- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Говорите ли докато спите?
Чух дядо ми да говори на сън...не можах да се спра да се хиля!
Въпросът ми е...
Говорите ли на сън?А ходите ли нощем като...сумнамбул?
Щото пък брадчедка ми е такава
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
На бас,че никой няма да си признае![]()
![]()
Аз съм говорил и съм бълнувал, но не съм ходил на сън. От каквото разбирам някой път разказвам цели романи![]()
маи не съм...![]()
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
На сън не съм ходил..но се скъсвам да говоря докато спя..понякога на брат ми толкова му писваше че ме замеряше с възглавници но ефекта беше нулев!Даже по едно време започна да си записва какво съм говорил..ужас колко тайни излизат така наяве...![]()
![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Govorila sum na sun mnogo 4esto i koito sa bili okolo mene dosta sa se smqli6toto ponqkoga i nesvurzani izre4eniq sum vikala
ZnAm KoGaTo UmRu KoV4eGut Mi ShTe e ZeLeN!!!
Да съм говорил, не съм, поне не са ми казали. Не ходя, но ако сънувам бурен сън/кошмар се мяткам в леглото![]()
Да,говорила съм,но не съм сумнамбул![]()
Never let the fear of
striking out keep you
from the plating the game!
Казвали са ми, че понякога съм казвала някоя и друга дума и съм се усмихвала.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Чат-пат приказван някви глупости,дигал съм се и съм заставал в седнало положение на леглото,не съм много сигурен ама май съм ставал прав...Абе луда работа...
![]()
Първоначално написано от Val4etoO
като малка са ми казвали че много съм говорела.. кофтито е че сега не говоря а направо си ходя на сън ..![]()
отивам да си измия зъбите или да си сложа пижама ако съм заспала с дрехите..
![]()
![]()
Веднъж майка ми се е опитала да ме събуди за училище,а аз съм се размърморила''остави ме на мира,няма да ям риба...не искам..махни я..''Аз нищо не помня...
![]()
Колкото до ходенето насън на мен не ми се случва,но братовчедка ми го прави редовно.Помня веднъж като ми беше нагости стана от леглото и започна да ходи из стаята ми.....И изведнъж се трясна в касата на вратата...Спуках се от смях,а на нея нищо и нямаше(освен, че се събуди,разтърка си челото и пак си легна).На сутринта нищо не помнеше...
и се чудеше откъде се е взела огромната синина на челото й........
![]()
[color=green]Je fais bien de ne pas rendre l’acc
Разбира се. Мънкам си![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Ами говоря говоря ,даже пея разни опери .Тая опера ми зе акъла ,не се захващайте. А майка ми само ме бъзика ааа.![]()
![]()
![]()
I ROCK!!!!!
а на мен брад4едка ми ходи на съм(както казах по-горе) майка и ми разказа веднъж как е лежала на дивана и брад4едка ми е станала от леглото.Отишла при майка си и и казала:Мамо,отвори вратата да изляза.А майка и казала:Е за какво да я отварям,тя е отворена
После брад4едка ми и казала:Отвори прозореца.Леля ми:Сега пък прозореца да ти отварям!Е за какво?!Брад4едка ми:Да си взема мякото от прозореца,разбирасе!
![]()
![]()
Лелеее като ми го каза тва се скъсах от смях
Да отворела прозореца,за да си вземе млякото
![]()
nz nesum se 4uval dali govorq
no sa mi kazval i4e kato me razbutat i vikam nqkoi biser i pak zaspivam ... puk az daje ne se use6tam
Да казвали са ми че говоря,но не съм ставала от леглото по време на съм никога
Не, аз не говоря на сън, не ми се е случвало, но пък за сметка на това плача и се смея на глас докато спя !![]()
Аз си признавамКазвали са ми че радовно дрънкам насън и това адски много ме дразни
![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
Бълнувам , когато съм прекалила с алкохола![]()
Любовта няма граници .. :>
Понякога говоря,но не се случва често.![]()