- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Страх...
Значи,аз съм на 17 и съм момче....
Преди седмица едно момиче почна да ми пише в един сайт за запознанства и вчера ми предложи да се видим...аз отказах казах че имам работа, но истината е, че ме е много срам и дори изпитвам страх(незнам защо) от това да се вида с нея!Не знам кво да права може да изпускам свястно момиче...тя е на 19 и точно от това ме е срам че е по голяма от мен.Дайте някви съвети...
аааа баце аз та знам кой сия дай да видим каката да ти кажа кво да правиш все пак сме най големите спамери трябва да се поддържаме
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
А бе нема значение как изглежда...Първоначално написано от tuzaro
А бе нема значение как изглежда...просто не мога да си обесня защо ми е толко тегаво от това да се вида с нея...МРАЗЯ СЕ!Първоначално написано от tuzaro
Да не би за пръв път да излизаш с момиче!?![]()
Ако е така на твойта възраст това е лошо но не непоправимо!
Light The Universe
Еми признавам си... ДА така е!Първоначално написано от Valar
kolkoto po glolqma tolkova po dobre (ako ne e nad 20), kvo 4aka6 liusni q
Голям размер на картинката! /machoka/
зарежи външността тя не е най важна но се пак ти си на 17 ....Виж може би се притесняваш да не се изложиш споко тва е нормално не си мисли че тя шее перфектна.......просто трее да стиснеш зъби и да отидеш ... страх не страх ше издържиш....помисли си коллко ше те е яд после ако не се видите и тя спре да се занимава с теб.....тряя да опиташ.........
I am nothing now and it's been so long.Since I've
heard the soumd, the sound of my only hope...:
vij,spored men...kakto vijdam i ti si na tova mnenie,4e 4ovek ne trqbva da izpuska 6ansa si...taka 4e deistvai,priemi 4e ne vseki put 6te se 4uvstva6 kakto ti bi iskal,prosto se prestra6i i izlez..koi znae sre6tata vi moje da se okaje pove4e ot priqtna.kusmet i uspeh
I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***
ти не може да кажеш дали хапят или не някога да си ходила с кака?Първоначално написано от mid_get
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
ОКПървоначално написано от cracken
Какво толква !?
Събираш кураж искаш и телефона и се разбирате за среща няма нищо лошо..
Ако пропуснеш шанса ще ти е пъти по кофти,ще се проклинаш дълго време!
Ако пък нищо не стане поне ще знаеш,че си пробвал!
Едва ли на първа среща тя ще се влюби в теб и ще ти се метне на врата с думите "да, ти си мъжа на живота ми" (за това подходи спокойно без страх и не очакваи бомбастични резултати!)
Според мене трябва бавно да се постигне този резултат с помощта на следния примерен план :
Първа среща - забавен си, лафове, майтапи, комплименти, небрежни докосвания
Втора среща - докосвания, лафове, бъзици, целувки
Трета среща - целувки, интимни докосвания, сериозност, интелигентност, виждания за нещата, положение в обществото, убеждения, цели ... СЕКС
Четвърта, пета, шеста среща - ако не сте правили секс до този момент сам можеш да се отпишеш от графа "сексуални партньори" и да се сложиш на стълбата с "приятелите"
Дръж се човешки, естествено, какво има толкова специално, това е просто една среща с някакво момиче от нета
Успех !!
Light The Universe
Тиху, беее... Тц тц тцПървоначално написано от tuzaro
Аз се опитвам да го окуража, а ти...
![]()
Няма какво да му мислиш за всяко нещо си има първи път! Няма страшно!!! Колкото по самоуверен изглеждаш толкова по-добре! Излез с неяУСПЕХ!!!
So free
Благодаря за куража![]()
Не се притеснявай щом те е поканила значи не я интересува че си по малък от нея. Действай и излез с нея![]()
--------------------------------------------------------------------------------
Не се притеснявай щом те е поканила значи не я интересува че си по малък от нея. Действай и излез с нея
точно такаае успех
A skaterboy broke my heart,so I broke his board =)
Голяма работа като е на 19..
Кво беше тва ващо правило... "Вземи си кака да те отрака..." хахах![]()
Срещенете се... може пък да излезе нещо... нищо не губиш![]()
Не е нужно да правиш нещо на първата среща.. просто гледай разговора да върви... иначе става тъпо...
Не я целувай, че може да се уплаши![]()
Успех.. и помни "Никога не оставяй страха да удариш топката да те лиши от удоволствието на играта!"![]()
is my religion
Точно така!Успех!Първоначално написано от CBupen`3aeK
![]()
Няма от какво да те е страх,отпускаш се и се оставяш на течението!Все някога трябва да преодолееш тези притеснения,защото са неоснователни!Успех!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Kakto se kazva v edna pogovorka:"Vzemi si kaka da te otraka."Ne gubi6 ni6to ako izlezete taka nqma da syjalqva6 4e si q iztyrval.USPEH4ETA![]()
![]()
![]()
![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
Не трябва да изпитваш страх, може би изпитваш силен срам, не знам.Все пак тя е момиче, а ти си момче.Вижте се, дори и да се срамуваш.Какво толкова?След като си поговорите малко ще се отпуснеш.![]()
Еми и аз си мисля че по скоро е мн силен срам отколкото страх нз...можеби щото ще стане на 20г. др месец...Първоначално написано от koalka
ne vij sq nie hapem na tamno v legloto i drygi raboti pravim ama tre sa vse hubavi raboti.ot kvo te e strah vodite razgovor posle se celuvate posle se naebavate i...posle ve4e e dryg vapros.izlizai da ne ti pykaПървоначално написано от mid_get
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.