.
Отговор в тема
Страница 7 от 12 ПървиПърви ... 34567891011 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 299
    Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    am men sa mi kazvali che sa me chuvaki da govora dokato spq ma tfa e ako sanuvash neshtu gadnu ili ako sanuvash che govorish s nqkoi i po edno vreme pochfash da mu otgovarqsh na glas...

0biChkam SlyNcEt0 :}

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    Ами не съм ходила на сън, но съм бълнувала
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Аз не съм но сестра ми се е смяла на сън

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    Аз не,но брат ми се къса да говори на сън Случвало се е дори като го събудя да продължава...Чувала съм го да приказва какво ли не - да заплашва,да се кара,да обеснява...абе в големи филми влиза
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

не говоря или поне не са ми казвали го правя
    Винаги съм на ръба,но никога не падам

Az sum stavala nasun ot legloto no samo tolkova.Ina4e 4esto si govoria nasun.Naprimer mama vlesne sa da mi satvori prosoreca i as ia pitam kvo pravi kolko e 4asa,kude e brat mi.........

Голям фен
    Град
    на луната
    Аз съм типичен сомнамбул, с говорене и с вършене на разни неща докато спя, пдаже на няколко пъти наще са ме хващали да отключвам входната врата
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

mi neznam sigorno ne i kfo zna4i nikioi da ne si priznae to nqma nishto sramno
    ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!

Да мноо говоря като спа@! Мама вика че като изневерявам на ЖЕНА СИ ще се издавам така

Супер фен
    Град
    Варна
    Ами май не говоря,не знам...Но съм сумнанбул...Редовно си ходя до тоалетна със затворени очи (майка ми поне така твърди)...
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

бълнувал съм некви глупости,но съм говоорил с ба6та ми докато тои спи и говори за ма4овете от световното как са изгноли някои заради това 4е сритал някои (гатуууузо) еи такива.попитах го тате ти има6 ли любовница ,а тои се събужда и ми каза абе ей пи6леме

Град
    dosta go smenqm
    да определено в близките няколко месеца сънувам доста често кошмари ... даже съм ходила на сън и съм викала последния път като ходих на сън беше преди 3 дни бях в гаджето и бяхме си легнали и аз съм била станала и съм отишла в коридора . Гледала съм се в огледалото , а след това съм почнала да викам и плача . Аз помня само как приятеля ми ме хвана и само това после ми разказа кви съм ги правила .
    No martini .. no party..

Град
    pod liubimata
    майка ми каза, че псувам много насън
    my wife - Ford Probe GT 2.5 V6 KLDE

Не,но съм падала от двуетажното ми легло насън (аз съм на 2-рия етаж)и си навехнах единия крак...

I Love MCR 4ever And Ever!<333

Абе...Аз май само 1 съм говорила до сега и съм каала "Искам нещо сладко",за други пъти не са ми каали..Иначе не съм стаала от леглото на сън,само съм падала...

ХаХаХа Спомням си едно лято както съм спяла съм станала , почнала съм да се обличам и да излизам ... добре ,че наще са се усетили иначе да съм хукнала навънка

Ооооо аз много говоря, смея се и какво ли не. Брат ми е същия, ама той става насън, а аз не. Един път бил сънувал, че ще скача от някаква скала във водата и отишъл насън до кофата с водата и тамън да си пъхне главата и се усетил.
    Ама аз си говоря и то яко.
    Божествена лудост ли ме обхвана?

Да...случва ми се,ама рядко..веднъж бях започнала ама се усетих,е гаджето ме разпитва и такива си ги нагласях,че бедна му е фантазията

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P
    Аз говоря на сън ..
    Много пъти е несвързано ..

Иначе , има дни ... по-скоро нощи , в които ставам да ям на сън ...
    Рядко става .. или поне рядко баща ми ме засича

Иначе .. като говоря на сън , сестра ми ме е чувала , и много пъти ме пита
    - Коя е .. (някво име)
    и после като питам - защо?

Абе , почна да й се обясняваш в любов :Д

И така .. говоря на сън
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

Град
    Маями,България
    Оф колко глупава тема Много ясно,че не говоря на сън

Град
    Русе
    аз имам такъв проблем..Никак не ми е приятно сестра ми разбира някои работи които нетрябва да не говоря че съм била и лунатичка - бях в баба ми станала съм късно вечерта от леглото слязла съм с асансьора и баба ми ме е викнала и аз тогава се събудих.. беше бая страшничко..
    Ta какво да кажа..Сички са еднакви :P

понякога

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    Цитирай Първоначално написано от Navixo
    Аз съм говорил и съм бълнувал, но не съм ходил на сън. От каквото разбирам някой път разказвам цели романи
    оо и аз съм по същият начин..само,че са ми казвали,че бълнувайки давам всякакви заповеди..Обичам да командвам на сън явно

mi mai ne sym...
    Don'T PrOvOkE HaTeR ,JeRkS!!

Хмм , хората немогат да знаят дали говорят на сън , тъй като спът в този момент ,но ако някой им е казал.Лично аз съм приказвал.Kазвали са ми.Aми Да говорил съм!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си