- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Говорите ли докато спите?
аз понякога говоря на съни малко се притеснявам да не издам нещо без да искам
![]()
Живей си живота,защото така или иначе жив от него няма да излезеш
Единствено съм приказвала като съм била малка.. нещо за братовчедка ми съм плямпала![]()
Next time you point a finger... I'll point you to the mirror.
Ми да, като бях малка ... на 12-13 някъде (сега съм на 15) съм говорела доста често... даже съм ставала и съм оправяла нещо...![]()
![]()
Също и съм пяла
Но вече не говоря, не ходя... нищо... Или поне наще не ми казват
![]()
еlsy![]()
Не говоря на сън. Случвало ми се е само понякога да се смея или да плача..![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
и двете съм ги правила..за бълнуването ясно..ама за ставането на сън. имаше един период дето ставах и правих 1 и също..ходих до банята и пусках врътвах кранчетата на чешмата до края иии после си се връщах в леглото...
DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....
Ами преди и съм бълнувала и съм ставала ама сега вече не.И дано да не се повтаря де :P Ама малкият ми брат ги говори едни...![]()
Не се прави,че ме обичаш...не се измъчвай да отричаш...не си осъден да оставаш...ти решаваш!
Sestra mi mi e kazvala 4e govorq, pomnq 4e kato malka sum plakala i sum se smqla
, no ne sum stavala
.Ama sestra mi kato govori na sun mi e mn sme6na...
![]()
![]()
![]()
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
ами да, даже веднъж баща ми спеше в моята стая и аз сънувах, че правя секси той сутринта много ми се хили
мисля, че 2-3 пъти съм вървял докато спя, но за малко..
![]()
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
откъде да знам уе... нали спа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.
един път ми казаха че съм казала нещо тихо и съм млъкнала иначе съм плакала на сън....
Брат ми вика 4е сьм говорил до кат спим ама немо вервам![]()
еми преди 2 3 години си спомням че съм станала на сън и съм отишла в леглото на баба мии през ноща баща ми се уплашил щот никаде ме нямало
![]()
![]()
![]()
пък миналата година брат ми като ми разправя какви глупости съм говорила насън![]()
![]()
![]()
много се хилих
баба ми говори на сън щот е бавна![]()
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Първоначално написано от _InSaNe_
![]()
![]()
am s16tnost b1lnyvala sm ama zn na edin lager edna xode6e ii tr1gna da pikae do vratata na s1n be6e razbiva6to![]()
![]()
When I’m on the floor….The music takes over…I go somewhere….Somewhere far from,everyone and everything This is where I need to be Sometimes I just wanna Break free and let of some steam...
Преди ходех и говорех на сън,особено като по малка.Веднъж бях ударила шамар на баба ми,докато съм спяла и естесвено винаги нищо не помня,а след това научавам от наблюдатели.Друг път пак бях рецитирала нещо и най-често говоря някакви несвързани неща!Забавно е!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
az sam суммамбул da vi e qd![]()
![]()
![]()
![]()
Lof YAaA..!
аз бълнувам..... даже с1м ставал на сън с което не се гордея...
Ахаха май е по - точно да кажа "Спя докато говоря". Не че не означава същото, но...![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
da.. ama posle e pomnq ni6toa i kato pitam maika mi kvo sam kazal tq kazva 4e ne me e razbrala...
Не,но ми се е случвало да заспивам докато си говора по тела![]()
Хахахахах даа случвало ми се е - но съм се усещала деи то предимно несвързани неща съм плямпала,а като сънувам някой кошмар например,че някой "убиец" ме гони да ме убие - съм се тряскала в стената - която е точно до леглото ми xaxax от такива случаи след тва съм имала джонга на главата
![]()
![]()
Желязна Девица