- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Говорите ли докато спите?
Аз не,но брат ми даТо беше преди де и съм го чувала само като съм била будна..аз както спя,квото и да става не чувам.И е ходил на сън,но само веднъж.Отиде до банята,светна лампата и се върна в леглото
![]()
Не съм сомнамбул, но понякога говоря насън..![]()
Първоначално написано от Eitelkeit
![]()
Ами аз все още не съм станала сомнамбул, но сестра ми ми е казвала, че често говоря насън..
![]()
`There is just too much that time cannot erase ...`
Аз не ставам, от време на време си лафя (с кой ли?! със сънчо сигурно)
Хахаха Не.![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Не че се спи като хората в тая квартира,но когато това се случи,настъпва моят час
Говорила съм,също така съм ходила на сън.Разбира се това го научавам най-често сутринта от 'неволен' свидетел,иначе сигурно и докато съм си сама се случва ама...
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
да и вицове си разказвам и им се смея... абе супер си прекарвам докато спя..
Аз не съм ставала от леглото,но съм говорела на сън...винаги горовя на сън,когато сънувам някое мом4е![]()
така,4е майка ми може и да е 4ула нещо...нередно
![]()
![]()
Попринцип пове4е си се усмихвам и се смея...въртя се в леглото...такива неща
![]()
![]()
az ne lafa ama brat mi v4era govoreshe za nekfi 200 kinta deto gi izgubil na vurzano![]()
Аз съм бълнувал нощем но сега почти не(поне така са ми казвали)
да сестра ми каза че се спуквам да говоря,а мама ми разказва че ставам и отивам да спя при наще а аз не помня такова нещо![]()
Мне,но съм спала в едно легно с хора които го правят и просто някои дрънкаха такива простотий,че не съм спала цяла вечер от смях![]()
Pain, without love
Pain, I can't get enough
Pain, I like it rough
'Cause I'd rather feel pain than nothing at all
аз говоря насън само ако съм била мн изморена или съм пилаиначе брат ми като по-малък беше сумнанбул и хич не е шега работа... сега само дрънка несвъзани простотии, ама преди ставаше и се разхождаше... нашите постоянно бяха на нокти, шот се беше опитал 1 път да излезе от вкъщи насън...ужас..а то и не е хубаво да го будиш.. напрау добре, че го преодоля...Иначе последния случай беше миналата година ма така съм се смяла,че..
Прибирам се към 2-3 часа вкъщи и явно от тропането на входната врата се е стреснал и е станал...гледам тъмно в стаята и си викам той спи..отварям вратата и го гледам седнал на леглото и седи и ме гледа .. При което се стреснах такава и му викам "кво праиш бе" и влизам такава навътре.. И той като се разкрещя "сприииии сприииии не мърдай" ама крещи със пълно гърло
и аз още повече се стреснах такава и викам ко стаа а у... и той стана, дойде до вратата до мен, светна лампата и ме щипна по бузата...после се върна пак в леглото, зави са и вика "вече може да лягаш сандалите са ти в магазина" ... малии как се смях не е истина
![]()
мда ама рядко май..![]()
is my religion
Аз като малка съм говорела насън, ама сега не, поне не са ми казвали![]()
Иначе брат ми се смее насън много откачено, нещо от рода на "Хиии,хи-хи, хиии..."![]()
![]()
![]()
А за сомнамбул дума да не става! На втория етаж на двуетажно легло съм, по-добре и да не си помислям да ходя насън!
Cherry_girl@_@ -> mtg1992bg
... и аз съм по същия начинПървоначално написано от dream_girl_13
![]()
Бълнувам, само когато съм била стресирана през деня. Два пъти съм ходила насън, като и двата пъти съм припаднала в коридора у нас. Нашите полудели![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
о да, доста съм разговорлива аз докато спябях миналия месец на лагер в англия и момичето с което бях в стая ми разправяше че по цели нощи си говоря някви работи и тя се дразнела че нищо не разбира а си чува името.. кой знае кво съм дрънкала хаха а иначе чичо ми не само ходи насън, той си прави кафе, пуши и по едно време се буди и се чуди кво става мноо е забавно
![]()
Do it for yourself
Май не говоря, а и до говоря няма кой да ме чуе понеже съм сам в стаята.
Доста ми е интересно какво ли може да каже човек на сън.![]()
Ми аз на няколко пъти като си сънувам и кажа нещо и се усещам ,че говоря.. ам пак си заспивамПък иначе сестра ми , като малка ме беше наплашила , че човек докато бълнувал имало вероятност да каже и някоя друга тайна , което не ми допадаше особенно , но за щастие при мен се случва много рядко
![]()
I`m busy..you`re ugly..Have a nice day [!] [:
Ами на мен няма кой да ми каже дали съм говорила насън,ама сигурно говоря...