.
Отговор в тема
Страница 3 от 12 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 299

Ами случвало ми се е да говоря и да ходя. Брат ми разправя,че съм била заспала на дивана пред ТВ-то и той е дошъл да ме събуди,за да си лягам в леглото и аз съм станала,седяла съм на дивана и по едно време съм излезнала през външната врата и съм тръгнала да излизам на вън Ама брат ми ме е спрял и аз съм отишла и съм си легнала.На другия ден това изобщо не си го спомнях.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Повече от фен
    Само веднъж брат ми разправяше как веднъж съм отишла при него и съм започнала да му дърпам одеялото...той отначало си е помисли,м че се бъзикам,докат не е започнала истинска "война" за неговото одеяло Постоянно съм викала "Мое си е", "Дай ми го"!!! Още се хиля като се сетя за това...Една фр-ка ми разказваше, че имало някво момиче от нейния клас, което било сомнамбул и в стаята му на прозорците имало решетки а стените били целите в драскотини от нокти, нямло нищо остро в стаята...е тва вече е доста сериозно и гадно

DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    О0о0о0о,допреди съм говорил,смял съм се,може и да съм пял на сън.Майка ми ги е разправяла тия неща.Пък и сега може би още бълнувам.Не знам.
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Еми като бях по-малка и като съм ходила на гости при баба,ми е казвала,че съм говорила някакви измишльотини и съм се хилила,и сега си продължавам де,някой път се хиля и се събуждам от силния си смях ама мн силен и така,Въртя се много във кревата,хах събирам чаршафите,ритам.Накой път татко влиза в стаята ми и ме пита нещо,ама аз спя и аз съм му отговорила и той е казал добре там и на другия ден ма пита за уговоркато ни,ама аз като не помня и той ми вика абе снощи нали говорихме,и аз аве човек не сме говорили,аз си бях легнала и така. И тва не е само веднъж,а и да не забравя,падала съм от кревата хахаххахах

Голям фен Аватара на CaSsIe
    az 4esto si govorq i si hodq na syn na na6te ve4e ne im prai vpe4atlenie kat otida pri edin ot dvamata i po4na da my obqsnqvam ne6ty ina4e ima6e edin period v koito sqka ve4er stavah i praih nekfi gluposti i na6te mn mi se smqha

Аз мога да кажа, че спя доста спокойно и не бълнувам, не ставам на сън, нито пък се смея или някви такива работи. Хора, които са ме виждали да спя са ми казвали, че изглеждам така, както си изглеждам и будна, само че със затворени очи.
    You only see what your eyes want to see
    How can life be what you want it to be?
    You're frozen, when your heart's not open!!!

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Не говоря, но приятелят ми го прави много често.. после като му разказвам се побъркваме от смях
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

И съм ходила на сън,и съм говорила,но се случва много рядко.
    ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P

Град
    СофиЯ
    Като бях по-малка и пеех много насън.
    Но добре че като спя и ако говоря няма никои в стаята ми да ме чуе, щото много глупости си дрънкам ама мн..

Цялото семейство ми се е смеело когато майка ми им е разраала как балнувам Един път когато е влизала в стаятя ми да види дaли сам остайла прозореца отворен и като е понечила да ме завива аз сам и казала: " Даиба майкати да еба остей ма иначе ща пребия" !
    После като станах не ми беше много розово
    Но по въпроса да кажа бълнувам определено,но не вървя на сън :> но майка ми е вървяля (s0rry mamo 4e ta izloji6 )
    Не давай надежда на нещо,което веднъж се е преебал0 ...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Когато искаш..намираш начин..когато нe искаш..НАМИРАШ ПРИЧИНА!

Ми незнам дали говоря на съм,защото спя сама в стая,но когато кака живееше при нас ми каза,че съм говорела,но не е могло да ми се разбере нищо-нещо там съм мънкала,хилила съм се.......абе откачена работа!
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Govorila sy na syn mn mn pyti!!!

ami nz dali govorq no sa mi kazvali 4e da

ami brat mi mi e kazval che me e razpitval na san, qvno govorq na san ,a toi dosta chesto balnuva, a do predi nqkva godina hodeshe na san

майка ми ме е снимала до като съм играл и съм тананикал някфа щуротия

Guest
    Миналата година,сестра ми като беше седми клас и имаха да учат Опълченците на шипка наизуст..И тя се мъчи там цяла вечер и като си легнахме,мн бързо заспах...По едно време тя станала и почна да ме друса със всичка сила и ми крещи: О шипка!Три деня младите дружини.....Ама крещи с цяло гърло и не млъква...По едно време престана и излезе и тъкмо си мислих,че е спряла и чух от стаята на наште: О Шипка!

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Еми от къде да знам дали говоря докато спя,нали спя
    още никой от наще не се е оплакъл,че съм го събудила :Р
    Е вижте за вуртенето и падането от леглото то е редовно и си го знам,щото простичко се събуждам в процеса на падане \/

ami mai ne....nzn

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Миналата година,сестра ми като беше седми клас и имаха да учат Опълченците на шипка наизуст..И тя се мъчи там цяла вечер и като си легнахме,мн бързо заспах...По едно време тя станала и почна да ме друса със всичка сила и ми крещи: О шипка!Три деня младите дружини.....Ама крещи с цяло гърло и не млъква...По едно време престана и излезе и тъкмо си мислих,че е спряла и чух от стаята на наште: О Шипка!
    Тва ме размаза

Guest
    говоря, но рядко... казвали са ми също че веднъж съм пяла и то вярно а по принцип адски обърквам тоновете и всичко. извод: мога да запиша хит на сън не съм ли на далавера, а?

Град
    In cRueL w0rLd ..
    мии незнам ..
    ~cLose t0 yoU~

Град
    В страната на чудесата
    Говорил съм и все още понякога се лучва да говоря...Странното е , че майка ми ме записа веднъж и открихме , че говоря на гръцки...Аз говоря гръцки само като съм буден ама очевидно вече нещата се променят....Добре че наште не знаят езика , че ако знаеха какви реплики вадя.....
    ...Всички лъжат....но това е начин да спечелиш войната...

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    да,по4ти сяка но6т,сънувам некфи ко6мари говоря,после ни6то не помня,на6те ми разказват ако са запомнили кфо съм казала,мене ме е страх да не кажа не6то свързано със секса например,и да умра от страм после,ама май за сега не съм,ама и те не помнят мн мн,се пак и те спът
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Не говоря, а и по-добре, иначе кой знае кво може да кажа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си