- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Говорите ли докато спите?
Само да говорех...... Случвало се е да се събудя на дивана, след като съм заспала на моето легло ..![]()
Не. Даже е се и въртя. Нямам представа защо,но хората ходещи на сън ме плашат малко![]()
А приятелят ми започва да потрепва когато заспи
![]()
говорила съм на сън-най-често са ми казвали,че раздавам заповедиНа сън не ходя,но имам една приятелка,която го прави
оо даимам гадни проблеми със бълнуването и то най-вече когато ми предстои нещо важно...просто се притеснявам и това се отразява на съня ми
А сънищата ми са толкова шантави
![]()
говоря,ходя,други простотии правя,а бе с 2 думи : Сумнамбул съм
Сумнанбул съм и аз..говоря,псувам,крещя,пея, ходя абеее..![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
аз не си прая разходки ама от време на време си дърдоря тамама не съм издавал тайини само простотии говоря.Веднъж ми казаха че съм изтърсил"аз и моят призрак сме мн тихи,мн сме тихи с моя призрак'
просто така са смях тогава....а веднъж във влак през нощта един фр беше заспал(е не беше в моето купе ама ми разказаха)и по едно време станал насъм и почнал да вика 'де е пилота вее'
и те му сочат перз прозореца и после се наложило да го спират да не излезе да търси пилот навънка
![]()
Ти сам ще разбереш само,ако някой ти каже.Иначе по темата сега не.Но когатобях малък ми казваха наще,че говоря от време на време.
И на мен са ми казвали че понякога говоря на сън![]()
Даже веднъж се улових как се смея
Беше ми много смешно , а иначе не беше нищо кой знае какво . Баща ми и баба ми също съм ги чувала да говорят
Няколко пъти съм сядала в леглото , ама пак съм си лягала
![]()
Случвало ми се е да говоря, ама съм гворила несвързани неща.
Дори, когато бях малка съм станала и съм викала "къде ми е диадемата" и съм се пипала за главата.
Апък аз мразя да нося такива неща на главата си.
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Да, случвало ми се е. Даже един път бях на екскурзия с класа и нещо съм мъдрила през нощта, така ми казаха, ама не ми казаха какво!?!![]()
![]()
еми разказвали са ми като бях по малка и сме били на зелено училищедокато съм спяла съм стана смисъл съм се подпряла на ръце и съм говорила нещо амаа не знам какво..иначе за една нощ ми се е случило 3 пъти
![]()
като бях по - малка и с братовчед ми бяхме на село и нали спим и баба тъкмо си ляга и ни чува как си говорим (ама на сън бе)
аз-Монии!
той-ъъъ?
аз-Мониии! (и почвам да дърдоря некфи простотии)мн съм се смяла баба като ми разказа тфа а веднъж мисля че бях на 7 щях да отида по малка нужда в хладилникадобре че мама беше там
иначе и на мен ми се е случвало да се смея на глас или да плача зависи кфо сънувам абе с една дума аз съм шматка![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Не... ама проблема идва когат заспиш докато говориш![]()
оаз и си говоря и си се разхождам насън..
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Ами, да ...
Говорила съм. Даже се е случвало да кажа някоя и друга тайна ..![]()
Дали съм бълнувала или нещо .. ?
Също..
Поне са ми разказвали, че ставам, отивам при майка си ... азвам и нещо несвързано, лягам си и се събуждам![]()
луда работа ..
говоря И се разхождам .. изнасям пълна програма
![]()
in defense of our dreams...
aмии случвало ми се е да бълнувам ама рядко но иначесам ставала 1,2 пъти като огладнея
![]()