.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Номера на даскалите... rofl

Я разкажете някои интересни номера, които сте правили с класа си на даскалите...? И каква беше реакцията им?

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    5 чина един след друг наредени срещу врата и отсрещната стена, така че да не може да се отвори.
    Мастило на гъбата.
    Мастило на тебешира.
    Мастило на перваза.
    Залепен стол за земята.
    Страшно много са....
    - Всички авто-части на едно място!

Цитирай Първоначално написано от thefreak
    5 чина един след друг наредени срещу врата и отсрещната стена, така че да не може да се отвори.
    Страшно много са....
    Във всички стаи, в които съм била досега, вратата се е отваряла навънка...

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Заключвали сме вратата на стаята мнооого пъти. И се гледаме с даскалите - те отвън, а ние вътре...до долу Чупили сме стола на даскала, ама оная по Химия не можа да падне Ние сме примерни Ааа...най-големия номер, или по-скоро конспирация - избягахме за целия ден, беше яко...и след това, при директора, пак си беше яко

Голям фен Аватара на Forest_girl
    Град
    в къщи =)
    Ние бягахме групово по Руски един път, но ни хванаха в крачка , пеем "Пиян" и учителката не ни влизаше в часа Хвърляхме гъбата кошчето, цапаме столове, абе

Град
    Непостоянно
    ay az pomnq vednuj 4e namazhme 4antata na gospopjata po istoriq sas "kap4ica"za buroto i tq gorkata posle sas 6patula ot 4ista4kata si q mahna a za g-jata po ruski da ne govorime razplakvali sme tq i za tva napusna vednuj zaka4ihme prezervativ pulen s voda na vratata i tq kat otvori ot vun6nata strana da vliza i se ovesi pred o4ite
    .!.

Град
    Bulgaria
    Ми аз съм от Банско и имах една учителка , която много ме дразнеше ... Ама страшно много Даже ми се искаше да купя марихуана , да я набутам в чантата и и да я изпортя на директора ... Голям кеф щеше да падне !!!
    Out of control

Голям фен Аватара на 50cent
    mirislivi ampulki na stola

Ми ние целия клас доста пъти сме си бягали по някои часове...
    Иначе най-готиния номер, който правихме беше да намажеме дръжката на вратата и стола за гусподина с лепило .Голям смях падна

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от KicK-BoXioRkaTa
    Страшно много са....
    механотехнкум...
    няма по-точно обяснение....
    - Всички авто-части на едно място!

аах не се сещам да сме правили нещо наистина запомнящо се на някои даскал.. веднъж беше влязал един гущер в стаята та един саученик по погрешка го уби.. та някои го вкара в торбичката на госпожата щеше да се получи много яко ако зубарката на класа не отиде и не го извади от там

Град
    In the corner of my mind ...
    Бяхме писали за един господин любовно писмо от чистачката.. И други глупости сме правили ама са не се сещам..
    `There is just too much that time cannot erase ...`

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Стола с тебешир или дъвка и като седне....

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от KicK-BoXioRkaTa
    Страшно много са....
    механотехнкум...
    няма по-точно обяснение....
    много правилно евала къде си? /къде си завършил/а?

ЦЪКНИ ЦЪКНИ :twisted <----------- казах ти

Голям фен
    Еми заключвахме се в стаята , дъвки в ключалката на вратата , по музика и взимахме касетофончето или някой път кабелите , замервали сме ги със тебешири , храна каквото падне. Но най запомнящо е когато изкъпахме една даскалка в кенефа , че и после имахме час при нея

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    еми най-много сме разплаквали у4ителките На една и докарахме някаква болест(щото постоянно викаше по нас много сме шумни )дето да не може да говори на високо... Веднъж се целихме с хартийки в 4ас по английски,ама целия 4ас без прекъсване И тая само:Престанете,защото ще ви напиша забележки Заклю4ваи сме у4ителка в кенефа...Накарахме 2 у4ителки да си подадат устафката Изкъртихме паркета в стаята по анг.от долу беше много мръсно и за тва,решихне да намокрим пода с вода Беше ужасно кално после в стаята!Изкъртвали сме вратата на стаята по музика и история...ако се сетя за др ще напиша

Guest
    Пускали сме миризливки във стаята,цапали сме столовете със лепило,по математика татъркахме хубаво гъбата със сапун и измихме хуууууубаво дъската и даскалката неможеше да пише,падна голям смях.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    тва със столовете да не може да влезе го напраихме и оная извика директорката ама като дойдоха нямаше и следа от столове и директорката я помисли за луда
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Супер фен Аватара на KoRnFlAkE
    Град
    candy mountain :>
    Хаха толкова са много. Ние редовно си ги тормозиме
    Пускали сме миризливки.
    Веднъж имахме география и чакаме даскалката да дойде. И само около мене и фрката ми се въргяла някакъв бял плат. Аз реших да го взема и написах с черен маркер върху него "ГАЩИ" и го сложих на стола. И тя влиза и гледа парцала (а тя е тъпа бабичка) и нищо не каза и го изхвърли в кошчето. После излезна някъде по време на часа и фрката ми го хвана с нещо от кошчето и пак го сложи. И после целия клас се спукахме.
    Разглабяли сме бюрото и те всички даскалки се облягат на него. И имаме български и тя наш'та си се облегна и долу на земята. После цял час смях.
    А веднъж един имаше рожден ден и ще черпи. И влиза тая по химия, обаче той изпуска кутията на земята и бонбоните падат на земята(а то не е много чисто) и си ги събра в кутията(малко ги поиздуха да не се вижда колко са мръсни ). Преди това си беше купил някакъв презерватив и ги овъргаля бонбоните в презерватива. После я почерпи.

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Леле, излезе, че да си даскал в днешно време е проклятие

:lol:

Ами...лудите глави бяха само 2 в нашия клас!
    Аз и една приятелка
    С нея намазахме стола на даскалката по Английски със лепило!
    Дъвка на стола ПАК НА СЪЩАТА ГОСПОЖА...мноо беше тъпа горката...
    Лепило на дръжката на вратата...
    Лепило на тетрадката на госпожата...
    Счупихме крака на стола пак на госпожата по Английски...много я мразехме
    Сменихме столовете на господина по история със столче от стаята на 1ви клас той побесня,много си обичаше стола
    Скрихме дамската чанта на класната ни и тя побесня
    Абее...много луди работи сме правели
    И те даскалите откачат
    В момента са на мода малките коли,малките телефони...малките апартаменти...не се безпокой,един ден ще дойде модата на малките пишки и тогава и ти ще можеш да се извукаш!

Guest
    vednuj mul4ahme pri taq poburkanata po filosofiq ama si4ki mul4at........i taq se poburka totalno.Ina4e 4esto se slu4va da se hilime do pripaduk i daskalite da ni se draznat i da ni nari4at s vuzvi6eni dumi4ki kato "pomaci" i "mi6elovi"

..лепило на дръжката,
    аз веднъж на госпожата почнах да й пея и тя излезе от стаята..
    махали сме столове и тъи..тя рече да седне и някое момче кадето се е скрило изскоча и дърпа стола и оная на земята..
    ..слагали сме тебеширена вода на стола и оная кат седна подгизна и се разкарва из даскало с бяло на дупето.. и кат казах на майка тя са хили..

Дамска превръзка полята с кафе, придобила цвета на ...сещате се, залепена на стола хаха

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    Цитирай Първоначално написано от ``MaRiQnKa``
    Дамска превръзка полята с кафе, придобила цвета на ...сещате се, залепена на стола хаха
    Това е яко ,трвбва да се пробва!
    Аа гърба на един даскал бях залепила бележка"ДЕВСТВЕН СЪМ"-както на оная реклама.
    Има една дебела мързелана по БЕЛ,дето пи6е един план първия 4ас и така минава вси4ки класове,ама аз го преправям-става нек'ф смешен ,тя крешти и трябва да го пише на ново...-резултат-5 мин ми се кара,10 мин класът се хили,10 мин го пи6е на ново...и си направете сметката колко и остава да изпитва-саможертвата си струва!!!

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си