- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Говорите ли докато спите?
Братото понякога "изнасял речи".![]()
![]()
Ами говоря,но много рядко се разхождам![]()
Не.
With every new day
Your promises fade away
It's a fine day to see
Though the last day for me
It's a beautiful day...
Първоначално написано от SuNsEt
ем като бях някаде на 6-7 години съм ставал на сън и съм искал да изляза на вън да п***я сещате се...и майка ми се е мъчела да ме спре дори съм я бутнал...
за друго...говорел съм на сън (балнувал) какво ли не...дори съм ритал...удрял каквото се сетитеслед всички тези неща ме водеха да ми леят куршум
иии от тогава на сам само ритам
![]()
да
ваче рядко ми се случва, но още си бърборя от време на време
преди ставах
беше мн гадно, защото както уж си спя изведнъж отварям очи и седя в кухнята права с торбичка в ръка
be careful what you wish for 'cause you just might get it
Определено честичко ми се случва да си момотя там нещичко на сън и определено всички които са ме чували са се спуквали да се хилят.... И всеки път говора несвързано...![]()
![]()
razplakah se ot smqh! Naskoro s priatelq mi izlizahme i t0i d0sta se p0napi...za parvi pat go vidqh t0lk0va piqn, trqbva6e da g0 n0sq d0 k0lata.. i razbira se se nal0ji az da karam. Slojih go s g0lemi usiliq na zadnata sedalka,a t0i si p0legna i zaspa... Pr0blema e,4e bqhme na mqst0 , k0et0 ne p0znavah i neznaeh na kade da karam za da g0 prebera d0 tqh! Ta tragnah a t0i qvn0 ve4e e bil zaspal.. g0v0rihme si prez celiq pat i t0i mi kazva6e na kade da karam..az mu zadavah vapr0si i t0i si mi 0tg0varq6e napaln0 adekvatn0! Karah mn0g0 prez no6ta v pr0daljanie na 4as i p0l0vina... p0 edn0 vreme se stresnah i mu se razvikah,4e raiona ne mi e p0znat, sprqh kolata i se 0barnah kum nego da go popitam na kade da karam... a t0i si mi g0v0re6e sas zatv0reni 04i! 4ak t0gava se osetih ,4e spi i mi g0v0ri nasun...zap04nah da go klatq i da go blaskam za da se sabudi,az naistina se izpla6ih! aahahahah t0i se stresna i sk04i naprav0.. i dumite mu bqha.. "abe kv0 pravim na okolovrastnoto beeeeeeeeeee, za6t0 si me d0karala tuka" ahahahahah p0sle mn se smqhme![]()
Не,не съм говорила,или поне никой не ми е казвал,че говоря.
Next Time I`ll be True...
Баба ми ми е казвала,че съм бълнувала но аз не й вярвам.Голяма лъжкиня е!
Хахахах, не съм се чувала да говоря на сън, но и другите не са, така че сигурно не бълнувам.![]()
ne![]()
Не съм се чувала да говоря, нито някой друг ми е казвал, че бълнувам нещо насън..
You are broken, I can fix you...
Aз пък като малка си спомням като бях на село и леля ми ме питаше дали си спомням кво съм правила вечерта и аз я питах тогава и тя ми каза, че съм сядала в леглото и съм почвала да тракам със зъби![]()
![]()
Оттогава такива странни случаи не съм имала да чукна на дърво
![]()
Не![]()
...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...
Приказвала съм рядко, смяла съм се и често съм се усмихвала. Веднъж съм станала насън, отишла съм до гардероба, отворила съм го и съм почнала да си продавам дрехитеДруг път пък съм си сложила една купчина учебници в краката и съм легнала. Това не го помня, но помня, че нещо се размърдах после, те паднаха и ме събудиха. Много се чудих как са се озовали там
Само 2 пъти съм ставала насън...доколкото знам
![]()
В съвсем скоро разпитах съкафезника ми за среднощните ми вербални излияния. Случвало се е около 3-4 пъти (за 1 година) и веднъж съм говорил на странен език, друг път съм дръпнал едноминутна реч за някакви портокали, а трети път съм казал мазно "ня'а има среща".![]()
Това обаче хич не ми се нрави. Може някой път да кажа каквото не трябва. Добре, че единствения, който ме чува, е съквартирантът ми.
Добре, че при родителите ми спя сам.
Не ходя на сън, за щастие.
ми май не ми се е случвало до сега, но и аз съм чувала как някой говори на сън и ми е било много смешноПървоначално написано от SuNsEt
![]()
Животът е адът описан в Библията!
Баща ми говори редовно.
И една случка с мен: С мама играем на Монопол. Вживявам се адски много играта, но съм на 8 годинки и ми се налага да лягам рано, но вълнението е толкова силно, че заспивам и след 1 час започвам да викам "Мамоооооо, не ме предреждай, аз съм наредддд, не си честна"![]()
![]()
![]()
![]()
Да,веднъж като бях у баба ми ,на сутринта тя ми каза че съм говорила за някакво дърво че аз съм била лисица абе какво ли не.И друг път съм говорила ама нз какво :P
Според брат ми говоря...ама не ми се вярва,щото самия той си плямпа на сън и сигурно..прост чува себе си![]()
Иначе като бях по-малка (разбирай 7-8 годишна) се разкарвах из нас на сън
![]()
да ас говоря и ходя на сън много отка4ено ама кво да се праи.а тва с говоренето е много ло6о 6тото некои път мойе да кайе6 не6то нередно или таина и некои да те слу6а и...знаете гадно е!
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Da po4ti vsqka no6t bulnuvam.Samo edin put mai bqh stanala na sun i zamalko da izlqza ot vku6ti![]()
![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!