- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Говорите ли докато спите?
Като малък са ми казвали, че много съм бълнувал на сън, но сега не знам - не мога да се чуя, а и няма кой да ме чуе, сам в стая![]()
Ами аз съм ходила на сън като малка и съм мърморела![]()
![]()
Момиче съм.
Като по-малък ставах ходех говорех,наще са ми казвали!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne, ama tate kaza, che harkam![]()
Mi da.. mn chesto daje ;( i tate i toimn mi e smeshen kato go chuq kak si govori sam .. kaje neshto i mulchiizvestno vreme (sigurno prez tova vreme si predstavq che nqkoi drug govori)
:d ujas
~Remember,remember...25th of November~
-,,.// малее хора вие ме убихте ю![]()
![]()
сериозно на едноо което четох тука паднах от стола от смях [буквално
]
така да разкажа за мен .. мии аз може радко да ги правя тия неща ама по фрапиращ начинминалия ден се събудих в кухнята с филия с лютеница в ръка
майка ми ми е разказвала как през ноща съм отишла до стаята им с баща ми и съм кукуригала
![]()
![]()
![]()
тогава щях да умра от смях
![]()
![]()
![]()
.. в 4 клас на сън съм рецитирала някво стихотворение на английски .. а като малка често съм плачела насън
и ми лееха куршум представи си
![]()
абее луда работаа![]()
![]()
![]()
веднъж пък чух баща ми докато си подремваше да ми казва - Подай ми чука,миличко да цапардосам тая муха ...![]()
no comment :P
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Еми,не знам дали говоря на сън.До сега сестра ми не ми е казвала да съм правила такова нещо,но тя говори на сън.Много е смешна.Даже един път беше станала от леглото на сън и се беше запътила нанякъде,ама я събудих.Е гати сомнамбула е![]()
Music is a moral law. It gives soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and charm and gaiety to life and to everything..
Мисля, че не
пхах, и ходя и говоряама поне слушам сестра ми като почне да ми се кара и си легям отново XD
my sins they'll be forgotten
I believe I'll find peace in afterlife
iZack hearts Blackz <3
...ми нз нали спъ...по някой път говоря...така са ми казвали
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Започвам с наще..
Мама ми е казвала за тате, че приказв някакви думи само казва де.. нищо смислено, но обикновенно е нещо, за което се тревожи.
Като си правихме ремонт и наще спяха при мен.. Мама хърка, а тате говори и за мен нямаше заспиване.
Веднъж целия ми ден беше супер натоварен и като легнах да спя, станах и отивам при наще и питам "Какво ми е домашното за утре?" аз го помня обаче в този момент не можех да усмисля защо го правя...
Иначе съм ревала със сълзи си ...
Най - редовно майка ми влиза в стаята и аз сънена се обръщам и я питам нещо странно ..и тнт.
Това от което се страхувам е да ми пука прекалено много !
говора и още как
Да говорила съм![]()
![]()
някой път съм се изправяла в средно положение в леглото и съм почвала да говоря някви простотии
![]()
![]()
.Така ми казаха
Ми като малка ме чули да повтарям на сън "баба ескимос" няколко пътиСъщо и съм ходила на сън и един път ме видяли да се мъча да си обувам чорапите.
![]()
Е попиках се като ми казаха...
![]()
![]()
![]()
Ако някой те попита какво е любоФта,кажи му,че е болест която води до смъртта! ;(
преди го правих сега не съм и
няма кой да ми каже и да съм
Ами аз само съм говорила на сън,плакала съм и съм се усмихвала. ;dd А брат ми един път стана,отиде до входната врата,отвори я след тва я затвори и пак се върна и заспа.![]()
mi na mene i dvete mi sa se sly4valiskoro ne s1m se razxojdala vk16ti dokato spa no predi godina nqk1de s1m stavala da si miq z1bite edin p1t daje s1m otklu4vala vratata,da izlizam sig nz ni6to ne pomnq i maika mi se opla6ila i stanala da vidi kvo stava i kat me vidqla baq se xilila
p1k za b1lnyvaneto edna ve4er dokato s1m spqla i s1m kazala"ave rado pysni ma de stga si ma tormozil"i s1m se smeela v s16toto vreme
(to ima6e takava sly4ka nego den de ama kakto i da e
)i brat mi o6te ne bil zaspal o6te i ma 4yl kat si prikazvam
![]()
Не знам, до сега никой не се е оплакал.
we give it all.
знам че като спя много ритам и говоря също![]()