.
Отговор в тема
Страница 5 от 12 ПървиПърви 123456789 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 299
    Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Братото понякога "изнасял речи".

Град
    Am arsch der welt... :D
    Ами говоря,но много рядко се разхождам

Супер фен Аватара на rakiQ
    и аз барбора и то на др език

Не.
    With every new day
    Your promises fade away
    It's a fine day to see
    Though the last day for me
    It's a beautiful day...

Град
    Е отсреща

Re: Говорите ли докато спите?

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    4ух дядо ми да говори на сън... не можах да се спра да се хиля! Въпросът ми е...говорите ли на сън? А ходите ли нощем като...суммамбул(май така беше...сори ако не се пише така )Щото пък брад4едка ми е такава [/b][/i]

ем като бях някаде на 6-7 години съм ставал на сън и съм искал да изляза на вън да п***я сещате се...и майка ми се е мъчела да ме спре дори съм я бутнал...
    за друго...говорел съм на сън (балнувал) какво ли не...дори съм ритал...удрял каквото се сетите след всички тези неща ме водеха да ми леят куршум иии от тогава на сам само ритам

Супер фен Аватара на psycho_girl
    Град
    остров, наречен Утопия
    да
    ваче рядко ми се случва, но още си бърборя от време на време
    преди ставах
    беше мн гадно, защото както уж си спя изведнъж отварям очи и седя в кухнята права с торбичка в ръка
    be careful what you wish for 'cause you just might get it

Повече от фен Аватара на VeSna
    Определено честичко ми се случва да си момотя там нещичко на сън и определено всички които са ме чували са се спуквали да се хилят.... И всеки път говора несвързано...

razplakah se ot smqh! Naskoro s priatelq mi izlizahme i t0i d0sta se p0napi...za parvi pat go vidqh t0lk0va piqn, trqbva6e da g0 n0sq d0 k0lata.. i razbira se se nal0ji az da karam. Slojih go s g0lemi usiliq na zadnata sedalka,a t0i si p0legna i zaspa... Pr0blema e,4e bqhme na mqst0 , k0et0 ne p0znavah i neznaeh na kade da karam za da g0 prebera d0 tqh! Ta tragnah a t0i qvn0 ve4e e bil zaspal.. g0v0rihme si prez celiq pat i t0i mi kazva6e na kade da karam..az mu zadavah vapr0si i t0i si mi 0tg0varq6e napaln0 adekvatn0! Karah mn0g0 prez no6ta v pr0daljanie na 4as i p0l0vina... p0 edn0 vreme se stresnah i mu se razvikah,4e raiona ne mi e p0znat, sprqh kolata i se 0barnah kum nego da go popitam na kade da karam... a t0i si mi g0v0re6e sas zatv0reni 04i! 4ak t0gava se osetih ,4e spi i mi g0v0ri nasun...zap04nah da go klatq i da go blaskam za da se sabudi,az naistina se izpla6ih! aahahahah t0i se stresna i sk04i naprav0.. i dumite mu bqha.. "abe kv0 pravim na okolovrastnoto beeeeeeeeeee, za6t0 si me d0karala tuka" ahahahahah p0sle mn se smqhme

Повече от фен Аватара на kameliqbaby
    Не,не съм говорила,или поне никой не ми е казвал,че говоря.
    Next Time I`ll be True...

Мега фен Аватара на sasha_90
    Баба ми ми е казвала,че съм бълнувала но аз не й вярвам.Голяма лъжкиня е!

Да ,бил съм говорил , поне така казват.

Хахахах, не съм се чувала да говоря на сън, но и другите не са, така че сигурно не бълнувам.

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Не съм се чувала да говоря, нито някой друг ми е казвал, че бълнувам нещо насън..
    You are broken, I can fix you...

Фен
    Град
    вкъщи
    Aз пък като малка си спомням като бях на село и леля ми ме питаше дали си спомням кво съм правила вечерта и аз я питах тогава и тя ми каза, че съм сядала в леглото и съм почвала да тракам със зъби Оттогава такива странни случаи не съм имала да чукна на дърво

Не
    ...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...

Град
    У нас Си (=
    Приказвала съм рядко, смяла съм се и често съм се усмихвала. Веднъж съм станала насън, отишла съм до гардероба, отворила съм го и съм почнала да си продавам дрехите Друг път пък съм си сложила една купчина учебници в краката и съм легнала. Това не го помня, но помня, че нещо се размърдах после, те паднаха и ме събудиха. Много се чудих как са се озовали там Само 2 пъти съм ставала насън...доколкото знам

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    В съвсем скоро разпитах съкафезника ми за среднощните ми вербални излияния. Случвало се е около 3-4 пъти (за 1 година) и веднъж съм говорил на странен език, друг път съм дръпнал едноминутна реч за някакви портокали, а трети път съм казал мазно "ня'а има среща".

Това обаче хич не ми се нрави. Може някой път да кажа каквото не трябва. Добре, че единствения, който ме чува, е съквартирантът ми.

Добре, че при родителите ми спя сам.

Не ходя на сън, за щастие.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там

Re: Говорите ли докато спите?

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    4ух дядо ми да говори на сън... не можах да се спра да се хиля! Въпросът ми е...говорите ли на сън? А ходите ли нощем като...суммамбул(май така беше...сори ако не се пише така )Щото пък брад4едка ми е такава

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!
    ми май не ми се е случвало до сега, но и аз съм чувала как някой говори на сън и ми е било много смешно

Животът е адът описан в Библията!

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Баща ми говори редовно.

И една случка с мен: С мама играем на Монопол. Вживявам се адски много играта, но съм на 8 годинки и ми се налага да лягам рано, но вълнението е толкова силно, че заспивам и след 1 час започвам да викам "Мамоооооо, не ме предреждай, аз съм наредддд, не си честна"

Цели теории развивам Добре, че спя сама в стаята, че като ми дойде приятелка на гости и ме буди да ми каже да млъкна
    Още от малка го имам тоя проблем. Нестига, че докато съм будна не млъквам пък и през ноща си бубням, абе зарежи не обичам да ми е тихо

Да,веднъж като бях у баба ми ,на сутринта тя ми каза че съм говорила за някакво дърво че аз съм била лисица абе какво ли не .И друг път съм говорила ама нз какво :P

Според брат ми говоря...ама не ми се вярва,щото самия той си плямпа на сън и сигурно..прост чува себе си Иначе като бях по-малка (разбирай 7-8 годишна) се разкарвах из нас на сън

Супер фен
    Град
    Своге
    да ас говоря и ходя на сън много отка4ено ама кво да се праи.а тва с говоренето е много ло6о 6тото некои път мойе да кайе6 не6то нередно или таина и некои да те слу6а и...знаете гадно е!
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Голям фен Аватара на ice_cream_f
    Da po4ti vsqka no6t bulnuvam.Samo edin put mai bqh stanala na sun i zamalko da izlqza ot vku6ti
    Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си