- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво означават думите "Обичам те"?
Еми аз обичам приятеля си...чувствам се страхотно с него..само като го видя и се усмихвам...обичам да го гледам докато спинка...чувствам се спокойна с него...при нас лошото е , че ни дели разстояние...много ми е трудно и гадно когато е далеч от мен...въпреки , че в моя град има толкова много момчета...аз искам само и единствено него....не искам да виждам друг...не се интересувам от друг...радвам се дори на една усмивка...чувтвам се сигурна като ме прегърне и се вгуша силно в него... всеки почна да казва на гаджето си "обичам те" ... това стана наистина едно клише...кажи обичам те...когато наистина си сигурна , че изпитваш толкова силни чувства към дадения човек...когато усетиш...че.. без него не можеш...че той е всичко за теб...когато заспиваш и се будиш с мисълта за него...
[!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]
Еми той не ти ли го казва..ако той не ти го казва,не казвай и ти
а ако ти каже и той да ти обясни...
Тая вечер ми казаха "Обичам те!" за първи път!![]()
Нямам мнение по темата, просто да се похваляяяяяяяя
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
Той пита теботговори му ти! Той иска да знае какво значат за теб! Към мен също беше отправен същия въпрос преди време и ... доказах му го, защото любовта, както знаете, не се казва, ами се доказва! Защото аз бих направила същото ако ми каже той "Обичам те!" Повечето хора не знаят какво значат и каква сила имат тези думички и твоя приятел явно е наясно с това и иска да разбере дали и ти си наясно... Не питай нас, а си помисли ...
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Tia dymi zna4at mnogo pove4e otkolkoto moje6 da si predstavi6!Първоначално написано от v_an4eto
![]()
за мен са две празни думи без никакво значение
Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!
обясни му,че си се опитала с думи да му кажеш чувствата си към него,но щом той не те е разбрал направи го с действия за да разбере
da naistina celta e kato mu kaje6 4e go obi4a6 da mu go i dokaje6 prosto go pokani na ve4erq i q napravi romanti4na s sve6ti i mu kaj 4e naistina go obi4ka6 mnogo a ako toi te pite kakvo to4no 6te re4e tova ti mu kaji 4e go obi4a6 naistina,4e ne bi mogla da jivee6 bez nego za6toto toi e ne6to specialno za teb i ..... i taka naistina 6te mu go dokaje6-a ajko neznae6 kakvo to4no ozna4eva tazi duma moje da si misli6 4e go obi4a6,a v sa6nost da ne go obi4a6 a haresva6 nz
Kazvash mu,che go obichash a ne znaehs akkvo oznachava?Sigurna li si che go obichash ili mu go kazvash,zashtoto si chula nqkoi drug da go kazva na gadjeto si?E shtom go obichash trqbva da si go usetila!?Da go pochuvstvash ... zamisli se chvustvash li i togava shte razberesh kakvo ili izobshto dali obichash.
Axa i spored teb edna romanti4na ve4eria e dokazatelstvo 4e go obi4a li?Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
![]()