.
Отговор в тема
Страница 2 от 12 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 299

Град
    l0ve4
    Аз не,но брат ми да То беше преди де и съм го чувала само като съм била будна..аз както спя,квото и да става не чувам.И е ходил на сън,но само веднъж.Отиде до банята,светна лампата и се върна в леглото

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Не съм сомнамбул, но понякога говоря насън..

Град
    In the corner of my mind ...
    Цитирай Първоначално написано от Eitelkeit
    Веднъж майка ми се е опитала да ме събуди за училище,а аз съм се размърморила''остави ме на мира,няма да ям риба...не искам..махни я..'' Аз нищо не помня...
    Колкото до ходенето насън на мен не ми се случва,но братовчедка ми го прави редовно.Помня веднъж като ми беше нагости стана от леглото и започна да ходи из стаята ми.....И изведнъж се трясна в касата на вратата... Спуках се от смях,а на нея нищо и нямаше(освен, че се събуди,разтърка си челото и пак си легна).На сутринта нищо не помнеше... и се чудеше откъде се е взела огромната синина на челото й........

Ами аз все още не съм станала сомнамбул , но сестра ми ми е казвала, че често говоря насън..
    `There is just too much that time cannot erase ...`

Na men dosta 4esto mi se slu4va da govorq na sun-pone taka sa mi kazvali,a ponqkoga i sama se budq ot durdoreneto si!Stavala sum na sun samo tri puti ,no ni6to ne pomnq!Znam go ot svideteli!

Мне не говоря на сан..нито пък ставам..!
    Мечтите са безкрайни..

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Аз не ставам, от време на време си лафя (с кой ли?! със сънчо сигурно )

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Хахаха Не.
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Не че се спи като хората в тая квартира,но когато това се случи,настъпва моят час Говорила съм,също така съм ходила на сън.Разбира се това го научавам най-често сутринта от 'неволен' свидетел,иначе сигурно и докато съм си сама се случва ама...
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

да и вицове си разказвам и им се смея... абе супер си прекарвам докато спя..

Град
    Асеновград, България
    Незнам. Не мисля, че го правя, поне до сега никой не ми е казвал.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Аз не съм ставала от леглото,но съм говорела на сън...винаги горовя на сън,когато сънувам някое мом4е така,4е майка ми може и да е 4ула нещо...нередно Попринцип пове4е си се усмихвам и се смея...въртя се в леглото...такива неща

Фен
    Град
    Sofia =)
    az ne lafa ama brat mi v4era govoreshe za nekfi 200 kinta deto gi izgubil na vurzano

не си спомням

Град
    Sofia
    Аз съм бълнувал нощем но сега почти не(поне така са ми казвали)

да сестра ми каза че се спуквам да говоря,а мама ми разказва че ставам и отивам да спя при наще а аз не помня такова нещо

Град
    Boulevard Of Broken Dreams
    Мне,но съм спала в едно легно с хора които го правят и просто някои дрънкаха такива простотий,че не съм спала цяла вечер от смях

Pain, without love
    Pain, I can't get enough
    Pain, I like it rough
    'Cause I'd rather feel pain than nothing at all

Град
    Plovdiv
    аз говоря насън само ако съм била мн изморена или съм пила иначе брат ми като по-малък беше сумнанбул и хич не е шега работа... сега само дрънка несвъзани простотии, ама преди ставаше и се разхождаше... нашите постоянно бяха на нокти, шот се беше опитал 1 път да излезе от вкъщи насън...ужас..а то и не е хубаво да го будиш.. напрау добре, че го преодоля...Иначе последния случай беше миналата година ма така съм се смяла,че.. Прибирам се към 2-3 часа вкъщи и явно от тропането на входната врата се е стреснал и е станал...гледам тъмно в стаята и си викам той спи..отварям вратата и го гледам седнал на леглото и седи и ме гледа .. При което се стреснах такава и му викам "кво праиш бе" и влизам такава навътре.. И той като се разкрещя "сприииии сприииии не мърдай" ама крещи със пълно гърло и аз още повече се стреснах такава и викам ко стаа а у... и той стана, дойде до вратата до мен, светна лампата и ме щипна по бузата...после се върна пак в леглото, зави са и вика "вече може да лягаш сандалите са ти в магазина" ... малии как се смях не е истина

Град
    Варна
    мда ама рядко май..
    is my religion

Град
    Шумен
    Аз като малка съм говорела насън, ама сега не, поне не са ми казвали
    Иначе брат ми се смее насън много откачено, нещо от рода на "Хиии,хи-хи, хиии..."
    А за сомнамбул дума да не става! На втория етаж на двуетажно легло съм, по-добре и да не си помислям да ходя насън!
    Cherry_girl@_@ -> mtg1992bg

Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от dream_girl_13
    Не, аз не говоря на сън, не ми се е случвало, но пък за сметка на това плача и се смея на глас докато спя !
    ... и аз съм по същия начин

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Бълнувам, само когато съм била стресирана през деня. Два пъти съм ходила насън, като и двата пъти съм припаднала в коридора у нас. Нашите полудели

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

о да, доста съм разговорлива аз докато спя бях миналия месец на лагер в англия и момичето с което бях в стая ми разправяше че по цели нощи си говоря някви работи и тя се дразнела че нищо не разбира а си чува името.. кой знае кво съм дрънкала хаха а иначе чичо ми не само ходи насън, той си прави кафе, пуши и по едно време се буди и се чуди кво става мноо е забавно
    Do it for yourself

Май не говоря, а и до говоря няма кой да ме чуе понеже съм сам в стаята.
    Доста ми е интересно какво ли може да каже човек на сън.

Ми аз на няколко пъти като си сънувам и кажа нещо и се усещам ,че говоря.. ам пак си заспивам Пък иначе сестра ми , като малка ме беше наплашила , че човек докато бълнувал имало вероятност да каже и някоя друга тайна , което не ми допадаше особенно , но за щастие при мен се случва много рядко
    I`m busy..you`re ugly..Have a nice day [!] [:

Ами на мен няма кой да ми каже дали съм говорила насън,ама сигурно говоря...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си