- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- поредната закачка...
Golem kef e oba4e taq tema.Super interesna mi e.![]()
:P
Голям размер на картинката! /machoka/
Utre pak 6e prodylja s otgovorite, 4e sq si lqgam.Leka na vsi4ki.
ebavai se ebavai se...
емм като се излизали само на приказки ли сте го карали ..?
emi kato izlizahme ima6e non-stop flirt i dokosvane i ot onezi momi4e6ki leko pritesneni usmivki i pogledii na alkohol ako tva ti e ot polza
![]()
еми според мен най-добре ще е да излезете преди това за малко само 2мата както казах и да я целунеш,да заявиш ясно намеренията си и тогава ако тя отвърне можеш вече да и посветиш песента![]()
btw sega se setih 4e napisah nqkolko pesni koito est ne bqha pisani za neq no nali znaete v imeto na igrata si4ko e vuzmojno i tq obiknovenno otgovvarq6e mn me trogna super e mn balgodarq i nekvi celuvki pregru6taniq i tn...jeni....da im se 4udi6
емм ще се трогне ама нали знаеш че едно е по скайп или с смс-и друго е на живо .. мисля че първо трябва да я целунеш а после песентапочнах да се повтарям вече.. :P
e taka 6te napravq est...mersi vse pak za vsi4ko![]()
Абе покани да излезете и действай, то е ясно че не си и безразличен както и тя на теб, така, че щом се харесвате би трябвало нещата да се получат![]()
Еми какво да правиш...може и да те харесва, но ти ще се връщаш ли в България?Ако не-няма смисъл да правиш, каквото и да било, особено и, асо не я харесваш.Но пък това, че се интересува какво става може да е признак и на загриженост.
6tom ste se vijdali predi deistvai.Ama i az sam na mnenie pyrvo da q celune6 i posle da i posveti6 pesen.Mnogo 6e e qko.![]()
![]()
hohohoho izmislih go purvo 6te q vodq na ma4 Pirin-Belasica primerno![]()
ne sega kato si doide ot moreto 6te deistvame(ima varnqt az da otida do tam po rabota...tam 6te e dosta po-lesno
)