- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Говорите ли докато спите?
da be i vurvq,i purdq,i pikaq prez prozoreca kakto si spq... tva si4ko si go pomnq,kato otbelqzvam DOKATO SPQ... vie tupi li ste be ?!?!
според сестра ми говоря..не искаше да ми каже кво съм казала,обаче аз си помня сънищата и не са мн за пред хора![]()
I dont want you to try, you've done enough to keep me going
i'll be fine, I'll be fine, i'll be fine for the very last time..
О и аз съм така.И ходя и говоря.Като малка живеехме в къща и аз през нощта съм излязла през гаража и съм се запътила към входната врата,но майка ми ме е спряла хахахахаа.Посред нощ съм ставала и съм казвала,че бързам за час по математика,защото сме имали контролно.
Сещам се за още много други такива,но ме мързи да пиша
![]()
Като бях на лагер,две приятелки ми казаха че съм се смяла,докато съм спала.
<3 ^^
Говоря си на сън от време на време,смея се,плача също.Сестра ми пък си обикаля из къщи с одеалата,като по-малка станала,помислила,че е в тоалетната и се изпикала в къщните чехли на баба ми..Редовно вика,крещи,буйства или се хили,докато спи.
Преди няколко дена изядох шут в задника от гаджето ми.![]()
![]()
![]()
.Простено му е,ама един час след това ме болеше дясната бузка.Нашия сънувал,че някакви ме закачали,докато съм танцувала
.Той скочил,забил един юмрук на единия и едно коляно в ташките на другия,щот ме закачали,ама в крайна сметка аз изядох боя.
![]()
. След 2 часа последва лудо смеене и хихикане от страна на моя.Този път обаче не каза защо се е смял.
![]()
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
Хахахаха като малък се е случвало.Сега не.![]()
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
Като бях на 6 години,си спомням,че баба ми беше казала:Ми той се смее и пърди на сън.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Тфа ме размаза от смях,ама преди тфа бях изпил 3 шишета 1/05
пепси лайт.![]()
Преди много често, дори съм си оправяла леглото
Ами един или 2-пъте съм ходила на сън,но пък за говорене....то тва вече ми е навик![]()
![]()
![]()
i az taka!!!Първоначално написано от CuRly Doll
Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!
Мънкала съм си нещо един път.Иначе не съм ходила на сън.
ем, случвало се е. само че наште не ми разбират, защото обикн е на английски ()
Сега не бънувам,но преди съм говорела всяка нощ.Даже веднъж съм си вдигнала ръката и съм говорела нещо на английски.Сигурно съм сънувала,че съм на училище.![]()
аз говоря понякога,или плача или пищя ама само 1 път съм ходила на сън![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
хахах не си спомням такова нешо да бълнувам
ахахах но на секи човек се случва само тряя да има някой да е до него и да го чуе и става голем леш хахаха
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
Мдае, бълнувала съм 100%
Първоначално написано от SuNsEt
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
аз говоря![]()
![]()
.....така казват ...
ама много не ми се разбирало....ама ся много ме е страх да не се издъня нещо дет не треа...шото с майка ми сме в една стая...и докато спа да не взема да се изпортя без да искам *4укам на дърво*
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Az puk nito stavam nito govoria na sun.Sestra mi oba4e mnogo bulnyva i po niakoi put daje po4vam da i govoria i tia mi otgovaria na sun i e mnogo zabavno 6toto na drygata sytrin ni6to ne pomni \/
![]()
veche ne govorq na sun..inache kato po-malka sum govorila..vednuj sum kazala ..''tati kade si?shemetka..
[!]..гЛеДаМ НеБеТо-ВиЖдАм тЕб..ГлЕдАм ЛуНаТа-ВиЖдАм тЕб..ГлЕдАм ЗеМяТа-ВиЖдАм тЕб..Е дА Ти ЕбА мАйКаТа..МрЪдНи мАлКу..[!]
Хах... миии даВеднъж съм търсила скрито копче в саксията на едно цвете...веднъж съм търсила някаква книга в библиотечката...веднъж съм говорила, че някакви си там рога на гърба ми ми пречат да спя
аве на кратко съм истински сомнамбул
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
naprvavo si umrqh ot smqh s vas
i da vi kaja brat mi v momenta spi i govori,ama ne6to nesvarzano i ne mu rabziram. a ina4e minalata godina
pak balnuva6e ne6to i az mu vikam abe mom4e kvo prikazva6 we
sabudi de uspoki se , a toi stava nekav seda v tamnoto na krevata i mi vika..... ''ostavi me da qm maaaaaa'''az vi kazvam cqla no6t sam se hilia.... a ina4e i a zsi goovrq ama nikoi ne6te mi kaje ko ,pak i nqma kak da znaqt 6toto si lqgam nai kasno....
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
аз не говоря говорила съм преди ако говоря е много рядко.Иначе брат ми е сонанбул .Обаче веднъж зимата майка ми ми разправя как минавала през мойта стая и чула да си пея няква песен насън малко невероятно ми звуци хаха
AZ MNOGO 4ESTO BALNUVAM I HODQ NASAN. NA6TE MI RAZKAZVAT KAK SAM HODILA I SAM IM GOVORILA NE6TO NESVARZANO SAS ZATVORENI O4I(TVA E MNOGO 4ESTO). AZ NI6TO NE SI SPOMNQM AKO SAM BALNUVALA ILI RAZHOJDALA NASAN.SMESHNO E DO EDNA STEPEN.
аз като малък съм се изпикал в хладилника насън.. когато майка ми е дошла аз вече съм прибирал инструмента.. иначе не говоря..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !