- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Още 1 проблем приатали !
С един приатал се ритахме сас сичка сила в малките и фини и меки топки, но сега пацата ми стана извънредно топла ?! Това нормално ли е?![]()
Престани бе!!!!!!!!!!!Нахално същество!!!!!!!!!!![]()
![]()
Всички желаещи могат да се изкажат върху мен !!!![]()
Не обиждай !!! Точка незнамсикоя !Първоначално написано от KiSs_mY_LiPs
Първоначално написано от <Твърд>
оооо ставаш за мод
ДаПървоначално написано от Nice Angel
Ми гледай следващия път да те изрита тъй, че да си ги изплуеш през устата.![]()
![]()
![]()
Великите неща се градят върху твърдите основи на неуспеха!
Ае нидей тка със лошо.... Той просто иска някой да му помогне. Не мога да разбера защо му се нахвърляте сичкиПървоначално написано от Mad&Bad
![]()
фани си приятелчето и отидете да се наебете и ще ти олекне и стигда си писал тъпи теми бе мангал гнусен,и се научи да пишеш като хората![]()
![]()
![]()
![]()
Мангал гнусен е баща ти , долно цигане мършаво...А майка ти я ебът 100 негри едновременно.Първоначално написано от Анонимко
[/quote]Мангал гнусен е баща ти , долно цигане мършаво...А майка ти я ебът 100 негри едновременно.[/quote]
лелееееееее брато мн ме радвашш,простотия да се лее,продължавай в същия дух =D>![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
еби си майката бе педал
подяволите знам че искате да се изтъкнете по някакъв начин и да бъдете забележими ама спрете със тъпите темии ве като ще искате някакъв съвет поне бъдете сериозни за да сме сериозни и ние![]()
![]()
![]()
![]()
LoVe LiFe ResPeCT DEaTh!!!
ApYk Na MeNe Mi pIsnA ot TyPoTo Ti PisAne da ne se mislish za po interesna kat pishesh malka golqma malka golqma prustii i ne mu kazvai che e prustak toi sam si go znai!!! zatfa se prai na po interesen i puska flooredski temiПървоначално написано от KiSs_mY_LiPs
![]()
>> m chovek ako iskash da pomognada te ohladq
![]()
ЛюБоВ Ли? тЯ нЕ сЪщЕсТвУвА. КурВи? КуРвОлЯк КоЛкОтО Щеш. аЗ Ли? аЗ щЕ тЕ зАбрАвЯ, ТакИвА кАтО Теб СА мнОгО! Ти лИ?тИ нАпрАвИ ГрЕшКа, ИдИ Си, СкоРо щЕ я пРоУмЕeш. Тя лИ? сЛед тРеТоТо ЕбaнЕ щЕ тИ е оМрЪзНалА, зАщоТо тЯ е бИЛа nОрЕдHaTa A a3 EguHcTBeHa..
ОМРЪЗНА МИ ОТ ОЛИГОФРЕНИ!!!