичко си отива глухо с удар на сърцето,
    като пясъчен часовник то се мъчи да отмери
    онова неизмеримо, което трябва да намеря.

Guest
    e i az luskah mn predi.. sega si praskam gadjeto po4ti seki den i nqmam nujda na 16 sym

drfatt
    Guest
    Лошо няма да се маструбира често. Проблема е, че хуя виква на грубата мъжка ръка и вагината спира да дава същото удоволствие. Иначе чикията е хубав и лесен начин да си доставиш удоволствие и да се разтовариш. Четири пъти на ден - е множко е. Пробвай да намалиш на един-два и после кажи как е.

айде разбирам 1 път на ден за мен е нормално ама ти пак 4 малко прекаляваш не мислиш ли за 4 пъти секс на ден съм съгласен ама не и за чекии... ти си маняк

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от swords1010
    Ако прекаляваш, можеш по-нататък да видиш проблеми в секса.
    Да по много не е хубавооо..по-добре само секс
    Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.

TANAJUTSU

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    da ste 4uali 4e moje da mu zagrubee glavi4kata...?

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от LaDy^DaQnA
    на пениса ли
    Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.

TANAJUTSU

Голям фен
    Град
    Тялом в София,Духом някъде по морето :)))
    Абе,какво нападнахте тука момчето?? По-спокойно я карайте,нали форумът е затова хората да питат това,което ги вълнува.

По темата...не съм момче и това,което ще кажа се базира на това,което съм чувала от приятели,така че мнението ми може да не е много компетентно,но както и да е .... 4 пъти на ден е много! При водене на нормален полов живот,биенето на чикии трябва да е не повече от 2-3 в седмица....но пак казвам в случай,че водиш нормален полов живот. При липсата на приятелка,би трябвало да се ограничиш до веднъж,два пъти максииимум на ден. Нз точно какви проблеми можеш да си създадеш,при толкова често биене на чикии,но не вярвам да са някакви супер сериозни,така че няма се плашиш И все пак,опитай се да намалиш "дневната доза"

Guest
    Аз си бия през ден по 1 път и ми се струва много пък камо ли по 4 пъти на ден

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    Цитирай Първоначално написано от crs
    Цитирай Първоначално написано от LaDy^DaQnA
    на пениса ли
    a ne na guza ma imah prevdiv kojata na glavi4kata moje ili da zagrubee ili da se pritrie....

Guest
    Tez pa... Maai spokoino, samo glei kurvata ti da ne razbere, 4e 6e se ot4ae 4e ne ti e dostatu4na.
    Az pa stigam do 5-6 kato vida na gadjeto sestra iii..............

Guest
    Сутрин, вечер - ОНАНИЗЪМ,
    здрав и бодър ОРГАНИЗЪМ!

ne4ovek
    Guest

Re: чекиджия

Цитирай Първоначално написано от RRShock
    Абе не съм некав грозник цайс или некав маняк..и съм правил доста секс с приятелката си ама пак си лъскам бастунката..Имал съм няколко гаджета с които съм правил секс и в момента имам и точно тва ме притеснява че пак си лъскам близалката..Кво да праим..Не е секи ден по 4 ама има и такива дни..Ше ви заеба..куровете в момента лъскате а се праите на е**чи..за кой,кат форума е анонимен!?
    e ne tva e nai velikiq post v celiq forum 4estno !!! tva me hvali v ta4a ebati napao se scepih xaxaXaX

Nqkoi go pravqt i po pove4e puti e moge da ima6 sus sexa problemi ma tva ne e bolka za umirane ti si se zadovolqvai

Sandokana
    Guest
    "Чикията е за удоволствие , а секса е за престиж" тва е житейската мъдрост ама не прекалявайте с нея

ПиЧ може6 да си прави6 сам кефа колкото иска6... Няма да се 6а6ка6
    Аз съм на 19 ... имам си и приятел и приятелка. и мастурбирам поне 2 пъти веЧер
    Голям размер на картинката! /machoka/

hqhqh osven da si go prijuli6 hqhq dr ne vijdan ko moje da stava... ne se ot4aivai.. hqh edin poznat mi razkava6e 4e e laskal po 6 pati... ama ne razbiram edno za6to kat si ima6 priqtelka trqbva da laska6.... ili dr variqnt priqtelkata ti da e dqsnata ili lqvata raka za raznoobrazie...

Ако не 4увстваш неудобство от бройката няма проблем.Но ако има6 друго сериозно занимание - Работа, Следване. Може да ти е проблем..ПО средата на работния ден кажеш на шефа си.."Баце имам спешно неотложна голема нужда!?!" и той : "Каква бе ?" ти: "Да разходя едноокото звер, 4е колежките взеха да ме питат щто ми са издути панталоните!"

Цитирай Първоначално написано от qjte dreben penis
    вредно е когато буквално си биеш чикии в оная работа (ако знаете какво значи чикия на книжовен български)

Супер фен
    абе ей, тука всички са големи плейбои и плейгърли явно... ама само висят пред комповете

иначе брато 4 пъти е много, ама 1 или 2 на ден си е почти нормално, аз съм на 20 пък пак си лъскам бастуна от време на време, всеки го прави- даже е полезно. и да лъскаш бастуна всеки ден не те прави чекиджуя, прави те когато още не си ебал и се правиш на много печен по форумите и даваш акъл наляво и надясно (както 90% от потребителите на тоя форум, и на другите де)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си