Цитирай Първоначално написано от AngeL~oF~daRkneSs
здравейте .. щи ви споделя нещо, за което повечето от вас ще кажат "мен тва кво ме интересува" или "само флудиш" и още от сорта .. не можете да ми помогнете и няма за какво .. просто искам да споделя .. в петък, когато тръгвах към работа случайно реших да мина по друг път .. трябваше да мина покрай дом за сираци.. тъжна история е там да ви кажа малките изоставени малчугани се весеха като маймунчета на оградата и ми викаха "Како, како ела при нас ..." сякаш бяха в затвор ... а лелките там сякаш не им обръщаха внимание .. незнам много ли съм чувствителна или просто гледката беше ужасяваща, но се просълзих .. това ме накара да се замисля колко младежи изоставят децата си .. защо!?Защото забременяват малолетни..защо!?Защото не случайно са направени контрацептивите .. но малко се замислят преди да се втурнав в леглото..но не са единствени младите, изоставящи децата си .. и зрели хора го правят .. това пък защо !? Заради безпаричието .. каква държава е България щом не може да осигури пари за отглеждане на деца .. принудени от това децата са захвърляни като боклуци в сиропиталища .. където оскъдната им закуска е филийка със сиренце .. Според мен по някога е нужно да се замисляме за тези неща от живота .. и не трябва да се сещаме за тези дечица само по Коледа .. (темата не е за тук, но смятам, че повече хора ще я прочетат ..)
Ммм ти си страхотен човек!И си много права....