- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс в морето ?
znachi ako pravim sex v moreto po malka li e veroqtnosta da zabremeneq ? ako ne svurshi vutre... ?? no vse pak nali se otdelq onaz technost...ama sme v vodata i nqma li po malka veroqtnost...da utochnq ne sam v uvolaciq..cikala mi svurshi na 14...Vie kak mislite ???
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
Няма шанс да забременееш, ако цикълът ти е свършил преди 4 дни. Спокойно. А иначе-това, че сте в морето, не е гаранция, че водата ще отмие предеякулационната течност. Ползвайте гумичка![]()
Чуй как дъждът нежно милва прозореца.
Как напевно ти шепти.
Вслушай се в песента!
По лицето ти търкалят се сълзи...
Както е вътре, така е и вън!
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
za zabremenqvaneto nz,ama v moreto ima veroqtnost da si lepne6 nqkoq bolest.taka 4e ako ste si go re6ili 4e 6te go pravite pone gledaj vodata da e mnoooooog 4ista(koeto pak ne e garanciq de)
“There is always some madness in love. But there is also always some reason in madness.”
nedeite da go pravite v morety...raznasqt kakvi li ne bokluci mikrobi i kvi li ne bolesti moje da si lepne6a pak za zabremenqvanety po dobre ne riskuvai, a si zemi hap4enca
![]()
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
\Първоначално написано от swords1010
/
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
Момиче,не го прави в морето. Може да не забременееш,но със сигурност ще се върнеш някои гъбички или друга инфекция. Трябва да си луда да го направиш. Верно,сигурно е яко,но замисли се после колко ще страдаш![]()
ne mislim
Първоначално написано от menta_loverka
=D> =D> =D>
Просто ползвайте гумиЧка и снея го правете кадето си пожелаете..![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
аз сам виждал мн хора да се трескат у морето ама не ти предлагам да го правите
Той като използва гумичка ще се предпази.. ами тя??Първоначално написано от aragornslove
![]()
Пак можеш да си напраиш кефа.. ама без да си лепваш болест![]()
is my religion
Морето за секс ... НЕ , такива работи плуват из вътре чеее майка му си е*ало се плаша чак![]()
![]()
Е, животът е кратък...Твърде кратък да го изживееш като лош човек.
Tози,който не цени ,това което има, не го заслужава.
Както казаха преди мен - по-добре си правете кефа, ама не в морето..![]()
![]()