.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

поредната закачка...

Zna4i problema ne e golqm smisal ne mi e osbeno tejko zna4i momi4etata moje da se izkajat!zna4i situaciqta e slednata!s edna priqtleka si pi6em 4esto daje seki den(6toto az nali bqh v holandiq)i tam si imam gadje!i s neq(priqtlekata) si pi6ehme i tq mi kazva si4ko gore dolu i s vremeto si proli4a 4e ima flirt i to seriozen!sega kato bqh v bg razpitva6e za gadjeto mi kak se razvivame itn i pokazva6 pak interes,sega zamina na more i iska6e da hodq s neq ama az nqma kak ima mrabota sega i ne mojah!predi kato pi6eh sms ne mi vru6ta6e,a sega da!osobeno kogato razbra 4e skusah s gadjeto si mi se obadi 2 puti ma az ne dignah i mi prati sms sled tva da pita kvo e stanalo!sled tva kato se 4uhme i az i kazah 4e jena mi q e revnuvala malko se napravi na udarena i vika "ma tq 6ot si misli 4e az ne6to.."!i sa malko sum oburkan-ne mi e bolka za umirane ama ako se izkajete i dadete predlojenie kvo da praa!

[b]Moderated by a[N]D[i]T[k]a
    заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!

Голям фен Аватара на teenage_drama_queen
    Град
    sofia
    момичето си пада по теб,поне според действията й,като си й го казал това за жена ти може би е било един вид защитна реакция,да не излезе тя не разбраната и отблъснатата .. поне аз за това бих го казала, но едва ли го мисли

kakvo spored vas(jenite) 6te e nai-pravilnoto re6enie pro6tavaite za tupite vuprosi no prosto odavna sum v holandiq i tam jenite sa razli4ni smisal tam ne se pita napravo se nalazva

Град
    sofia
    еми налазвай .. тя май това чака, както ти пречи нали си скъсал с холандката

Амии и според мен тя те харесва... Сега, когато си скъсал с приятелката ти за нея това е възможност да станете нещо повече от приятели... Неслучайно гаджето ти я е надушила (или пък не затова сте скъсали, но това е извън темата вече ). Според мен, ако и ти я харесваш разбира се, може да продължите с флирта и да видиш какво ще се получи..

da oba4e ne znam kvo 6e stane,6oto ebasi tva e mn neadekvatno deto go rpavi!i imam 4uvstvoto 4e 6e se sduha i 6e se drupne...imam 4uvstvoto 4e ako be6e sqka druga 6tqh da sum siguren 4e e navita ama 6to sa taka mislq 4e ne e...

Да ве, защо мислиш, че не е? Според мен е.. демек ти харесваш ли я последно, че не разбрах..

Град
    sofia
    според мен ти е навита както казах, а тва което тя е казала е било защото може би ти като си заговорил за жена си и тя се е почувствала отблъсната..

е както ти казаха вече това е защитна реакция.момичето сигурно очаква ти да направиш първатат крачка, обаче така като гледам не можа да чака мн айде пробвай пък каквото стане
    “There is always some madness in love. But there is also always some reason in madness.”

emi zna4i hora gleite sa az sum si v bg ot 3 dena i da vi kaja o6te se orietniram no tq e hubavo momi4e i se razbirame i da moje da se kaje!haresvam q...sega kato se zamislq i azbiha kazal kakvoto i tq ako sum vsu6tata situaciq....a spored vas kak 6te e podhodq6to da produlja..6tto nali vi kazvam moje da vi zvu4i tupo ama sum sviknal na "bez zadrujki" kakto znaete v holandiq principite gi nqmat za ni6to

Град
    sofia
    ми излезте някъде като се върне от морето.. излезте 2,3 пъти.. хмм едва ли не знаеш как да я свалиш,просто не бързай много.. ще се върже

Ами давай.. взимай си я и готово .. Базикам се.. щом и ти я харесваш, няма проблем - излезте няколко пъти и всичко ще си стане от самосебе си..

еми след като я харесваш деистваи :}

Interesna istoriika.6tom si q haresva6 ne q iztyrvai. A i tq ti e naviti4ka.Ama ako iska6 edno syvet4e-drypnete predi da izlezete edin ,dva 4ata i se opitai da namekne6 za holandskite navici.Moje i da te razbere pravilno i da stane po lesno.USPEH4ETA :P
    Голям размер на картинката! /machoka/

emi nie s moita banda 6te svirim skoro-dali 6te edobra ideqta da q pokanq s men i sled tva 4uite genialnata mi ideq-ma ne se smeite mn pove4eto mi prqitelki q haresaha-se pak trea sme razli4ni :

sled kato svur6im sus svireneto,6te q ka4a na pokriva i tam(moi agenti est)6te nameri 2 sve6ti,butilka mineralna voda,2 kremvir6a i lutenica + 5 rozi4ki

tova e samo ideq znam 4e ek retensko no ideqta da q pokanq na na6to u4astie i sled tva kak vi zvu4i v holadniq ob6to zeto sled party stava btw zabelqzah 4e ima napreduk predi v BG ne se hode6e mn po partyta sega ima mn !

Град
    Непостоянно
    damz pada si po teb mi napadai ako onaq otr holandiq si q reznal ko ti pre4i
    .!.

emi da ti kaja sduhvaneto i drupvaneto e vuzmojno 65oto ne znam kuv opit ima!ina4e az v holandiq nai-veroqtno zaminavm 4ak sled 3-4 meseca tui kato tuk imam rabota po zapisite za bandata mi ina44e za men ne problem-ako q haresvam i ima ne6to i v Jamaica da sum pak 6te namerq na4in

P.S-tazi ot holadniq e 4ernokoja i me be6e mn qd ama kvo da se prai..svur6ii ;(

Град
    sofia
    не кремивиршите и лютеницата не бият мн на романтизъм .. според мен така ще преебеш часта с покрива, иначе тва за свиренето ви е яко ама гледай да не остава сама

svirim reggae-na vsi4ki reggae partyta stava ludnica-nqma da e sama-a i imame edna pesen kazva se woman i need you,i sum zamislil da q posvetq na neq-samo probelma e dali nqma da se opla6i ot tova...smisal se6tate se kvo iskam da kaja

Gotina ideq!Samo ne i dvata kremvir6a!Po-dobre nekvo kitaisko ili spagetki.Neznam na men po romanti4no mi zvu4i,vypreki 4e sega kato se zamislq v kremvir6ite i liutenicata sy6to ima i doza romantika.Ama men li4no kitaiskoto nqma da mi se otrazi zle. :P :P

Град
    sofia
    ми ... зависи.. ако е първият път в който ще излезете .. по-добре преди reggae-то излезте 2мата сами и й понамекни че и ти си и навит,виж тя как ще реагира и тогава

Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от me4ti4kata
    Gotina ideq!Samo ne i dvata kremvir6a!Po-dobre nekvo kitaisko ili spagetki.Neznam na men po romanti4no mi zvu4i,vypreki 4e sega kato se zamislq v kremvir6ite i liutenicata sy6to ima i doza romantika.Ama men li4no kitaiskoto nqma da mi se otrazi zle. :P :P
    романтика едва ли, по-голяма доза перверзия

v kremvir6ite ima romantika-to4no tova 4e izgledja super prosto i smotano tam i mu e 4ara ina4e dr varqnt e japonska hrana tui kato az sum rastafarqnin i ne qm gadni raboti si4ko tr da e zdravoslono samo da ne se upla6i 4e vie jenite ste takiva...

Цитирай Първоначално написано от marley
    v kremvir6ite ima romantika-to4no tova 4e izgledja super prosto i smotano tam i mu e 4ara ina4e dr varqnt e japonska hrana tui kato az sum rastafarqnin i ne qm gadni raboti si4ko tr da e zdravoslono samo da ne se upla6i 4e vie jenite ste takiva...
    To4no za tva posle se zamislih ,4e imenno v tva prosti4koto mu e cakata i romantizma,ama 4e si i zvu4i perverzni4ko verno si e.Ina4e neznam kvo drugo da ti predloja kato hrana,to v kitaiskoto ima i pile6ko pak to mai e zdravoslovno.A kolkoto do pesenta az li4no bih se upla6ila o6te na pyrvata sre6ta da mi posvetqt pesen,oba4e i bih se polaskala.Ama nali znae6: Razli4ni hora-Razli4ni harakteri. :P

ema vie mai ne razbrahte 4e nie sme se vijdali dostatu4no puti az kato si bqh za sedmica tuk predi 2 meseca bqhme prez den zaedno i ob6to zeto daje naistina tq znae 4e i se kefq

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си