- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Говорите ли докато спите?
Аз не,но брат ми се къса да говори на сънСлучвало се е дори като го събудя да продължава...Чувала съм го да приказва какво ли не - да заплашва,да се кара,да обеснява...абе в големи филми влиза
![]()
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
не говоря или поне не са ми казвали го правя![]()
Винаги съм на ръба,но никога не падам
Az sum stavala nasun ot legloto no samo tolkova.Ina4e 4esto si govoria nasun.Naprimer mama vlesne sa da mi satvori prosoreca i as ia pitam kvo pravi kolko e 4asa,kude e brat mi.........![]()
Аз съм типичен сомнамбул, с говорене и с вършене на разни неща докато спя, пдаже на няколко пъти наще са ме хващали да отключвам входната врата![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
mi neznam sigorno ne i kfo zna4i nikioi da ne si priznae to nqma nishto sramno
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
Да мноо говоря като спа@! Мама вика че като изневерявам на ЖЕНА СИ ще се издавам така![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами май не говоря,не знам...Но съм сумнанбул...Редовно си ходя до тоалетна със затворени очи (майка ми поне така твърди)...![]()
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
бълнувал съм некви глупости,но съм говоорил с ба6та ми докато тои спи и говори за ма4овете от световното как са изгноли някои заради това 4е сритал някои (гатуууузо) еи такива.попитах го тате ти има6 ли любовница ,а тои се събужда и ми каза абе ей пи6леме![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
да определено в близките няколко месеца сънувам доста често кошмари ... даже съм ходила на сън и съм викала последния път като ходих на сън беше преди 3 дни бях в гаджето и бяхме си легнали и аз съм била станала и съм отишла в коридора . Гледала съм се в огледалото , а след това съм почнала да викам и плача . Аз помня само как приятеля ми ме хвана и само това после ми разказа кви съм ги правила .
No martini .. no party..
майка ми каза, че псувам много насън![]()
my wife - Ford Probe GT 2.5 V6 KLDE
Не,но съм падала от двуетажното ми легло насън![]()
(аз съм на 2-рия етаж)и си навехнах единия крак...
![]()
I Love MCR 4ever And Ever!<333
ХаХаХа Спомням си едно лято както съм спяла съм станала , почнала съм да се обличам и да излизам ... добре ,че наще са се усетили иначе да съм хукнала навънка![]()
![]()
![]()
Ооооо аз много говоря, смея се и какво ли не. Брат ми е същия, ама той става насън, а аз не. Един път бил сънувал, че ще скача от някаква скала във водата и отишъл насън до кофата с водата и тамън да си пъхне главата и се усетил.![]()
Ама аз си говоря и то яко.![]()
Божествена лудост ли ме обхвана?
Да...случва ми се,ама рядко..веднъж бях започнала ама се усетих,е гаджето ме разпитва и такива си ги нагласях,че бедна му е фантазията![]()
![]()
![]()
![]()
Аз говоря на сън ..
Много пъти е несвързано ..
Иначе , има дни ... по-скоро нощи , в които ставам да ям на сън ...
Рядко става .. или поне рядко баща ми ме засича![]()
![]()
Иначе .. като говоря на сън , сестра ми ме е чувала , и много пъти ме пита
- Коя е .. (някво име)
и после като питам - защо?
Абе , почна да й се обясняваш в любов :Д
И така .. говоря на сън![]()
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
аз имам такъв проблем..Никак не ми е приятно сестра ми разбира някои работи които нетрябвада не говоря че съм била и лунатичка - бях в баба ми станала съм късно вечерта от леглото слязла съм с асансьора и баба ми ме е викнала и аз тогава се събудих.. беше бая страшничко..
Ta какво да кажа..Сички са еднакви :P
оо и аз съм по същият начин..само,че са ми казвали,че бълнувайки давам всякакви заповеди..Обичам да командвам на сън явноПървоначално написано от Navixo
![]()
![]()
mi mai ne sym...![]()
Don'T PrOvOkE HaTeR ,JeRkS!!
Хмм , хората немогат да знаят дали говорят на сън , тъй като спът в този момент,но ако някой им е казал.Лично аз съм приказвал.Kазвали са ми.Aми Да говорил съм!