- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- А сега..?
С приятелят ми сме заедно от 3 месеца.Кратко време. Но за което приятелят ми се влюби в мен на 100% . Знам,че съм 1вата му любов. И аз държа на него,но той освен това ме обича от цялата си душа и сърце. Дотук всичко е идеално. Но... След 1 седмица заминавам да уча в чужбина и ще се връщам в България през 4-5 месеца. Много пъти сме говорили с приятелят ми. Аз съм на мнение,че дори той да продължи да ме обича и не ми изневерява и не иска да се разделим,то той (и аз разбира се,но аз мисля 1во за неговото добро а после за мойто) ще страда пак. Говорихме и аз му предложих да се разделим,но да останем близки приятели (понеже сега ще го боли,но определено ще е по-малко) . Обаче той не иска и да чуе.Твърди,че ме обича безкрайно много и няма да допусне да се случи такова нещо...
Много ми е мъчно,понеже съм много объркана...
Моля Ви къжете ми какво бихте направили на мое място
Еми ти си опитала,щом той не иска да се разделяте...недейтекакъв е проблема?Ще си говорите по често,ще си пишете...Все някога ще му омръзне и ще се откаже!По-добре не го наранявай сега,нека мине време и сам осъзнае,че неможе така-тогава по малко ще го боли след като несте се виждали няколко месеца
ББ
![]()
Наистина ситуацията е много гадна, прекрасно би било ако връзката ви се запази, но любов от разстояние...Успех, все пак!
![]()
така е много си права!!!Първоначално написано от sladkish_14
Нека той сам се убеди че да се разделите е по-добре за него![]()
So free
След като толкова силно се обичате, недейте да късате. Момчето не иска, съгласно е да опитате. Направете го. Дори да си идваш на 4 месеца, ако поддържате връзка редовно, може да са ок нещата, а и след време може той да идва при теб, мисля, че не сте малки. Опитайте, струва си.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Явно ти не мислиш, че ще съумеете да останете заедно. В такъв случай какъв е смисълът да опитвате? За това са нужни двама.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Защо не опитате?Но си помисли първо, ти дали ще успееш да запазиш връзката ви, защото той сега е сигурен и иска да продължите.Ако не мислиш така-кажи му го сега, а не като заминеш!
Съгласна съм.Ако нищо не се получи тогава късайтеПървоначално написано от koalka
ima gi i taiva momenti koito trqbva da se prejivqvat nqma da lqga da mre kato si parvata mulubov qtrea da se stegne malko i da prodalji napred bez depresii i takiva gluposti
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
I az mislq taka.Ako liubovta vi e tolkova silna ,kolkoto kazva6 raztoqnieto nqma da e tolkova golqma pre4ka.6te e jalko da jertvate tolkova krasiva liubov.Ako ne opitate 6te syjelqvate i dvamata.A i moje da doide pri teb sled izvestno vreme.USPEH I NE SE PREDAVAI.Първоначално написано от sherry
![]()
![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
Има случаи, когато любовта е силна и все пак нещата не се получават от разстояние. За справка- използвай търсачката на форума, има поне 28785986 теми по тая тема. Само дето от това, което си написала нещо оставам с впечатлението, че на теб май много не ти пука дали ще се разделите или не... ако наистина е така, по- добре приключи с всичко още сега.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
ти нямаш избор трябва да заминеш наистина е трудно да поддържаш връзка от растояние но все пак опитайте ако не наистина ще е хубаво да останете добри фр.![]()
![]()
Some girls are just born winners !
emi mili4ka........spored tvoeto re6enie e nai-dobroto i trqbva da go napravi6 i da deistva6,za6toto kolkoto i da ne ti se iska,kolkoto i toi da ne jelae,bolkata 6te e o6te po-silna.....tui kato vremeto si leti i minava.suberi sili i go napravi.mn kusmet i bezkraini uspehi v 4ujbina
I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***