.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Тема: Страх...

!!!!!!!!
    Guest

Страх...

Значи,аз съм на 17 и съм момче....
    Преди седмица едно момиче почна да ми пише в един сайт за запознанства и вчера ми предложи да се видим...аз отказах казах че имам работа, но истината е, че ме е много срам и дори изпитвам страх(незнам защо) от това да се вида с нея!Не знам кво да права може да изпускам свястно момиче...тя е на 19 и точно от това ме е срам че е по голяма от мен.Дайте някви съвети...

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    аааа баце аз та знам кой си я дай да видим каката да ти кажа кво да правиш все пак сме най големите спамери трябва да се поддържаме
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    аааа баце аз та знам кой си я дай да видим каката да ти кажа кво да правиш все пак сме най големите спамери трябва да се поддържаме
    А бе нема значение как изглежда...

Guest
    А бе нема значение как изглежда...просто не мога да си обесня защо ми е толко тегаво от това да се вида с нея...МРАЗЯ СЕ!

Да не би за пръв път да излизаш с момиче!?
    Ако е така на твойта възраст това е лошо но не непоправимо!
    Light The Universe

Фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Valar
    Еми признавам си... ДА така е!

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Страх От какво? Каките не хапят

kolkoto po glolqma tolkova po dobre (ako ne e nad 20), kvo 4aka6 liusni q
    Голям размер на картинката! /machoka/

зарежи външността тя не е най важна но се пак ти си на 17 ....Виж може би се притесняваш да не се изложиш споко тва е нормално не си мисли че тя шее перфектна.......просто трее да стиснеш зъби и да отидеш ... страх не страх ше издържиш....помисли си коллко ше те е яд после ако не се видите и тя спре да се занимава с теб.....тряя да опиташ.........
    I am nothing now and it's been so long.Since I've
    heard the soumd, the sound of my only hope...:

vij,spored men...kakto vijdam i ti si na tova mnenie,4e 4ovek ne trqbva da izpuska 6ansa si...taka 4e deistvai,priemi 4e ne vseki put 6te se 4uvstva6 kakto ti bi iskal,prosto se prestra6i i izlez..koi znae sre6tata vi moje da se okaje pove4e ot priqtna.kusmet i uspeh
    I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от mid_get
    ти не може да кажеш дали хапят или не някога да си ходила с кака?
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Цитирай Първоначално написано от cracken
    Цитирай Първоначално написано от Valar
    Еми признавам си... ДА така е!
    ОК
    Какво толква !?
    Събираш кураж искаш и телефона и се разбирате за среща няма нищо лошо..
    Ако пропуснеш шанса ще ти е пъти по кофти,ще се проклинаш дълго време!
    Ако пък нищо не стане поне ще знаеш,че си пробвал!
    Едва ли на първа среща тя ще се влюби в теб и ще ти се метне на врата с думите "да, ти си мъжа на живота ми" (за това подходи спокойно без страх и не очакваи бомбастични резултати!)
    Според мене трябва бавно да се постигне този резултат с помощта на следния примерен план :
    Първа среща - забавен си, лафове, майтапи, комплименти, небрежни докосвания
    Втора среща - докосвания, лафове, бъзици, целувки
    Трета среща - целувки, интимни докосвания, сериозност, интелигентност, виждания за нещата, положение в обществото, убеждения, цели ... СЕКС
    Четвърта, пета, шеста среща - ако не сте правили секс до този момент сам можеш да се отпишеш от графа "сексуални партньори" и да се сложиш на стълбата с "приятелите"
    Дръж се човешки, естествено, какво има толкова специално, това е просто една среща с някакво момиче от нета
    Успех !!
    Light The Universe

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    ти не може да кажеш дали хапят или не някога да си ходила с кака?
    Тиху, беее... Тц тц тц Аз се опитвам да го окуража, а ти...

Град
    (: Русе :)
    Няма какво да му мислиш за всяко нещо си има първи път! Няма страшно!!! Колкото по самоуверен изглеждаш толкова по-добре! Излез с нея УСПЕХ!!!
    So free

Фен
    Град
    Sofia
    Благодаря за куража

Не се притеснявай щом те е поканила значи не я интересува че си по малък от нея. Действай и излез с нея

--------------------------------------------------------------------------------

Не се притеснявай щом те е поканила значи не я интересува че си по малък от нея. Действай и излез с нея

точно така ае успех
    A skaterboy broke my heart,so I broke his board =)

Град
    Варна
    Голяма работа като е на 19..
    Кво беше тва ващо правило... "Вземи си кака да те отрака..." хахах
    Срещенете се... може пък да излезе нещо... нищо не губиш
    Не е нужно да правиш нещо на първата среща.. просто гледай разговора да върви... иначе става тъпо...
    Не я целувай, че може да се уплаши
    Успех.. и помни "Никога не оставяй страха да удариш топката да те лиши от удоволствието на играта!"
    is my religion

Цитирай Първоначално написано от CBupen`3aeK
    Няма какво да му мислиш за всяко нещо си има първи път! Няма страшно!!! Колкото по самоуверен изглеждаш толкова по-добре! Излез с нея УСПЕХ!!!
    Точно така!Успех!

Град
    Terra incognita!
    Няма от какво да те е страх,отпускаш се и се оставяш на течението!Все някога трябва да преодолееш тези притеснения,защото са неоснователни!Успех!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Kakto se kazva v edna pogovorka:"Vzemi si kaka da te otraka."Ne gubi6 ni6to ako izlezete taka nqma da syjalqva6 4e si q iztyrval.USPEH4ETA
    Голям размер на картинката! /machoka/

Мега фен Аватара на koalka
    Не трябва да изпитваш страх, може би изпитваш силен срам, не знам.Все пак тя е момиче, а ти си момче.Вижте се, дори и да се срамуваш.Какво толкова?След като си поговорите малко ще се отпуснеш.

Фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Не трябва да изпитваш страх, може би изпитваш силен срам, не знам.Все пак тя е момиче, а ти си момче.Вижте се, дори и да се срамуваш.Какво толкова?След като си поговорите малко ще се отпуснеш.
    Еми и аз си мисля че по скоро е мн силен срам отколкото страх нз...можеби щото ще стане на 20г. др месец...

ne vij sq nie hapem na tamno v legloto i drygi raboti pravim ama tre sa vse hubavi raboti.ot kvo te e strah vodite razgovor posle se celuvate posle se naebavate i...posle ve4e e dryg vapros.izlizai da ne ti pyka
    Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си