.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Блондор

хи
    Guest

Блондор

Здравейте,знам че има подобна тема,но тъй като все още не ми е ясно искам да ви попитам нещо.Значи четох различни теми,в който някой пишат че с този Блондор си правят кичури,други го препоръчват за боядисване на космите на корема ... и некви такива,.Може да е малко смешно,обаче някой ще ми обясни ли какво представлява това Блондор? За какво се използва,къде и за колко може да се закупи.МНОГО ви благодаря

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    блондора е обезцветител.
    става за кичури, за цялостно изрусяване и за каквото се сетиш.. много добро действие има и е евтин 1.90 струва кутийката. ако смяташ да се изрусяваш в зависимост от косата ти(обема) вземи 2 или 3 и става бяла но търси блондор с синя точка(отстрани на кутийката има точка)
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Блондора на Chiffeli е ка4ествен.Струва 4лв.
    ZnAm KoGaTo UmRu KoV4eGut Mi ShTe e ZeLeN!!!

Guest
    ami moje kak stava s tozi blondor izrusqvaneto na kasi kosam4eta,imam predvid na tqloto,i pak na sa6tata cena li e ..i ot kade se kupuva 10xxxxxxxxx mn

awe znai6 li kak 6te te boli i surbi na tqloto.Blondora mnogo izgarq kojata!
    ZnAm KoGaTo UmRu KoV4eGut Mi ShTe e ZeLeN!!!

Ти какво ще правиш с Блондора по тялото бе?Ще си боядисваш тялото ли?

Guest
    ole ole ole blondora moje da se izpolzva za boqdisvane na kasi kosam4eta po tqloto .Sigorno tva iska momi4eto....6si boqdisvala tqloto bojkeee

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си