- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Сирачетата ..
На мен това ми е като болна тема..както и темата за абортите..и въобще начините ,който могат да съсипят един човешки живот или да "помогнат" той да не просъществува-карат ме да се чувствам мн зле .. Жалко е,че има толкова много безотговорни хора,които изоставят децата си..и в същото време-също толкова жалко е ,че има хора които се молят да създадат дете,да се грижат за него :// Преди по Коледа като даваха по телевизията различни видео-материали заснети в сиропиталища..се виждаше,че повечето от изоставените деца там са от ромски произход( не че има значение..но всички знаем как стоят нещата при ромските семейства..) та..в последно време обаче все повече и повече стават българчетата,оставени от 15-16 годишните си ,безразсъдни майки..Ужасно наистина..![]()
и идват хора от Англия,Германия и т.н..да осиновят дете-българче..и ги снимат по телевизията ..и ги сииипят с хвалби..Заслужават го-да..но така само признаваме коолко неспособни сме да запазим поне децата на България..да им осигурим едно макар и скромно БЪДЕЩЕ..в БЪЛГАРИЯ.
((